Avio kompanija Norwegian

Norwegian jeftine avio karte - Promocija


Avio kompanija Norwegian

Norwegian – Istorijat

Norwegian je druga najveća avio-kompanija na Skandinavskom poluostrvu i treća najveća low cost avio kompanija Evrope sa oko 4500 zaposlenih koji brinu o ugodnom i pre svega bezbednom letu putnika..

Svoje putnike ova kompanija prevozi sa 416 linija na 126 destinacija u Evropi, Severnoj Africi, Bliskom Istoku, Tajlandu, i Sjedinjenim Američkim državama.

U 2013. godini ova nistotarifna avikompanija prevezla je čak 20 miliona putnika. Iz godine u godinu  zbog svojih konkurentno niskih cena aviokarata i kvaliteta prevoza putnika beleži sve veći rast i razvoj kompanije.

Trenutno flotu Norwegiana čine 97 aviona stacioniranih u bazama širom Evrope, Azije i Američkih država. Za razliku od ostalih low cost kompanija Norwegian teži da putnicima pruži što konforniju vožnju do željene destinacije, što čini kupovinama novih modernih aviona.

U 2002. godini to su bili aviona Boeing 737-800s, deset godina kasnije koračajući kroz trnovit put, u 2012. godini, flotu skandinavske avio-kompanije čine Boeing 320 NEO, 2013-2014. godini 14 aviona Boeing 787 Dreamliner, najsavremeniji avion današnjice čine flotu kompanije koja raste.

Norwegian – vizija

Vizija kompanije  je da svi ljudi imaju šansu da putuju avionom, kao i da se poverenje putnika zadobija privlačnim cenama, udobnošću i kvalitetom prevoza kojim kompanija teži uz ljubaznu posadu koja je uvek u službi putnika.

Načela poslovanja i filozofija koju ovaj low coster sledi su: jednostavnost, relevantnost, neposrednost, sigurnost, uslužnost i uvažavanje – jednom reči sve ono što bi putnici poželeli od jedne avio kompanije kojoj ukazuju svoje poverenje.

Ukažite poverenje avio-kompaniji Norwegian i po najpovoljnijim cenama aviokarata putujte ka željenoj destinaciji i to iz Beograda. Milioni zadovoljnih putnika ove avio kompanije vam to mogu savetovati. Srećan put!


Avio karte Norwegian - Destinacije