Avio kompanija Emirates

Emirates jeftine avio karte - Promocija


Avio kompanija Emirates

Avio kompanija Emirates – Istorija

Aviokompanija Emirates je nacionalna avio kompanija Dubaija, nastala 1985. godine i veoma brzo je postala poznata širom sveta kao aviokompanija sa visokim standardima i vrhunskom uslugom. Prve nagrade dobija već nakon par godina postojanja i to kao najbolja kompanija na Bliskom Istoku i najbolja kompanija na ruti između Bliskog Istoka i Evrope.

Avio kompanija Emirates – flota

Flota ove  kompanije je među najmlađima na svetu, sa prosečnom starošću od oko 6 godina. Interesantno je da u floti ove kompanije ne postoje mali avioni već da su svi koji imaju oznake ove kompanije veliki širokotrupni i visokokapacitetni avioni.

Podjednako su zastupljena dva najveća svetska proizvođača: Airbus i Boeing. Svi avioni poseduju izuzetno opremljene kabine u ekonomskoj, biznis i prvoj klasi.

Avio kompanija Emirates – destinacije

Ova kompanija je najveća avio kompanija na Bliskom Istoku, koja sa Međunarodnog Aerodroma Dubai izvodi preko 3600 letova nedeljno ka više od 140 destinacija u Evropi, Severnoj Americi, Bliskom Istoku, Africi, Aziji i Australiji.

Četvrta je avio kompanija na svetu po preletenim kilometrima i nema letove za Srbiju, ali ima code-share saradnju sa Flydubai-jem, pa je iz Beograda, sa presedanjem u Dubaiju, moguće leteti avio kartom ove kompanije ka brojnim destinacijama.


Avio karte Emirates - Destinacije