avio karte
Avio karte Beograd Ajndhoven

kalendar ikonica
kalendar ikonica

Avionske karte Beograd - AjndhovenOnline avio karte Beograd Ajndhoven (EIN)

Ajndhoven se nalazi na jugoistoku Holandije, na reci Dommel (Domel) u provinciji po imenu Severni Barabant. Ovaj danas moderan industrijski grad je zapravo jedan o najstarijih gradova Holandije i peti je po veličini grad u toj zemlji.

Najjeftinije avio karte Beograd Ajndhoven se kreću se od 49 € za povratno putovanje sa uključenim ručnim prtljagom. Ova cena avio karte Beograd Ajndhoven je dostupna kod low cost avio prevoznika ”Wizz Air”.

Jeftine avio karte Beograd Ajndhoven mogu se dobiti ukoliko ne planirate put tokom perioda praznika (Nove godine, božićnih i uskršnjih praznika) i velikih manifesticaja. U svakom trenutku možete napraviti besplatnu rezervaciju avio karte Beograd Ajndhoven na našem sajtu i obezbediti najpovoljnije cene za vaše putovanje.

Avio karte Beograd Ajndhoven

Jeftine avio karte Beograd Ajndhoven ( EIN ) iz okruženja

Najniža cena avio karte Sofija Ajndhoven iznosi oko 59 € za povratno putovanje, a cena najpovoljnije avio karte Budimpešta Ajndhoven je
66 €, a avio karta Bukurešt Ajndhoven je od 66 €. Radi se o direkntnim letovima low cost avio kompanije “Wizz Air”.

Let do Ajndhovena

Beograd Ajndhoven Wizz Air let traje oko 2 sat i 20 minuta. U pitanju je avio karta Beograd Ajndhoven sa direktnim letom avio kompanije „Wizz Air”.

Avio karte Beograd Ajndhovena, odnosno let na ovoj relaciji se obavlja direktnom linijom koja saobraća ponedeljkom, sredom, petkom, nedeljom.

Avio kompanija „Wizz Air” u svoje cene avionskih karata usključuje, pored aerodromskih taksi, samo ručni prtljag težine do 8 kg, dok se redovan prtljag (torba/kofer) dodatno naplaćuju.

Avio karte Beograd Ajndhoven umestnost svetloscu
Image by Mieke Beerlage from Pixabay

Hotelski smeštaj u Ajndhovenu

Industrijskim I ekonomskim razvojem Ajndhovena, došlo je do razvoja I ostalih privrednih grana, u ovom slučaju, mislimo na turizam I ugostiteljstvo. U gradu se nalazi veliki broj hotela I hostela koje možete bukirati. Prilikom rezervisanja avio karte Beograd Ajndhoven, na Vaš zahtev I za odgovarajuću strukturu dostavićemo Vam ponudu smeštaja.

Šta videti u Ajndhovenu

Grad počinje da dobija na značaju krajem XIX I početkom XX veka, osnivanjem fabrike sijalica “Phillips”. Zbog proizvodnje sijalica Ajndhoven zovu i Grad svetlosti. Proizvodnja DAF vozila i danas je poznata kao industrija sa visokom tehnologijom i najsavremenijim dizajnom.

Predlažemo Vam top 7 najatraktivnijih lokaliteta u Ajndhovenu koje ne biste trebali da propustite:

DAF Muzej – Za ljubitelje automobila biće pravo zadovoljstvo obići Muzej DAF. Zgrada u kojoj se nalazi muzej je zapravo i sama industrijski spomenik. Sagrađena je 1884.godine kao pivara „De Valk”. To je bila najveća pivara u Ajndhovenu dugi niz godina.

Ono što je značajno pomenuti je to, da je 1993. godine u ovu zgradu smešten Muzej Daf. Muzej obiluje DAF vozilima tako da će se vašem pogledu tamo nuditi mnogi automobili uključujući sportse i prototipovi (uzorci) automobila.

Avio karte Beograd Ajndhoven muyej DAF
Image by Douwe Beckmann from Pixabay

Flying Pins – savremena umetnost i morate da je vidite ukoliko se nađete u Ajndhovenu. Flying Pins predstavlja javnu postavku – vajarsko delo koju su dizajnirali vajari Claes Oldenburg i Coosje Van Bruggen koje je otkriveno 31. maja 2000. godine.

Flying Pins se nalazi na čelu John F. Kennedylaan na južnoj strani ulice ugao Fellenoord. Pomenuti umetnici su došli na ideju da stvore takvo delo jer su videli kuglanu u aveniji John F. Kennedylaan.

Stari toranj u Ajndhovenu (Oude Toren) – zapravo je stara kula i deo stare crkve Svetog Petra koja je sačuvana do danas. Blizu nje se danas nalazi groblje gde je sahranjen Frits Philips.

De Admirant je najviša zgrada, visoka 105 m.

Svetlosni toranj(Lichttoren) se nalazi pored zgrade Bela Dama. Toranj je zanimljiv po tome što je na njegovim poslednjim spratovima Philips testirao sijalice tako da je po tom događaju i nazvan.

Crkva Svete KatarineBilo to koji su Vaši razlozi za putovanje u Ajndhoven ono što morate videti je i rimokatolička Crkva Svete Katarine koja se nalazi u samom centru grada. Crkva je posvećena Svetoj Katarini iz Aleksandrije. Na tom mestu se ranije nalazila istoimena stara crkva koja je bila redovna meta ratnih operacija.

