avio karte
Avio karte Beograd Dalaman

kalendar ikonica
kalendar ikonica

Avionske karte Beograd - DalamanOnline avio karte Beograd Dalaman (DLM)

Avio karte Beograd Dalaman su najviše tražene u toku letnje sezone, te je potrebno znatno unapred izvršiti rezervaciju i kupovinu avionske karte, kako bi ste obezbedili najjeftinije avio karte Beograd Dalaman.

Najpovoljnija cena avio karte Beograd Dalaman iznosi 155 € za povratno putovanje sa uključenim ručnim prtljagom od 8 kg. Ova cena može da se dobije isključivo ukoliko se avionska karta Beograd Dalaman obezbedi i nekoliko nedelja pre planiranog putovanja.

Ukoliko pronadjete datume po ceni koja vam odgovara predlažemo da napravite besplatnu online rezervaciju avio karte kako bi sačuvali mesta. Takodje ukoliko želite vaše avio karte možete platiti online u svakom trenutku.

Avio karte Beograd Dalaman

Jeftine avio karte za Dalaman (DLM) iz okruženja

Do Dalamana možete doći i letovima iz gradova iz regiona. Letovi su sa presedanjem u Istanbulu. Cene su slične kao i za avio karte Beograd Dalaman.

Let do Dalamana

Let iz Beograda do Dalamana je sa presedanjem. Let Beograd Izmir se odvija sa kompanijom „Turkish Airlines“.

Preporučujemo Vam da kupite povratne karte koje su svakako povoljnije nego da kupujete posebno karte za oba pravca.

Dalaman avio karte i hotel

Najveću popualrnost kod letnjih aranžmana beleži Turska, sa svojim predivnim letovalištima, jedan od njih je svakako Dalaman. Preporučujemo da pre Vašeg putovanja rezervišete avio karte Beograd Dalaman i hotel kako bi obezbedili najpovoljnije cene.

Preporučujemo Vam hotele sa minimum 3 ili 4*.

Šta videti u Dalamanu

Ukoliko se odlučite da posetite predivni Dalaman, zaista pravi dragulj Turske. Predivno mjesto na turskoj rivijeri koje ima besprekorne plaže, odlično more i zabavu za mlade i stare. Savršen izbor u svakom pogledu.

Grad Dalaman se nalazi u istoimenom okrugu na jugoistočnoj obali, u provinciji Mugla.

Reka Dalian je mali dragulj Turske, jedna od najposećenijih turističkih atrakcija u ovom kraju. Kao jednodnevni izlet, Dalian ima toliko toga da ponudi. Vožnja brodom vijugavim putevima kroz trsku skroz do mora. Prvi utisak o ovom mestu „jednostavno je zapanjujuće“.

The Lycian Rock Tombs – Lician Rock grobnica, je impozantna, procjenjuje se da su ove grobnice iz daleke 400. godine pre nove ere i počivalište kraljeva iz drevnog grada Kaunosa. U Turskoj oduzimaju dah i, iskreno, obavezno ih je videti.

Ovde je nekoliko mesta poznatih po paraglajdingu, a Oludeniz je svetski poznat. Mesto poletanja na planini Babadag jedna je od najviših komercijalnih zona za poletanje na svetu. Zaista steknete osećaj za visinu tokom vožnje, možda deluje opasnije od samog skoka, ali u pitanju je skok u tandemu sa profesionalcima.

Reka Azmak koja se nalazi pored grada Akiaka jedinstveno je stanište divljih životinja i potpuno kristalno čistih voda. To područje ima veoma hladnu i opuštenu atmosferu, što ga čini savršenim mestom za povlačenje u prirodu. Pravi skriveni dragulj, udaljen 30 minuta od aerodroma u Dalamanu.

Postoje brojni izleti, prirodne lepote, plaže, brodići, restorani, kafići, pijace koji su takođe pravi hedonistički lokaliteti, ne sumnjamo da ćete ih istražiti…

Javni prevoz u Dalamanu

Dalaman je relativno mali kvart u Mugli i javni autobusi su tu za povezivanje okolnih četvrti kao što su Fethiie, Marmaris i Mentese.

Za obilazak grada možete koristiti javne autobuse, male autobuse i taksije. Da biste koristili javne autobuse, morate kupiti „Kent-Kart“ kartice koje su dostupne u prodavnicama u Dalamanu.

Mali autobusi pokrivaju veći deo Dalamana i oni su najčešće korišćeni javni prevoz u okrugu. Na ruti nemaju fiksna zaustavljanja, preuzimanje i odlazak vrši se na zahtev, a karta se plaća u gotovini.

Više informacija možete pronaći na sledećem linku (kliknite ovde).

Dalaman opšte i korisne informacije

Valuta: Turska lira – TRY
Vremenska zona: GTM +3 (1 sat u napred u odnosu na nas)
Struja: 220 Volti
Utičnica za struju: TIP F (kod nas se koristi TIP C)
Pozivni broj za zemlju: +90 252
Populacija: 50 hilj
Udaljenost aerodroma od centra grada: 90 km
Metro sa aerodroma: NE
Voz sa aerodroma: NE
Shuttle Bus: DA

Dalaman aerodrom

Dalaman aerodrom (DLM) udaljen je od Marmarisa oko 90 km. Godišnji broj putnika koji koristi usluge aerodroma se povećava, a kapacitet aerodroma je oko 10 miliona putnika.

Sadrzaj: avio karte Beograd - Dalaman
Online avio karte Beograd Dalaman (DLM)
Jeftine avio karte za Dalaman (DLM) iz okruženja
Let do Dalamana
Dalaman avio karte i hotel
Šta videti u Dalamanu
Javni prevoz u Dalamanu
Dalaman opšte i korisne informacije
Dalaman aerodrom

Promocija Avio karte Beograd Dalaman

Napomena: Dole prikazane avio kompanije imaju trenutno aktuelne ponude najjeftinijih avio karata na relaciji Avio karte Beograd Dalaman. Obratite pažnju prilikom ptregade na period prodaje kao i period putovanja za koji su navedene ponude aktuelne. Broj mesta po promotivnim cenama je ograničen. Želimo vam uspešnu pretragu.
Avio karte Turska
Polasci BeogradMagazin - Dalaman (DLM)

  Avio kompaije - Dalaman (DLM)  Pogledajte ostale ponde avio karata:

  Magazin

  Preporučujemo sledeće avio kompanije

  Aegean Airlines
  Aeroflot
  Air Baltic
  Air Cairo
  Air Canada
  Air France
  Air Serbia
  American Airlines
  Austrian Airlines
  British Airways
  Croatia Airlines
  Easyjet
  Emirates
  Etihad Airways
  Eurowings
  Fly Dubai
  ITA Airways
  KLM
  Lot
  Lufthansa
  Norwegian
  Qatar Airways
  Ryanair
  Sri Lankan Airlines
  Swiss Airlines
  Tarom
  Transavia
  Tunis Air
  Turkish Airlines
  Wizz Air