avio karte
Avio karte Beograd Boston

kalendar ikonica
kalendar ikonica

Avionske karte Beograd BostonBoston se nalazi na istočnoj obali Sjedinjenih Država. Po svojoj arhitekturi najviše podseća na mnoge evropske gradove. U Američkoj istoriji Boston je poznat kao grad u kome su se dogodili neki najznačajniji istorijskih momenata istorije Sjedinjenih Država.

Zbog svoje bogate istorije Boston je grad koji može mnogo da ponudi stoga planirajte dosta vremena za razgledanje. Neke od stvari koje ne bi trebalo da propustite jeste Staza Slobode (Freedom Trail) koja će vas na trenutak vratiti u prošlost.

Ukoliko niste posetili Fenway Park i odgledali utakmicu čuvenih Red Sox-a, nećete doživeti Boston na pravi način. Odvojite vreme i isplanirajte put za ovaj sjajan grad u Sjedinjenim Državama. Za sve dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte.

Avio karte Beograd Boston
Boston Waterfront Image by bobwright from Pixabay

Jeftine avio karte Beograd Boston

Da bi ste obezbedili avio karte Beograd Boston u vreme sezone, tokom leta, potrebno je da Vaša avio karta Beograd Boston bude rezervisana znatno pre putovanja, a preporuka je da se to uradi barem četri do šest nedelja pre željenog leta .

Jeftina avio karta Beograd Boston odnosno letovi za Boston po najpovoljnijim cenama mogu se kupiti samo u promotivnom periodu.

Kolika je cena avio karte Beograd Boston?

Avio karta Beograd Boston po najpovoljnijoj ceni, odnosno najniža regularna cena se kreće od 560 € za povratno putovanje sa uključenim ručnim prtljagom, i jednim komadom predatog prtljaga težine do 23 kg. Tokom promotivnog perioda, letovi za Boston, odnosno cena  avionske karte Beograd Boston moze biti i ispod 500 €.

Promotivna cena avio karte Beograd Boston

Avio karta Beograd Boston, tokom promotivnog perioda kreće se od 480 € sa svim taksama i ručnim prtljagom. Preporučujemo da se prijavite na naš newsletter i tako na vreme dobijete informaciju o promocijama avio karata.

Broj mesta po promotivnim cenama dostupnih za let Beograd Boston je ograničen, kao i period prodaje i period putovanja.

Da li postoji direktan let Beograd Boston?

Trenutno ne postoji direktan let Beograd Boston. U zavisnosti od avio kompanije let Beograd Boston se obavlja preko Amsterdama, Beča, Ciriha, Frankfurta, Londona, Lisabona i drugih.

Avio karte Beograd Boston spomenik Džordž Vašington
Spomenik Džordž Vašington Image by Mohan Nannapaneni from Pixabay

Koliko traje let Beograd Boston?

Najkraći letovi za Boston su preko avio kompanija Air Serbia i Austrian Airlines sa presedanjem u Beču i iznosi 12 sati i 45 minuta.

Letovi za Boston sa jednim presedanjem mogu trajati od 13 sati pa i više zavisno od avio kompanije koja obavlja let Beograd Boston i vremena provedenog između dva leta. Letovi sa dva i više pesedanja na relaciji Beograd Boston traju preko 16 sati.

U nastavku pogledajte dužine trajanja leta Beograd Boston u zavinosti od avio kompanije i broja presedanja:

Avio karte Beograd Boston javna biblioteka
Javna biblioteka Boston Image by barni b from Pixabay

Opcije za let Beograd Boston sa jednim presedanjem

Trajanje leta 11h 5m+ / avio kompanija: SWISS / presedanje: Cirih
Trajanje leta 11h 40m+ / avio kompanija: Air Serbia, Delta / presedanje: Amsterdam
Trajanje leta 12h 5m+ / avio kompanija: KLM / presedanje: Amsterdam
Trajanje leta 14h 20m+ / avio kompanija: Air Serbia, Air France / presedanje: Pariz
Trajanje leta 13h 45m+ / avio kompanija: Air Serbia, JetBlue / presedanje: Njujork

Opcije za let Beograd Boston sa dva presedanja

Trajanje leta 14h 15m+ / avio kompanija: Air Serbia, Croatia, Air France / presedanje: Zagreb, Pariz
Trajanje leta 14h 20m+ / avio kompanija: Air Serbia, Austrian, Lufthansa / presedanje: Beč, Frankfurt
Trajanje leta 14h 50m+ / avio kompanija: Air Serbia, Lufthansa / presedanje: Cirih, Frankfurt
Trajanje leta 15h 5m+ / avio kompanija: Lufthansa / presedanje: Minhen, Frankfurt

Koliko aerodroma ima Boston?

