avio karte
Avio karte Beograd Beč

kalendar ikonica
kalendar ikonica

Avionske karte Beograd - BečOnline jeftine avio karte Beograd Beč (VIE)

Avio karte Beograd Beč su izuzetno tražene, te je potrebno znatno unapred izvršiti rezervaciju i kupovinu, kako bi ste obezbedili i najjeftinije avio karte Beograd Beč.

Najpovoljnija cena avio karte Beograd Bec iznosi 99 € za povratno putovanje sa uključenim ručnim prtljagom. Ova cena može da se dobije isključivo ukoliko se avio karte Beograd Beč obezbede i nekoliko nedelja pre planiranog putovanja.

Od Beograda do Beča leti naša nacionalna avio-kompanija „AirSerbia“, kao i austrijska nacionalna avio-kompanija „Austrian Airlines“.

Rezervacija avio karte Beograd Beč

Na našem sajtu možete rezervisati avio karte Beograd Beč potpuno besplatno. Pored besplatne online rezervacije avio karte Beograd Beč nasim klijentima nudimo mogućnost online plaćanja avio karte platim karticama american express, visa i mastercard.

Avio karte Beograd Beč
Image by tookapic from Pixabay

Jeftine avio karte za Beč (VIE) iz okruženja

Najjeftinija cena avionske karte Zagreb Beč iznosi 99 € sa uključenim ručnim prtljagom, a iz Zagreba do Beča se najjeftinije može doći direktnim letom koji se obavlja svakodnevno.

Najpovoljnija cena avio karte Sarajevo Beč iznosi 99 € za povratno putovanje, na direktnom letu koji saobraća svakodnevno sa sarajevskog aerodroma.

Najniža cena avio karte Budimpešta Beč iznosi 79 € za povratno putovanje sa uključenim ručnim prtljagom. Let je direktan,i soabraća svakodnevno.

Najjeftinija avio karta Sofija Beč se kreće od 119 € za povratni avionski let, sa uključenim ručnim prtljagom. Let je direktan, nekoliko puta nedeljno.

Najniža cena avionske karte Podgorica Beč iznosi 99 €, a za ovu najnižu cenu avio-karte je potrebna rezervacija znatno pre planiranog putovanja. Avio-let Podgorica Rim je direktan i obavlja se nekoliko puta nedeljno.

Avio karte Beograd Bec zamak Belverdere
Image by Anemone123 from Pixabay

Let do Beča

Za putovanje iz Beograda za Bec vreme leta traje oko 1 sat i 30 minuta. Beograd Bec je direktan let avio-kompanija „Austrian Airlines“ i „Air Serbia“.

Beograd Bec avion Air Serbie leti direktnom avio-linijom koja saobraća svim danima u nedelji, nekoliko puta dnevno. Jutarnji let, popodnevni let ili večernji let.

Avio kompanije „Air Serbia“ i „Austrian Airlines“ u svoje cene avionskih karata usključuju, pored aerodromskih taksi, samo ručni prtljag težine do 8 kg, dok se redovan prtljag (torba/kofer) dodatno naplaćuju (cena za povratno putovanje za prtljag iznosi od 45 eur).

Bec smestaj

Beč je jedna od najpopularnijih turističkih i poslovnih destinacija Evrope. Kao i avio karte Beograd Beč, tako i hotel treba rezervisati dosta pre planiranog putovanja, naravno, kako bi se obezbedila i najniža moguća cena smeštaja u Beču.

Preporučujemo Vam da u Beču rezervišete hotele sa minimum 3*, i na liniji metroa koji u ovom gradu savršeno funkcioniše.

Cena smeštaja u Beču pre svega zavisi od sezone putovanja, odnosno da li se radi o praznicima, danima kada se u Beču održavaju veliki međunarodni kongresi ili sajmovi, i slično.

Najniža moguća cena za kvalitetan hotel sa 3* u centru grada, na liniji metroa, se kreće od nekih 30 € po osobi i jednom noćenju.

Za Vaš smeštaj u Beču, preporučujemo Vam hotel „Mozart“ sa 3*. Hotel se nalazi tačno preko puta Železničke stanice „Franc Jozef“, na samo 200 metara od stanice metroa „Fridensbrike“.

Više informacija o cenama hotela i samom smeštaju u Beču možete da pogledate na ovom linku Fantast Tourist – Hoteli Beč

Avio karte Beograd Beč soliteri Beč Internacionalni Grad
Image by LNTH from Pixabay

Šta videti u Beču

Za ovaj grad su Vam potrebni dani, pa čak i nedelje da ga obiđete, no, znamo da svi koji putuju imaju ograničeno i vreme, ali i finansije, te se i za malo vremena u ovom gradu može dosta videti.

Glavne turističke znamenitosti se nalaze unutar, ili oko, poznatog kružnog bulevara „Ring-štrase“.

Ukoliko imate malo više vremena, obavezno Vaš obilazak grada započnite pešačenjem ovim kružnim bulevarom izgrađenim po želji i volji austrijskog cara Franje Josipa.

Muzejski kvart je posebnost ovog grada. Sastoji se od nekoliko muzeja, od kojih su najposećeniji Istorijski muzej, potom Prirodnjački muzej, tu je i Muzej savremene umetnosti,…

Zimska carska rezidencija Hofburg se sastoji od nekoliko krila koje čine jedinstven kompleks koji je nastajao u različitim epohama.

