avio karte
Avio karte Beograd Detroit

kalendar ikonica
kalendar ikonica

Avionske karte Beograd - DetroitOnline jeftine avio karte Beograd Detroit (DTW)

Detroit je jedna od najprodavanijih destinacija, te je avio karte Beograd Detroit potrebno obezbediti nekoliko nedelja pre planiranog putovanja.

Najjeftinija cena avio karte Beograd Detroit iznosi 550 € za povratno putovanje sa uključenim aerodromskim taksama i ručnim prtljagom od 8 kg. Ova cena može da se dobije isključivo ukoliko se avio karta Beograd Detroit obezbedi nekoliko nedelja pre planiranog putovanja.

Let iz Beograda do Detroita je sa minimum jednim presedanjem, najčešće u Frankfurtu, Cirihu, Parizu ili Amsterdamu.

Na ovoj liniji avio karte Beograd Detroit letova, saobraćaju avio kompanije „Lufthansa“, „Swiss“, „Air France“, „KLM“.

Rezervacija avio karte Beograd Detroit

Na našem sajtu možete rezervisati avio karte Beograd Detroit potpuno besplatno. Pored besplatne online rezervacije avio karte Beograd Detroit nasim klijentima nudimo mogućnost online plaćanja avio karte platim karticama american express, visa i mastercard.

Avio karte Beograd Detroit
Image by PhotosByMahin from Pixabay

Jeftine avio karte za Detroit (DTW) iz okruženja

Najpovoljnija cena avionske karte Zagreb Detroit iznosi 599 € sa uključenim ručnim prtljagom. Održava se svakodnevni letovi iz Zagreba za Detroit sa minimum jednim presedanjem.

Najniža cena avio-karte Sarajevo Detroit iznosi 579 € za povratno putovanje, svakodnevno sa sarajevskog aerodroma, sa minimum jednim presedanjem u nekoj od evropskih metropola.

Najniža cena avio-karte Budimpešta Detroit iznosi 599 € za povratno putovanje sa uključenim ručnim prtljagom. Let je sa minimum jednim presedanjem.

Najjeftinija avio-karta Sofija Detroit se kreće od 589 € za povratni avionski let, sa uključenim ručnim prtljagom. Let se obavlja sa jednim presedanjem u nekoj od evropskih metropola.

Najniža cena avionske karte Podgorica Detroit iznosi 640 €, sa uključenim ručnim prtljagom i aerodromskim taksama. Ova cena se odnosi na let sa minimum jednim presedanjem u nekoj od evropskih metropola.

Let do Detroita

Let iz Beograda do Detroita, sa minimum jednim presedanjem traje oko 14 sati sa uračunatim minimalnim čekanjem na konekciju od oko 2 sata. Na ovom letu saobraća se svim danima u nedelji, sa presedanjem u nekoj od evropskih metropola.

Avio kompanije koje saobraćaju na liniji Beograd Detroit u svoje cene avionskih karata usključuju, pored aerodromskih taksi, samo ručni prtljag težine do 8 kg, dok se redovan prtljag (torba/kofer) dodatno naplaćuju (cena za povratno putovanje za prtljag iznosi od 110 eur).

Detroit avio karte i hotel

Detroit je pre svega poslovna destinacija zahvaljujući svojoj izuzetno razvijenoj industriji. U našoj ponudi se nalazi preko 80 kvalitetnih hotela za smeštaj u Detroitu.

Najvažnije je da odaberete hotel koji se nalazi na liniji metroa kako bi ste lako komunicirali sa ostalim delovima grada.

Preporučujemo Vam da nikako ne rezervišete hotel u Detroitu ispod 3*, a čak je i preporuka da to bude neki od brojnih hotela sa 4* u centru grada.

Cena smeštaja u detroitu se kreće od oko 35 eur po osobi i jednom noćenju u hotelu sa 3* na liniji gradskog prevoza. Cene smeštaja su nešto veće u vreme praznika i održavanja velikih kongresa i sajamskih manifestacija u gradu.

Za Vaš smeštaj u Detroitu, toplo Vam preporučujemo hotel „Holiday Inn Express & Suites Detroit Downtown“ sa 3* koji se nalazi u centru grada, i na liniji gradskog prevoza.

Našu sjajnu ponudu za smeštaj u Detroitu možete pogledati klikom na sledeći link (da vidite ponudu kliknite ovde).

Ukoliko Vam zatreba pomoć pri odabiru smeštaja, obratite nam se prilikom kupovine avio karte Beograd Detroit kako bi smo kreirali ponudu prema Vašim zahtevima.

