avio karte
Avio karte Beograd Hanover

kalendar ikonica
kalendar ikonica

Avionske karte Beograd - Hanover



Online avio karte Beograd Hanover (HAJ)

Hanover se nalazi u severnom delu Nemačke, na reci Lajne, na oko 150 km od Severnog mora, u saveznoj državi Donja Saksonija i glavni je grad istoimenog regiona. Sa 518.000 stanovnika, Hanover je centar severne Nemačke i 13. grad po veličini u državi.

Avio karte Beograd Hanover i Wizz Air Beograd Hanover let uz besplatnu rezervaciju. Avio karta Beograd Hanover i Beograd Hanover let direktno, brzo i lako do Vas.

Najpovoljnije avio karte Beograd Hanover se kreću se od 49 € za povratno putovanje sa uključenim ručnim prtljagom. Ova cena je dostupna kod low cost avio prevoznika ”Wizz Air”. Na našem sajtu uvek možete napraviti besplatnu online rezervaciju avio karte.

Jeftine avio karte Beograd Hanover mogu se dobiti ukoliko uradite besplatnu rezervaciju dosta ranije, čak i do 6 nedelja pre Vašeg putovanja. Takođe povoljnije avio karte Beograd Hanover možete obezbediti ako pratite redovno promocije i akcije na našem portalu.

Avio karte Beograd Hanover, onosno let na ovoj relaciji odvija se četvrtkom i nedeljom.

Avio karte Beograd Hanover
Image by falco from Pixabay

Jeftine avio karte za Hanover (HAJ) iz okruženja

Napovoljnija cena avio karte Budimpešta Hanover iznosi oko 49 €. Najjeftnija cena avio karte iz Skoplja do Hanovera se kreće od 47 € a iz Bukurešta oko 57 €. U pitanju su direktni letovi sa low cost avio kompanijom ”Wizz Air”.

Let do Hanovera

Wizz Air Beograd Hanover let traje oko 2 sata. Radi se o direktnom letu avio kompanije „Wizz Air”.

Avio karte Beograd Hanover, odnosno let na ovoj relaciji se obavlja direktnom linijom koja saobraća četvrtkom I nedeljom.

Avio kompanija „Wizz Air” u svoje cene avionskih karata usključuje, pored aerodromskih taksi, samo ručni prtljag težine do 8 kg, dok se redovan prtljag (torba/kofer) dodatno naplaćuju.

Hotelski smeštaj u Hanoveru

Nemačka kategorizacija se zasniva na standardima koje je propisalo nacionalno udruženje hotelijera i za klasu su bolji nego kategorizacije u Italiji, Grčkoj i Srbiji.

Ukoliko nemate prevelike zahteve u pogledu kvaliteta smeštaja, možete rezervisati i hotele sa 2*.

Cene noćenja po osobi se mogu naći po ceni od oko 25 evra. Hoteli u Hanoveru vrlo često nude samo uslugu smeštaja, dok se doručak doplaćuje (od 5 do 15 evra).

Nakon rezervacije avio karte Beograd Hanover, ukoliko zatražite dostavićemo Vam ponudu hotelskog smeštaja.

Avio karte Beograd Hanover stari centar grada
Image by Remo Puls from Pixabay

Šta videti u Hanoveru

Hanover je grad sajmova poznat po CeBIT-u i Hannover Messe, a 2000. godine je bio domaćin svetske izložbe Expo 2000. Pored toga što je Hanover sajamski grad, on je i festivalski centar poznat po atrakciji Oktoberfest Hanover jednoj od najvećih svetkovina na svetu.

Hanover je takođe veoma značajan kulturni centar sa velikim brojem svetski poznatih muzeja, galerijama i pozorištima. Njegovi ogromni parkovi i bašte  opravdavaju nadimak da je Hanover „Grad u državi“.

Izuzetno lep grad prepun atrakcija koji poseduje za svakog po nešto. Predložićemo Vam TOP 7 destinacija koje bi trebali da posetite ako se nađete u Hanoveru:

Marktplatz se nalazi u centru starog grada. Stara arhitektura usklađena je sa neoklasičnim zgradama i predstavlja zaista predivan prizor za sve posetioce.

Opernhaus omiljeno je mesto za sve ljubitelje operskih predstava. Smeštena je u okrugu Georgstrasse.Gradska kuća je mesto koje obavezno treba posetiti, pogledati postavke o istoriji grada, a zatim i grad sa vidikovca na vrhu. Građevina je smeštena u izuzetnom parku Mašze, pored same reke Lajne.

“Crvena nit” I centar Hanovera – Centar Hanovera je veoma interesantan: ceo je pešačka zona, sa biciklističkim stazama, uličnim sviračima, zabavljačima, a naslonjena na pešačku zonu, nalazi se i pokrivena gradska pijaca, veoma modernog izgleda totalno drugačija od naših.

Ako se plašite da se nećete snaći u Hanoveru jer ste u njemu prvi put, verujte nam da je grad osmislio fenomenalnu foru. Pratite “Crvenu nit” – linije po ulicama koje će Vas voditi kroz najlepše delove grada I pokazati njene atrakcije.

Eilenriede šuma i zoološki vrt – Hanover ima čuvenu Eilenriede šumu, vrlo impozantne površine (650 hektara), koja se jednim krakom spušta skroz do jezera kod Gradske kuće. Jedna od glavnih turističkih atrakcija je plovidba čamcem po jezeru. Šuma je divno uređena, sa širokim stazama!

