avio karte
Avio karte Beograd Feniks

kalendar ikonica
kalendar ikonica

Avionske karte Beograd FeniksFeniks je najveći i glavni grad države Arizona, a šesti po veličini u Sjedinjenim Državama. Nalazi se u južnoj centralnoj Arizoni, na reci Salt.

U gradskom području Feniksa u dolini reke Salt, takozvanoj Dolina sunca, živi čak preko 4.2 miliona ljudi tako da je Feniks jedan od najvećih područja u zemlji.

Feniks ima glavnu ulogu u ekonomiji zemlje, i služi  kao finansijsko, komunikaciono i transportno čvorište.

Feniks je idealan za odmor i popularan za sve koji vole aktivnosti na otvorenom, kao što su planinarenje, golf, odlasci u pustinju, baloni na vruć vazduh, izleti u slikovitim planinskim gradovima itd.

Brojna odmarališta prostiru se širom doline, Jezero Pleasant koje se nalazi severno od grada, zajedno sa rekom Salt  i rekom Verde istočno i severoistočno od Feniksa nude prelepa, slikovita planinska jezera.

Ova planinska jezera popularna su za glisere, skijanje na vodi i ribolov. Svakako ako ste avanturista i volite da istražujete lepe predele, Feniks je savršeno mesto za Vas..

Avio karte Beograd Feniks
Feniks panorama Image by Kevin Ellis from Pixabay

Jeftine avio karte Beograd Feniks PHX

Najpogodnije vreme za putovanje u Feniks je od novembra do aprila meseca, kada su temperature prijatne i dani sunčani i to je ujedno najtraženiji period za posetu ovom gradu.

Kako bi ste obezbedili avio karte Beograd Feniks u to vreme, potrebno je da Vaša avio karta Beograd Feniks bude rezervisana znatno pre putovanja, a preporuka je da to bude minimum 6-7 nedelja ranije.

Jeftina avio karta Beograd Feniks odnosno letovi za Feniks po najpovoljnijim cenama mogu se kupiti samo u promotivnom periodu.

Kolika je cena avio karte Beograd Feniks PHX ?

Avio karta Beograd Feniks ima najnižu regularnu cena od 745 € za povratno putovanje sa uključenim ručnim prtljagom od 8 kg. Tokom promotivnog perioda, letovi za Feniks, odnosno cena  avionske karte Beograd Feniks moze biti i ispod  700€.

Avio karte Beograd Feniks Scottsdale
Feniks Scottsdale, Image by ParsonsVillas from Pixabay

Promotivna cena avio karte Beograd Feniks PHX

Avio karta Beograd Feniks, tokom promotivnog perioda kreće se od 682 € sa svim taksama i ručnim prtljagom. Preporučujemo da se prijavite na naš newsletter i tako na vreme dobijete informaciju o promocijama avio karata.

Broj mesta po promotivnim cenama dostupnih za let Beograd Feniks je ograničen, kao i period prodaje i period putovanja.

Da li postoji direktan let Beograd Feniks PHX?

Još uvek ne postoji direktan let Beograd Feniks. U zavisnosti od avio kompanije let Beograd Feniks se obavlja sa presedanjima  preko Beča, Ciriha, Frankfurta, Amsterdama, Njujorka, Sijetla, Dalasa, Pariza i drugih.

Koliko traje let Beograd Feniks PHX?

Letovi za Feniks  sa najkraćim vremenom leta su preko avio kompanije Air Serbia i Jet Blue sa presedanjem u Njujorku i traje 18h i 30 minuta.