Šta videti u Detroitu

Detroit soliteri centar
Image by Alberto Adán from Pixabay

Detroit je pre svega industrijski grad, savremen, moderan, te nema baš puno turističkih sadržaja, niti je prepoznat u Sjedinjenim državama kao turistička destinacija.

No, i pored toga, možete se sasvim lepo provesti u ovom gradu. Odaberite neki dobar hotel u centru grada i krenite u šetnju centrom razgledajući brojne nebodere, lepe prodavnice, odličnu šoping zonu, parkove.

Najveće nasleđe ovog grada jeste automi+obilska industrija, i naravno muzika. Istorijski „Motown“ muzej sadrži i očuvan studio u kojem su Marvin Gej i Stivi Vonder snimali svoje prve pesme.

Detroit panorama sa reke slikano iz Kanade
Image by eissfeldtk from Pixabay

Obavezno treba da posetite muzej Henrija Forda u kojem se nalaze neki od prvih modela ovog proizvođača.

Budući da je Detroit grad prepun nasleđa crnačke kulture, u ovom muzeju se nalazi izložen i autobus u kojem je putovala Roza Parks, aktivistkinja za crnačka prava.

U Fordovom muzeju se nalazi i automobil u kojem se vozio Kenedi kada je na njega izvršen atentat u Dalasu.

Treba posetiti i neke delove grada, kao što je kvart pod nazivom „Heidelberg Project“ gde su stanovnici ceo blok pretvorili u jednu vrstu velike umetničke instalacije.

Javni prevoz u Detroitu

Detroit ima odličan gradski prevoz kojeg čini mreža metroa i gradskih autobusa.
Sve informacije o javnom gradskom prevozu u Detroitu možete dobiti klikom na ovaj link (kliknite ovde).

Detroit opšte i korisne informacije

Valuta: Američki dolar – USD
Vremenska zona: GMT -4 (6 sati iza nas)
Struja: 110 Volti
Utičnica za struju: TIP A/B (kod nas se koristi tip C)
Pozivni broj za zemlju: +1
Populacija: 0.7 mil
Udaljenost aerodroma od centra grada: 25 km
Metro sa aerodroma: NE
Voz sa aerodroma: DA
Shuttle Bus: DA

Detroit aerodrom čekaonica
Image by Xenon Starstryder from Pixabay

Aerodrom Detroit

Aerodrom u Detroitu – Detroit Metro Airport (DTW) je najprometniji aerodrom u državi Mičigen u Sjedinjenim Američkim Državama. Udaljen je oko 25 km jugozapadno od centra Detroita. u 2019. godini registrovano je preko 35 miliona putnika.

Kako sa aerodroma do grada Detroit

Sa aerodroma do centra Detroita možete doći taksijem, autobusom ili ukoliko iznajmite auto.

Sadrzaj: avio karte Beograd - Detroit
Online jeftine avio karte Beograd Detroit (DTW)
Jeftine avio karte za Detroit (DTW) iz okruženja
Let do Detroita
Detroit avio karte i hotel
Šta videti u Detroitu
Javni prevoz u Detroitu
Detroit opšte i korisne informacije
Aerodrom Detroit
Kako sa aerodroma do grada Detroit

Promocija Avio karte Beograd Detroit

Napomena: Dole prikazane avio kompanije imaju trenutno aktuelne ponude najjeftinijih avio karata na relaciji Avio karte Beograd Detroit. Obratite pažnju prilikom ptregade na period prodaje kao i period putovanja za koji su navedene ponude aktuelne. Broj mesta po promotivnim cenama je ograničen. Želimo vam uspešnu pretragu.
Avio karte Severna Amerika
Polasci BeogradMagazin - Detroit (DTW)

  Avio kompaije - Detroit (DTW)  Pogledajte ostale ponde avio karata:

  Magazin

  Preporučujemo sledeće avio kompanije

  Aegean Airlines
  Aeroflot
  Air Baltic
  Air Cairo
  Air Canada
  Air France
  Air Serbia
  American Airlines
  Austrian Airlines
  British Airways
  Croatia Airlines
  Easyjet
  Emirates
  Etihad Airways
  Eurowings
  Fly Dubai
  ITA Airways
  KLM
  Lot
  Lufthansa
  Norwegian
  Qatar Airways
  Ryanair
  Sri Lankan Airlines
  Swiss Airlines
  Tarom
  Transavia
  Tunis Air
  Turkish Airlines
  Wizz Air