Avio kompanija Aeroflot

Aeroflot jeftine avio karte - Promocija


Avio kompanija Aeroflot

Avio kompanija Aeroflot – istorijat

Kompanija Aeroflot je osnovana 1923.godine. To je nacionalna avio kompanija Rusije i jedna od najstarijih avio kompanija na svetu. Poznata je i kao bivša nacionalna avio kompanija Sovjetskog Saveza kada je ujedno bila i najveća avio kompanija na svetu. Sedište kompanije je u Moskvi.

Avio kompanija Aeroflot – destinacije

Aeroflot leti ka 300 destinacija u 60 zemalja, između ostalih leti na aerodrome u Evropi, Aziji, Africi, na Bliskom istoku i u Južnoj Americi. Iz Srbije putnici često koriste linije za putovanja u Kinu (Peking, Šangaj, Guangzhou), na Tajland (Bangkok, Phuket) i Kubu (Havana), kao i za letove do destinacija u Rusiji kao što su Yekaterinburg, Soči, Samara, Krasnodar…

Naravno sva presedanja su u Moskvi I potom se putovanje nastavlja do krajnjih destinacija. Aerodrom Šeremetjevo je glavna baza kompanije. Aeroflot je član Sky Team alijanse, i prva je ruska avio kompanija koja je pristupila nekoj svetskoj alijansi.

Avio kompanija Aeroflot – flota

Flotu kompanije cini 190 aviona iz porodice Boeing, Airbus i Sukhoi, avioni su novije generacije. Kompanija je naručila i 131 avion kojima će pojačati i osavremeniti svoju postojeću flotu.

Avio kompanija Aeroflot – komfor na letu

Ekonomska klasa – udobna sedišta, ukusna jela, multimedijalni sistem za zabavu na dugim linijama, kao i ljubazne stjuardese i visok standard usluga – sve to vas očekuje u ekonomskoj klasi. U zavisnosti od dužine trajanja leta, postoji razlika u keteringu i sistemima za zabavu.

Komfort klasa – udoban let je sačinjen od mnogih detalja koji su obezbeđeni za sve putnike u New Comfort Class. Komforna sedišta, napredniji multimedijalni sistem, usb prikjučci, neke su od pogodnosti komfort klase. Ova klasa putovanja je raspoloživa na dugolinijskim letovima, na kojima leti Boeing 777.

Biznis klasa – putnici biznis klase imaju mogućnost prijavljivanja na let na posebnom šalteru, prolaze kroz brzu traku prilikom sigurnosnog pregleda i imaju pristup VIP salonima na više od 1000 aerodroma. Tip sedišta i ketering se razlikuju u zavisnosti od dužine trajanja leta, ali kvalitet usluge i komfor su svakako na visokom nivou. Na dugolinijskim letovima, sedišta se mogu razvući u krevet (full-flat).

Aeroflot


Avio karte Aeroflot - Destinacije