avio karte
Avio karte Beograd Doha

kalendar ikonica
kalendar ikonica

Avionske karte Beograd - DohaOnline avio karte Beograd Doha (DOH)

Najpovoljnije avio karte Beograd Doha kreću se od 447 € za povratnu avio kartu i sa uključenim aerodromsim taksama i prtljagom. Grad Doha, jedna je od najtraženijih destinacija, stoga Vaš let Beograd Doha je potrebno obezbediti barem mesec dana pre planiranog putovanja.

Na našem sajtu uvek možete uraditi besplatnu online rezervaciju avio karte Beograd Doha.

Avio karte Beograd Doha

Jeftine avio karte za Dohu (DOH) iz okruženja

Do Dohe možete doći i letovima iz gradova iz regiona, a to su: Sofija, Skoplje, Zagreb, Sarajevo. Cene su slične kao i za avio karte Beograd Doha. Pored besplatne online rezervacije avio karte na našem sajtu možete izvršiti i online plaćanje platnim karticama.

Let do Dohe

Iz Beograda do Dohe se stiže direktnim letom avio kompanije „Qatar Airways“. Postoje i druge brojne opcije sa presedanjem za avio karte Beograd Doha, ali svakako naša preporuka je da putujete direktno. Let traje oko 5 sati.

Doha avio karte i hotel

Nakon kupovine avio karte Beograd Doha, na Vaš zahtev možete dobiti najpovoljniju ponudu za smeštaj u hotelima različite kategorizacije u Dohi.

Doha je jedna od najtraženijih i najprodavanijih destinacija i zato je potrebno dosta ranije uraditi rezervaciju avio karte i hotela. Naš savet je da izaberete hotel minimalne kategorizacije 4* i što bliži centru.

Avio karte Beograd Doha stari brod i panorama
Image by ilfioredellavita from Pixabay

Šta videti u Dohi

Grad Doha se nalazi na obali Persijskog zaliva, glavni grad Katara na Arabijskom poluostrvu, osnovan je početkom 19. veka, i predstavlja jednu od najbrže rastućih ekonomija na svetu.

Popularnosti Dohe, kao turističke destinacije, u velikoj meri doprinela je i katarska nacionalna aviokompanija „Qatar Airways“ koju već godinama unazad proglašavaju jednom od najboljih avio kompanija na svetu i koja ovaj grad povezuje sa skoro svakim gradom na svetu.

Po izlasku iz aviona, odmah se susrećete sa osećajem da ste zakoračili u budućnost, tačnije da se nalazite u nekom naučno-fantastičnom filmu. Sve odiše perfekcijom, vrhunskim dizajnom i maksimalnim komforom.

Grad bi mogao da se podeli na tri celine, na „staru Dohu“, „West Bay“ i „The Pearl“.

Stara Doha“ je pomalo diskutabilan termin, imajući u vidu da od prave stare Dohe nije ostalo praktično ništa. Ono što podseća na tu neku staru Dohu, a zapravo je relativno skoro izgrađen, jeste Suk Vakif.

Muzej islamske umetnosti, potpuno nov, izgrađen 2008.godine, postao najveći muzej u Kataru. Poseduje jednu od najkompletnijih kolekcija islamskih artefakata u svetu.

Park Al Rumaila je oaza duž Korniša u Dohi, park Al Rumaila je popularna porodična oblast. Park ima igralište sa toboganima, ljuljaškama, spravama za vežbanje i mali kiosk koji prodaje osveženje u večernjim satima.

Avio karte Beograd Doha koriša
Image by walsarabi from Pixabay

Tvrđava Zubarah nalazi se na krajnjem severu poluostrva nalazi se Zubarah, utvrđenje koje podseća na tvrđavu Legije stranaca. Izgrađeno 1938. godine na ruševinama uništene palate, utvrđenje Zubarah predstavlja netaknut primer tradicionalne tvrđave.

Zoološki vrt nalazi se 20 km od Dohe. Predstavlja i čuva više od 1.500 životinja (preko 147 vrsta) iz celog sveta. Zoološki vrt takođe poseduje mini zabavni park za decu.