Izgradnja sadašnje Crkve Svete Katarine počela je 1861. godine a završena 1867. godine. Najupečatljivija karakteristika ove crkve su dve kule koje su visoke 73 m.

Witte Dame (Bela dama) se nalazi preko puta zgrade De Admirant. To je ranije bila radio fabrika, međutim, danas se unutar nje nalazi javna biblioteka i Dizajnerska akademija.

Ono što može posebno privući mlade, kao i stariju populaciju mladu duhom, jeste provod koji mogu doživeti u Ajndhovenu u brojnim barovima i kafićima.

Kafić, barovi i noćni klubovi  i u centru grada  su puni  i rade do dva  sata ujutru a  vikendom čak do četiri sata ujutru.

Ovaj grad je poznat i po fudbalskom klubu PSV Ajndhoven.

Avio karte Beograd Ajndhoven bicikli na ulici
Image by HannePeer3 from Pixabay

Javni prevoz u Ajndhovenu

Ajndhoven ima odlično organizovan javni prevoz, ukoliko govorimo o vezi između udaljenijih delova grada sa centrom.

Centralna stanica u Eindhovenu naziva se Eindhoven Station. Stanica Ajndhoven sastoji se od železničke stanice koja povezuje Eindhoven sa ostalim železničkim stanicama u Holandiji i dva spoljna foruma.

Ova dva foruma povezani su tunelom ispod železničkih perona. U tunelu se nalaze stepenice koje omogućavaju pristup na tri železničke platforme.

Tri železničke platforme nude prostor do šest različitih pruga. Jedan od dva foruma, koji se zove Neckerspoel, je velika autobuska stanica na kojoj se okupljaju svi autobusi pre polaska.

Meštani Ajndhovena ovo mesto zovu „Buskant“ što znači Autobuska strana. Drugi forum, smešten na južnoj strani stanice, uglavnom je taksi centar. Ovaj forum je, pored toga što je taksi centar, direktna veza sa centrom grada.

Sedma železnička stanica koja se najviše koristi u Holandiji, svakodnevno vozi oko 60.000 putnika vozom, dok ukupan broj ljudi koji dnevno koristi usluge javnog prevoza u Ajndhovenu je oko 200 hiljada.

Na sledećem linku možete pronaći više informacija o javnom prevozu u Ajndhovenu (kliknite ovde) ili nam se obratite prilikom kupovine avio karte Beograd Ajndhoven.

Ajndhoven opšte i korisne informacije

Nakon rezervacije avio karte Beograd Ajndhoven poželjno je znati sledeće:
Valuta: Evro – EUR
Vremenska zona: GTM +1 (isto vreme kao i kod nas)
Struja: 230 Volti
Utičnica za struju: TIP C i F
Pozivni broj za zemlju i grad: 040 (+3140)
Populacija: oko 230 hiljada
Udaljenost aerodroma od centra grada: oko 8 km
Voz sa aerodroma: DA
Autbus sa aerodroma: DA
Taxi: DA

Avio karte Beograd Ajndhoven sletanje aviona emirates
Image by jurgenversteeg1 from Pixabay

Aerodrom Ajndhoven (EIN)

Međunarodni aerodrom u Ajndhovenu (EIN) je drugi aerodrom po prometu u Holandiji I nalazi se 8 km zapadno od centra grada. Aerodrom je baza za holandsku niskobudžetnu avio kompaniju “Transavia”.

Kako sa aerodroma do Ajndhovena

Do grada sa aerodroma možete doći nekim od autobuskih linija ili ekspres busa, kao i vozom, shuttle busom ili taksijem. Najlakše je od aerodroma do grada stići vozom ali možete isto tako, veoma jednostavno, autobusima broj 400 i 401.

Sadrzaj: avio karte Beograd - Ajndhoven
Avio karte Beograd Ajndhoven
Jeftine avio karte Beograd Ajndhoven ( EIN ) iz okruženja
Let do Ajndhovena
Hotelski smeštaj u Ajndhovenu
Šta videti u Ajndhovenu
Javni prevoz u Ajndhovenu
Ajndhoven opšte i korisne informacije
Aerodrom Ajndhoven (EIN)
Kako sa aerodroma do Ajndhovena

Promocija Avio karte Beograd Ajndhoven

Napomena: Dole prikazane avio kompanije imaju trenutno aktuelne ponude najjeftinijih avio karata na relaciji Avio karte Beograd Ajndhoven. Obratite pažnju prilikom ptregade na period prodaje kao i period putovanja za koji su navedene ponude aktuelne. Broj mesta po promotivnim cenama je ograničen. Želimo vam uspešnu pretragu.
Avio karte Evropa
Polasci BeogradMagazin - Ajndhoven (EIN)

  Avio kompaije - Ajndhoven (EIN)  Pogledajte ostale ponde avio karata:

  Magazin

  Preporučujemo sledeće avio kompanije

  Aegean Airlines
  Aeroflot
  Air Baltic
  Air Cairo
  Air Canada
  Air France
  Air Serbia
  American Airlines
  Austrian Airlines
  British Airways
  Croatia Airlines
  Easyjet
  Emirates
  Etihad Airways
  Eurowings
  Fly Dubai
  ITA Airways
  KLM
  Lot
  Lufthansa
  Norwegian
  Qatar Airways
  Ryanair
  Sri Lankan Airlines
  Swiss Airlines
  Tarom
  Transavia
  Tunis Air
  Turkish Airlines
  Wizz Air