Avio kompanija Lufthansa

Lufthansa jeftine avio karte - Promocija


Avio kompanija Lufthansa

Avio kompanija Lufthansa – istorijat

Ova kompanija je nacionalna avio kompanija Nemačke. Trenutno je najveća avio kompanija u Evropi po broju prevezenih putnika i druga po veličini flote. Matični aerodrome su u Frankfurtu i MInhenu. Logo kompanije je, zaokruženi ždral u letu, dizajniran 1918. godine i preuzet je od Aero Lojda 1926. godine.

Avio kompanija Lufthansa – vizija

There’s no better way to fly ili Ne postoji bolji način za letenje je propagandni slogan ove avio kompanije koji pokušava u jednoj rečenici da saopšti čitavu viziju kompanije.

Avio kompanija Lufthansa – flota

Flotu ove kompanije čini više od 400 aviona marke Airbus, Boeing, Embraer i Bombardier.i skoro 100.000 zaposlenih širom sveta. Kada su u pitanju inovacije, ova avio kompanija je uvek prva “u redu“.

Tako je ova Nemačka kompanija prva uvela nove moderne avione tipa Boeing 737 i Wi-Fi broadband internet ili Fly Net uslugu, širokopojasni bežični internet na svojim interkontinentalnim letovima.

U vlasništvu Lufthanse nalaze se još dve avio kompanije: švajcarski Swiss International Air Lines (SWISS) i austrijski Austrian airlines. Plan je da sve tri avio kompanije ostanu odovjene ali pod istim vlasništvom.

Ove tri avio kompanije – Lufthansa, Swiss lnternational Air Lines i Austrian Airlines pripadaju jednoj grupaciji “Star Aliance”.

Avio kompanija Lufthansa – komfor na letu

Avio kompanija pruza maksimalnu podršku tokom leta, u tom smislu preporučuje svakom putniku koriscenje njhove aplikacije na tabletu ili telefonu.

Koriscenjem ove aplikacije svaki putnik je u mogucnosti da uradi rezervaciju, da se prijavi na let, menja kartu ili eventualno naruci neku od posebnih usluga.

Avio kompanija Lufthansa – destinacije

Sa direktim letovima do Frankfurta i Minhena, ova kompanija pokriva destinacije i u Africi, Aziji, Evropi, Severnoj ili Južnoj Americi.


Avio karte Lufthansa - Destinacije