Beč kraljevska palata Holfbruk
Image by andreas N from Pixabay

Unutar kompleksa se nalazi nekoliko muzeja koje vredi posetiti, tu su Imperijalni apartmani, Muzej Sisi, Španska škola jahanja, Švajcertor (najstariji deo kompleksa), trg Heroja…

Pešačke zone Beča su dosta prostrane, i obuhvataju najlepše ulice unutar starog grada. Obavezno treba da se prošetate Kohlmarktom, potom ekskluzivnim Grabenom, i naravno glavnom pešačkom zonom Kertnerštrase.

Katedrala Svetog Stefana predstavlja remek-delo gotske umetnosti, i gotovo je njen visoki toranj vidljiv iz svih delova starog grada, i predstavlja svojevrsni orijentir, i fokalnu tačku starog Beča.

Karlov trg je jedna specifična arhitektnonska celina koja će Vas fascinirati. Na tom prostoru se nalazi divna barokna crkva Sv. Karla po kojoj trg i nosi ime, potom tu je poznata palata Secesija sa zlatnom loptom, čuvena koncertna dvorana „Muzikferajn“, paviljon Ota Vagnera…

Prošetajte se divnim Gradskim parkom u kojem dominira pozlaćena statua kralja valcera, Johana Štrausa.

Neizostavno morate posetiti dvorac Belvedere, nekadašnju rezidenciju princa Eugena Savojskog. Ovaj fantastični barokni kompleks se sastoji od dve palate (Gornji i Donji Belvedere), i divnih vrtova.

U palati Gornji Belvdere se nalazi Austrijska Nacionalna galerija sa izloženim delima slavnih bečkih modernista, među kojima su najpoznatiji Kokoška, Klimt i Šile.

Vaša poseta Beču mora sadržati i posetu letnjoj carskoj rezidenciji Šenbrun do koje se lako stiže direktnom metro linijom iz centra grada. Ova rezidencija Habsburgovaca sadrži preko 40 prostorija otvorenih za javnost, potom Muzej kočija, fantastični ZOO vrt, neverovatne carske vrtove…

Avio karte Beograd Beč prater točak
Image by Alfred Stier from Pixabay

Javni prevoz u Beču

Iako je Beč milionski grad, u njemu javni gradski prevoz savršeno funkcioniše. Veoma je frekventan, i nema niti jednog dela grada koji nije gustom mrežom javnog gradskog prevoza spojen sa centrom grada, ali i sa bečkim predgrađima.

Gradski prevoz čine tramvaji, autobusi i metro linije.

Sve informacije o javnom gradskom prevozu u Beču možete dobiti klikom na ovaj link (javni prevoz)

Beč opšte i korisne informacije

Valuta: Evro – EUR
Vremenska zona: GMT +2 (isto vreme kao i kod nas)
Struja: 220 Volti
Utičnica za struju: TIP C (kao kod nas)
Pozivni broj za zemlju: +43
Populacija: 2 mil
Udaljenost aerodroma od centra grada: 23 km
Metro sa aerodroma: NE
Voz sa aerodroma: DA
Shuttle Bus: DA

Beč javni saobraćaj - tramvaj na ulici
Image by David Mark from Pixabay

Aerodrom Beč

Međunarodni aerodrom u Beču (VIE) je glavni i najveći aerodrom u Austriji. Nalazi se 18 km jugoistočno od Beča, u mestu Švehat po kome i nosi ime. Na aerodromu se nalazi sedište avio kompanije Austrian Airlines.

Kako sa aerodroma do grada Beč

Sa aerodroma do grada možete doći taksijem, autobusom ili vozom…

Sadrzaj: avio karte Beograd - Beč
Jeftine avio karte za Beč (VIE) iz okruženja
Let do Beča
Bec smestaj
Šta videti u Beču
Javni prevoz u Beču
Beč opšte i korisne informacije
Aerodrom Beč
Kako sa aerodroma do grada Beč

Promocija Avio karte Beograd Beč

Napomena: Dole prikazane avio kompanije imaju trenutno aktuelne ponude najjeftinijih avio karata na relaciji Avio karte Beograd Beč. Obratite pažnju prilikom ptregade na period prodaje kao i period putovanja za koji su navedene ponude aktuelne. Broj mesta po promotivnim cenama je ograničen. Želimo vam uspešnu pretragu.
Avio karte Evropa
Polasci BeogradMagazin - Beč (VIE)

Avio kompaije - Beč (VIE)Pogledajte ostale ponde avio karata:

Magazin

Preporučujemo sledeće avio kompanije

Aegean Airlines
Aeroflot
Air Baltic
Air Cairo
Air Canada
Air France
Air Serbia
American Airlines
Austrian Airlines
British Airways
Croatia Airlines
Easyjet
Emirates
Etihad Airways
Eurowings
Fly Dubai
ITA Airways
KLM
Lot
Lufthansa
Norwegian
Qatar Airways
Ryanair
Sri Lankan Airlines
Swiss Airlines
Tarom
Transavia
Tunis Air
Turkish Airlines
Wizz Air