Boston ima 1 medjunarodni aerodrom.

Boston Logan internacionalni aerodrom. Aerodrom Boston Logan ima IATA aerodromski kod BOS. Ovaj aerodromski kod možete koristiti za pretragu avio karata Beograd Boston.

Avio karte Beograd Boston panorama
Boston skyline Image by usmc0491 from Pixabay

Online rezervacija avio karte Beograd Boston

Na našem sajtu u svakom trenutku možete uraditi besplatnu online rezervaciju avionske karte Beograd Boston. Prilikom pretrage sistem će vam prikazati sve dostupne opcije za let Beograd Boston. Rezervacija za Let Beograd Boston je popuno besplatna.

Ukoliko želite vaša avio karta Beograd Boston, za let Beograd Boston može da se kupi online preko našeg sajta i izvrši plaćanje platnim karticama visa, mastercard i american express.

Telefonska rezervacija avio karte Beograd Boston

Ukoliko želite da napravite rezervaciju za let Beograd Boston možete da je napravite i telefonskim putem, pozivom na broj telefona 021 4243 34 ili na naš mobilni broj 069 4243 424. Preko mobilnog broja dostupni smo preko aplikacija Viber I Whatsapp.

Po izvršenoj rezervaciji za let Beograd Boston primićete na email instrukcije za plaćanje vaše rezervacije.

Avio karte Beograd Boston Fenway Park
Fenway Park Image by David Mark from Pixabay

Kako da platim avio kartu Beograd Boston

Plaćanje vaše avionske karte Beograd Boston možete izvršiti u bilo kojoj banci, pošti ili u nekim od payspot uplatnim mestima. Po izvršenoj rezervaciji primićete instrukcije za plaćanje kao i primer uplatnice za uplatu sa tačnim iznosom.

Za više informacija o plaćanju avionske karte Beograd Boston pogledajte link kako mogu da platim avio kartu.

Avio karta Beograd Boston promena i otkazivanje putovanja

Ukoliko želite da promenite vašu avio kartu Beograd Boston najbolje je da nas kontaktirate putem kontakt formulara na našoj kontakt strani ili putem telefona. Za pozive iz inostranstva dostupni smo preko aplikacija viber i whatsapp.

Ukoliko želite da otkažete već kupljenu avio kartu Beograd Boston potrebno je da nam pošaljete pismeni zahtev sa kontakt strane i pošaljete nam elektronsku avio kartu koju smo vam predhodno poslali na email ili sms najkasnije jedan dan pre putovanja. Naravno za sva dodatna pitanja ili eventualnu pomoć stojimo vam na raspolaganju.

Avio karte Beograd Boston MIT
Massachusetts Institute of Technology Image by Oliver Fuß from Pixabay

Koje su avio kompanije dostupne za let Beograd Boston

Let Beograd Boston dostupan je preko naše nacionalne avio kompanije „Air Serbia“ kao i avio kompanija koje lete za Beograd kao na primer Swiss, Lufthansa, Austrian Airlines, Croatia Airlines, Air France, KLM

Iz okruženja let Beograd Boston dostupan je preko avio kompanija Croatia Airlines i Austrian Airlines.

Letovi za Boston iz okruženja

Avio karte za Boston iz Zagreba

Najjeftinija cena avio karte Zagreb Boston iznosi 629 € sa uključenim ručnim prtljagom. Letovi za Boston iz Zagreba su najjeftiniji   preko avio kompanije Croatia Airlines.

Avio karte za Boston iz Sarajeva

Najniža cena avionske karte Sarajevo Boston iznosi 709 € za povratno putovanje, na direktnom letu koji saobraća svakodnevno sa sarajevskog aerodroma.

Avio karte za Boston iz Budimpešte

Najpovoljnija avio karta Budimpešta Boston iznosi 449 € za povratno putovanje sa uključenim prtljagom.

