Avio Karte – Promocije

Kako do jeftine avio karte na promociji?

Destinacije u nastavku teksta su trenutno na promociji. Promotivne avio karte su vremenski ograničene u smislu perioda putovanja, kao i kupovine po navedenim cenama.

Gde i kada mogu da putujem po promotivnoj ceni?
U centru promocije, odnosno u sredini slike destinacije, nalazi se informacija o polaznom i o dolaznom aerodromu. U donjem levom uglu nalazi se informacija o avio kompaniji, što znači da se promotivna cena odnosi isključivo na karte navedene kompanije i destinacije. U desnom uglu nalaze se informacije o periodu prodaje promotivnih avio karata, kao i o periodu putovanja. Period putovanja se odnosi na vremenski okvir u kome je neophodno započeti i završiti planirano putovanje.

Kako da rezervišem avio kartu na promociji?

Kako biste rezervisali avio karte, potrebno je da kliknete na promociju i na novoj stranici koja se otvori unesete datume putovanja. Potom sledite dalje korake u procesu rezervacije. Sve je prilično jednostavno i sam proces Vam neće oduzeti više od nekoliko minuta! Ukoliko imate dodatna pitanja ili Vam je potrebna pomoć pri rezervaciji, kontaktirajte nas na broj telefona 0800 400 104.

Važno!
Imajte na umu da je broj avio karata koje se nalaze na promociji ograničen. Ukoliko niste uspeli da rezervišete promotivnu avio kartu, velika je verovatnoća da su po tim cenama karte rasprodate. Uvek možete pokušati da promenite datum putovanja ili da nas kontaktirate i zatražite pomoć od naših agenata.

visa | mastercard logo
Banca Intesa logo Visa securure logo Mastercard secure logo american express | mastercard security logo