Nacionalni muzej je arhitektonsko remek-delo, Nacionalni muzej i Akvarijum predstavljaju kulturni vrhunac bilo kakve posete Dohi.

Izgrađen 1901. godine, kao palata nekadašnjeg vladara Katara. Nagrađivan muzej poseduje različite eksponate, uključujući tradicionalnu umetnost, arhitekturu i nameštaj.

Korniš koji se proteže praktično od aerodroma, duž cele obale obale zaliva, stićićete do West Bay-a, finansijskog centra grada. Brojni šoping centri, moderni hoteli, restorani, poslovni oblakoderi… To je karakteristika ovog dela Dohe. Najraskošniji deo Katara, naravno i Dohe, jeste „The Pearl“ – „Biser“.

Predložili smo Vam nekoliko must see lokaliteta u Dohi, ali daleko od toga da je to sve to što čini ovaj grad jedinstvenim, luksuznim i neodoljivim.

Javni prevoz u Dohi

U Dohi će Vam svi reći da pokušate da izbegnete javni prevoz i da koristite taksi. Taksijem sa aerodroma do centra Dohe, stižete brzo, za nekih 20-ak minuta. Cena vožnje od aerodroma do centra iznosi oko 11 €.

Sve informacije o javnom prevozu možete pogledati na sledećem linku (prevoz Doha).

Avio karte Beograd Doha kamile
Image by full-blood from Pixabay

Istanbul opšte i korisne informacije

Valuta: Katarski Rijal
Vremenska zona: GTM +3 (1 sat u napred u odnosu na nas)
Struja: 240 Volti
Pozivni broj za zemlju: +974
Populacija: 1 mil
Udaljenost aerodroma od centra grada: 20 km
Metro sa aerdorma: NE
Voz sa aerodroma: DA
Shuttle Bus: DA

Aerodrom Doha

Međunarodni aerodrom u Dohi (DOH) je jedini putnički aerodrom u Kataru. Aerodrom je bivao sve popularniji i 2012. godine više od 21 miliona putnika koristilo je njegove usluge. Međunarodni aerodrom Hamad u Dohi je glavna baza katarske avio kompanije „Qatar Airways“.

Avio karte Beograd Doha aerodrom
Image by Staffan Ekstrand from Pixabay

Kako sa aerodroma do grada Dohe

Sa aerodroma do grada možete stići taksijem, autobusom, vozom ili ukoliko iznajmite automobil. Detaljnije informacije o prevozu do centra grada možete pogledati na sledećem linku (Prevoz do centra Dohe).

Sadrzaj: avio karte Beograd - Doha
Online avio karte Beograd Doha (DOH)
Avio karte Beograd Doha
Jeftine avio karte za Dohu (DOH) iz okruženja
Let do Dohe
Doha avio karte i hotel
Šta videti u Dohi
Javni prevoz u Dohi
Istanbul opšte i korisne informacije
Aerodrom Doha
Kako sa aerodroma do grada Dohe

Promocija Avio karte Beograd Doha

Napomena: Dole prikazane avio kompanije imaju trenutno aktuelne ponude najjeftinijih avio karata na relaciji Avio karte Beograd Doha. Obratite pažnju prilikom ptregade na period prodaje kao i period putovanja za koji su navedene ponude aktuelne. Broj mesta po promotivnim cenama je ograničen. Želimo vam uspešnu pretragu.
Avio karte Bliski istok
Polasci BeogradMagazin - Doha (DOH)

  Avio kompaije - Doha (DOH)  Pogledajte ostale ponde avio karata:

  Magazin

  Preporučujemo sledeće avio kompanije

  Aegean Airlines
  Aeroflot
  Air Baltic
  Air Cairo
  Air Canada
  Air France
  Air Serbia
  American Airlines
  Austrian Airlines
  British Airways
  Croatia Airlines
  Easyjet
  Emirates
  Etihad Airways
  Eurowings
  Fly Dubai
  ITA Airways
  KLM
  Lot
  Lufthansa
  Norwegian
  Qatar Airways
  Ryanair
  Sri Lankan Airlines
  Swiss Airlines
  Tarom
  Transavia
  Tunis Air
  Turkish Airlines
  Wizz Air