Avio karte za Boston iz Sofije

Najjeftinija avio karta Sofija Boston se kreće od 609 €, povratni avionski let, sa uključenim prtljagom. Let Sofija Boston je sa jednim presedanjem, najčešće u Beogradu.

Avio karte Beograd Boston USS Constitution
USS Constitution Image by Mike Ritz from Pixabay

Let Beograd Boston

Let Beograd Boston traje oko 12 sati 45 minuta. U pitanju je let koji obavlja avio kompanija „Air Serbia“ zajedno sa nekim od prevoznika poput KLM, Air France, Aistrian Airlines, Delta, Lufthansa

Da bi ste proverili trenutnu cenu  slobodno popunite formular u vrhu strane i pogledajte koji su trenutno raspoloživi letovi za Boston svih avio kompanija i cene avionske karte Beograd Boston.

Let Beograd Boston obavlja se avio linijom koja saobraća svim danima u nedelji, nekoliko puta dnevno zavisno od avio kompanije koja ga obavlja obzirom da nema direktnog leta Beograd Boston.

Od zavisnosti od avio kompnije koje vrše prevoz  nije obavezno da cena avionske karte Beograd Boston uključuje i prtljag koji se čekira težine do 23 kg. U cenu avionske karte Beograd Boston uključen je i ručni prtljag težine do 8 kg.

Boston opšte i korisne informacije

Valuta: Američki Dolar – USD
Vremenska zona: GTM -5 (kod nas je GTM+1)
Struja: 120 Volti
Utičnica za struju: TIP A i TIP B (u Srbiji je tip C)
Pozivni broj za zemlju: +1
Populacija: 4,315 M
Udaljenost aerodroma od centra grada: 8 km
Metro sa aerodroma: NE
Voz sa aerodroma: NE
Shuttle Bus: DA
Direktan let: NE

Avio karte Beograd Boston Bostonska čajanka
Boston Tea Party – Bostonska čajana Image by USA-Reiseblogger from Pixabay

Aerodrom Boston Logan – BOS

Boston ima samo jedan glavni međunarodni aerodrom Boston Logan

Boston Logan International Airport – BOS

Boston Logan je najveći aerodrom regije Mesečusec i Nova Engleska a ujedno je i čvorište za države iz okruženja. Smešten je na 8km od centra Bostona a takodje za sve putnike postoji besplatan prevoz autobusom sa dolaznog terminala do centra Bostona.

Takodje na dolaznom terminalu postoji taksi koji nije precenjen a znatno je brži od autobusa i pruža mogućnost sigurnog prevoza od vrata do vrata. Uber i Lyft su takodje dostupni za prevoz sa i na aerodrom. Besplatan internet je dostupan na dolaznom terminalu.

Za više informacija o aerodromu Boston Logan pogledajte na zvaničnom sajtu aerodroma Boston Logan

Kako sa aerodroma do grada Boston

Sa aerodroma do grada možete doći taksijem, besplatnim autobusom ili kolima. Na dolaznom terminalu postoji mogućnost rentiranja automobila.

Za više informacija o cenama taksi usluga kao i rent-a-car agencijama pogledajte na linkovima ispod.

Aerodrom Boston Logan instrukcije za dolazak i odlazak sa aerodroma

Ukoliko Vam trebaju dodatne informacije za putovanje Beograd Boston avionom, slobodno nas kontaktirajte na besplatan broj 0800 400 104. Dostupni smo i putem vibera i whatsapp-a.

Avio karte Beograd Boston Boston Common and Public Garden
Boston Common and Public Garden Image by Bruce Emmerling from Pixabay

Šta videti u Bostonu

20 stvari koje ne biste trebali da propustite kad ste u Bostonu.

 1. Šetnja stazom slobode – više informacija pogledajte na linku www.thefreedomtrail.org
 2. Pogledajte utakmicu ili posetite Fenway Park dom Boston Red Sox tima
  Adresa: 4 Yawkey Way, Boston, Massachusetts
 3. Faneuil Hall – Adresa: Faneuil Hall Square, Boston, Massachusetts, više informacija na linku faneuilhallmarketplace.com

 4. Boston Common and Public Garden: Vožnja labud brodovima – Adresa: Public Garden, Boston, Massachusetts, više informacija na linku swanboats.com