U okviru šume nalazi se i veliki zoološki vrt, koji je kompletno uređen pre 10tak godina. Od nosoroga, gorila, pelikana, pa do domaćih životinja – sve je tu – uključujući i veliki zabavni park za decu, rečicu „Zambezi“ koja vijuga po zoo vrtu i po kojoj plove brodići iz kojih možete videti životinje iz vrlo neuobičajenog ugla. Svakih pola sata se održavaju predstave za decu sa raznim životinjama.

Akvarijum “Sea Life” – raznovrsan rečni i morski svet od lokalne reke Leine, preko Karipskog mora pa sve do Amazona. Ovaj podzemni svet je fascinantan: zauzima 3.500 kvadratnih metara i pruža stanište za preko 3.500 vrsta koje žive u vodi.

Ono što je ovde još interesantno videti je da je ogroman bazen oivičen staklom i dok šetate pored njega, u vašoj blizini plivaju nesmetano ajkule i kornjače, a stakleni most će vas oduševiti jer ispod njega možete videti krokodile sa Kube. Sjajna destinacija za sve!

Jezero Maschsee – je srce Hanovera. Završeno je 1936. godine i dužine je 2.4 kilometara i širine 530 metara, a gradski je najveći sportski i rekreativni centar, a posebno popularan kako među ljubiteljima plovidbe, tako i plivačima. Jezero je toliko lepo i živopisno da ga ne treba nikako zaobići.

Avio karte Beograd Hanover jeyero Masee
Image by HMTG from Pixabay

Toliko ima lepih stazica i puteljaka, da je idealan za piknike jer uvek možete da se osamite i uživate u prirodi i u miru i tišini, a opet ste u centru grada.

Hanover je grad izuzetno bogate kulture i tradicije. Ali ovo je, pre svega, grad zabave I uživanja. U brojnim restoranima posetioci mogu da uživaju u najboljim nemačkim i stranim jelima. Kafići i barovi nude osveženja od dugih šetnji gradom, a noćni klubovi provod do ranih jutarnjih sati.

Stoga, obezbedite avio karte Beograd Hanover, jer je avantura zagarantovana a i savršen odmor.

Avio karte Beograd Hanover jezero setaliste
Image by inextremo96 from Pixabay

Javni prevoz u Hanoveru

Javni prevoz u Hanoveru je odlično organizovan. Možete se voziti, vozom, autobusom, taksijem ili autom.

Mobilne aplikacije su veoma korisne I predložićemo Vam nekoliko koje možete koristiti dok ste u Hanoveru:

  • Maps.Me (za lakše kretanje po gradu, nije potreban wi fi, samo je potrebno da uključite lokaciju)
  • Wayfinder (za lakši pronalazak određene adrese ili lokaliteta koji Vam treba)
  • EasyWay (za praćenje I pronalazak prevoza)
  • Pinterest I Tripadvisor (za više informacija o atrakcijama, restoranima, muzejima itd.)

Sve informacije o javnom gradskom prevozu u Hanoveru možete dobiti klikom na ovaj link (kliknite ovde) ili nam se obratite prilikom kupovine avio karte Beograd Hanover.

Hanover opšte i korisne informacije

Valuta: Evro – EUR
Vremenska zona: GTM +1 (isto vreme kao i kod nas)
Struja: 220 Volti
Utičnica za struju: TIP C
Pozivni broj za zemlju i grad: (+49) 551
Populacija: preko 530 hiljada
Udaljenost aerodroma od centra grada: oko 11 km
Metro sa aerodroma: NE
Voz sa aerodroma: DA – (S – Bahn I RegionalExpress)
Autbus sa aerodroma: DA
Taxi: DA

Aerodrom Hanover (HAJ)

Međunarodni aerodrom u Hanoveru (HAJ) smešten 11 km severno od grada. Aerodrom opslužuje istočni deo Rurske oblasti. Aerodrom ima preko 6 miliona putnika godišnje.

Kako sa aerodroma do Hanovera

Sa aerodroma do centra grada možete doći taksijem, autobusom, vozom ili ukoliko iznajmite automobil (rent a car).

Sadrzaj: avio karte Beograd - Hanover
Jeftine avio karte za Hanover (HAJ) iz okruženja
Let do Hanovera
Hotelski smeštaj u Hanoveru
Šta videti u Hanoveru
Javni prevoz u Hanoveru
Hanover opšte i korisne informacije
Aerodrom Hanover (HAJ)
Kako sa aerodroma do Hanovera

Promocija Avio karte Beograd Hanover

Napomena: Dole prikazane avio kompanije imaju trenutno aktuelne ponude najjeftinijih avio karata na relaciji Avio karte Beograd Hanover. Obratite pažnju prilikom ptregade na period prodaje kao i period putovanja za koji su navedene ponude aktuelne. Broj mesta po promotivnim cenama je ograničen. Želimo vam uspešnu pretragu.




Avio karte Evropa
Polasci Beograd



Magazin - Hanover (HAJ)





    Avio kompaije - Hanover (HAJ)



    Pogledajte ostale ponde avio karata:

    Magazin

    Preporučujemo sledeće avio kompanije

    Aegean Airlines
    Aeroflot
    Air Baltic
    Air Cairo
    Air Canada
    Air France
    Air Serbia
    American Airlines
    Austrian Airlines
    British Airways
    Croatia Airlines
    Easyjet
    Emirates
    Etihad Airways
    Eurowings
    Fly Dubai
    ITA Airways
    KLM
    Lot
    Lufthansa
    Norwegian
    Qatar Airways
    Ryanair
    Sri Lankan Airlines
    Swiss Airlines
    Tarom
    Transavia
    Tunis Air
    Turkish Airlines
    Wizz Air