Avio kompanija Austrian Airlines

Austrian Airlines jeftine avio karte - Promocija


Avio kompanija Austrian Airlines

Avio kompanija Austrian Airlines – istorijat

Austrian Airlines je austrijska nacionalna avio kompanija sa sedištem u Beču, sa jakim regionalnim uticajem, i zbog toga važi za jednu od najvažnijih avio kompanija u centralnoj i istočnoj Evropi.

Avio kompanija Austrian Airlines – flota

Avio kompanija raspolaže flotom od 84 aviona. Flotu čine avioni Airbus (A319-100, A320-200, A321-100, A321-200), Boeing (767-300, 777-200), Bombardier Q400, Embraer 195, Fokker 100.

Avio kompanija Austrian Airlines – koncept

Ova kompanija je jula 2015.godine uvela novi koncept cena za sve letove u Evropi, a to znači da putnici sada mogu da rezervišu karte prilagođene svojim potrebama. Mogu da izaberu kartu u Biznis klasi i tri vrste karata u ekonomskoj klasi: Light, Classic and Flex, od kojih svaka nudi različite usluge.

Putnici mogu da odaberu tarifu koja najviše odgovara razlogu njihovog putovanja – bilo da je reč o već unapred rezervisanom vikend putovanju u neki grad, dugo planiranom porodičnom odmoru ili o poslovnom putovanju za koje će možda biti potrebno da se promeni plan putovanja u svakom trenutku.

Avio kompanija Austrian Airlines – destinacije

Kompanija u kombinaciji sa Lufthansom i Swissom nudi široku ponudu letova ka destinacijama kao sto su Majami, Mančester, Kolombo, Mauricijus, Šangaj, Marakeš, Čikago, Peking, Delhi kao i mnoge druge.
Avioni lete 13 puta nedeljno na liniji Beč – Beograd – Beč i 12 puta nedeljno na liniji Beč – Priština – Beč.

Austrian Airlines

 

 


Avio karte Austrian Airlines - Destinacije