 5. Museum of Fine Arts Boston – Adresa: 465 Huntington Avenue, Boston, Massachusetts, više informacija na linku mfa.org

 6. Isabella Stewart Gardner Museum – Adresa: 280 The Fenway, Boston, Massachusetts, više informacija na linku gardnermuseum.org

 7. USS Constitution and Bunker Hill (Boston National Historic Park) – Adresa: Building 22, Charlestown Navy Yard, Charlestown, Massachusetts, više informacija na linku ussconstitutionmuseum.org

 8. Museum of Science – Adresa: Science Park, Boston, Massachusetts, više infromacija na linku mos.org

 9. Harvard Square and Harvard Art Museums – Adresa: 32 Quincy Street, Cambridge, Massachusetts, više informacija na linku harvardartmuseums.org

 10. Old North Church and Boston’s North End – Adresa: 306 Congress Street, Boston, Massachusetts, više informacija na linku bostonteapartyship.com

  Avio karte Beograd Boston Faneuil Hall
  Faneuil Hall Image by Mike Ritz from Pixabay
 11. Boston Tea Party Ships & Museum – Adresa: 306 Congress Street, Boston, Massachusetts, više informacija na linku bostonteapartyship.com

 12. New England Aquarium – Adresa: Central Wharf, Boston, Massachusetts, više informacija na linku neaq.org

 13. Harvard Museums and the Glass Flowers – Adresa: 26 Oxford Street, Cambridge, Massachusetts, više infromacija na linku hmnh.harvard.edu

 14. Boston Public Library and Copley Square – Adresa: 700 Boylston Street, At Copley Square, Boston, Massachusetts, više informacija na linku bpl.org

 15. Boston Harbor and Whale Watching Cruises – Više informacija pogledaj na linku viator.com/Boston/

 16. John F. Kennedy Presidential Library and Museum – Adresa: Columbia Point, Boston, više informacija na linku jfklibrary.org

 17. Beacon Hill and the Black Heritage Trail – Adresa: Beacon Hill, Boston

 18. Boston HarborWalk and Christopher Columbus Waterfront Park

 19. Boston Pops and Boston Symphony Orchestra – Adresa: 301 Massachusetts Avenue, Boston, Massachusetts, više informacija na bso.org

 20. Massachusetts Institute of Technology – Adresa: 77 Massachusetts Avenue, Cambridge, Massachusetts, više informacija na linku mit.edu

Sadrzaj: avio karte Beograd Boston
Jeftine avio karte Beograd Boston
Kolika je cena avio karte Beograd Boston?
Promotivna cena avio karte Beograd Boston
Da li postoji direktan let Beograd Boston?
Koliko traje let Beograd Boston?
Koliko aerodroma ima Boston?
Online rezervacija avio karte Beograd Boston
Telefonska rezervacija avio karte Beograd Boston
Kako da platim avio kartu Beograd Boston
Avio karta Beograd Boston promena i otkazivanje putovanja
Koje su avio kompanije dostupne za let Beograd Boston
Letovi za Boston iz okruženja
Let Beograd Boston
Boston opšte i korisne informacije
Aerodrom Boston Logan - BOS
Kako sa aerodroma do grada Boston
Šta videti u Bostonu

Promocija Avio karte Beograd Boston

Napomena: Dole prikazane avio kompanije imaju trenutno aktuelne ponude najjeftinijih avio karata na relaciji Avio karte Beograd Boston. Obratite pažnju prilikom ptregade na period prodaje kao i period putovanja za koji su navedene ponude aktuelne. Broj mesta po promotivnim cenama je ograničen. Želimo vam uspešnu pretragu.
Avio karte Severna Amerika
Polasci Beograd BostonMagazin - (BOS)

  Avio kompaije - (BOS)  Pogledajte ostale ponde avio karata:

  Magazin

  Preporučujemo sledeće avio kompanije

  Aegean Airlines
  Aeroflot
  Air Baltic
  Air Cairo
  Air Canada
  Air France
  Air Serbia
  American Airlines
  Austrian Airlines
  British Airways
  Croatia Airlines
  Easyjet
  Emirates
  Etihad Airways
  Eurowings
  Fly Dubai
  ITA Airways
  KLM
  Lot
  Lufthansa
  Norwegian
  Qatar Airways
  Ryanair
  Sri Lankan Airlines
  Swiss Airlines
  Tarom
  Transavia
  Tunis Air
  Turkish Airlines
  Wizz Air