Letovi za Fenik sa jednim presedanjem mogu trajati od 18 sati pa i više zavisno od avio kompanije koja obavlja let Beograd Fenik i vremena provedenog između dva leta. Letovi sa dva i više pesedanja na relaciji Beograd Feniks mogu trajati i preko 21 sata

U nastavku pogledajte dužine trajanja leta Beograd Feniks u zavinosti od avio kompanije i broja presedanja:

Avio karte Beograd Feniks, zavijajuci meandar reke Kolorado
Feniks, zavijajuci meandar reke Kolorado, Image by 珂 杨 from Pixabay

Let Beograd Feniks sa jednim presedanjem:

Dužina leta: 18h 30m+ Avio kompanija: Air Serbia, Jet Blue Presedanje: Njujork

Letovi Beograd Feniks sa dva presedanja:

Dužina leta: 17h 20m+ Avio kompanija: Lufthansa, United Presedanje: Minhen, Čikago

Dužina leta: 19h 00m+ Avio kompanija: Lufthansa, United Presedanje: Frankfurt, Čikago

Dužina leta: 19h 15m+ Avio kompanija: Air Serbia, British Airways, American Presedanje: London, Dalas

Dužina leta: 19h 25m+ Avio kompanija: Air Serbia, American Presedanje: Pariz, Dalas

Dužina leta: 19h 25m+ Avio kompanija: Air Serbia, Delta, Alaska Presedanje: Amsterdam, Sijetl

Dužina leta: 20h 00m+ Avio kompanija: SWISS, United Presedanje: Cirih, San Francisko

Dužina leta: 20h 15m+ Avio kompanija: Air Serbia, Virgin Atlantic, American Presedanje: London, Los Anđeles

Dužina leta: 20h 25m+ Avio kompanija: Turkish Airlines, United Presedanje: Istanbul, San Francisko

Dužina leta: 20h 30m+ Avio kompanija: Air Serbia, KLM, American Presedanje: Amsterdam, Čikago

Dužina leta: 20h 35m+ Avio kompanija: LOT, American Presedanje: Varšava, Čikago

Dužina leta: 20h 50m+ Avio kompanija: Austrian, United Presedanje: Beč, Njujork

Dužina leta: 21h 35m+ Avio kompanija: Lufthansa, Delta Presedanje: Frankfurt, Atlanta

Dužina leta: 21h 55m+ Avio kompanija: Air Serbia, Air France, United Presedanje: Pariz, Vašington

Koliko aerodroma ima Feniks?

Feniks ima 1 medjunarodni aerodrom –  Phoenix Sky Harbor International Airport –  sa aerodromskim kodom PHX

Za više informacija o samom aerodromu pogledajte ovaj link PHX Airport

Avio karte Beograd Feniks, Veliki Kanjon (Grand Canyon)
Feniks, Veliki Kanjon (Grand Canyon) Image by Michael Just from Pixabay

Online rezervacija avio karte Beograd Feniks

Na našem sajtu u svakom trenutku možete uraditi besplatnu online rezervaciju avionske karte Beograd Feniks. Prilikom pretrage sistem će vam prikazati sve dostupne opcije za let Beograd Feniks. Rezervacija za Let Beograd Feniks je popuno besplatna.

Ukoliko želite vaša avio karta Beograd Feniks, za let Beograd Feniks, može da se kupi online preko našeg sajta i izvrši plaćanje platnim karticama visa, mastercard i american express.

Telefonska rezervacija avio karte Beograd Feniks

Ukoliko želite da napravite rezervaciju za let Beograd Feniks možete da je napravite i telefonskim putem, pozivom na broj telefona 021 4243 34 ili na naš mobilni broj 069 4243 424. Preko mobilnog broja dostupni smo preko aplikacija Viber I Whatsapp.

Po izvršenoj rezervaciji za let Beograd Feniks primićete na email instrukcije za plaćanje vaše rezervacije.

Kako da platim avio kartu Beograd Feniks

Plaćanje vaše avionske karte Beograd Feniks možete izvršiti u bilo kojoj banci, pošti ili u nekim od payspot uplatnim mestima. Po izvršenoj rezervaciji primićete instrukcije za plaćanje kao i primer uplatnice za uplatu sa tačnim iznosom.

Za više informacija o plaćanju avionske karte Beograd Feniks pogledajte link kako mogu da platim avio kartu.

Avio karta Beograd Feniks promena i otkazivanje putovanja

Ukoliko želite da promenite vašu avio kartu Beograd Feniks najbolje je da nas kontaktirate putem kontakt formulara na našoj kontakt strani ili putem telefona. Za pozive iz inostranstva dostupni smo preko aplikacija viber i whatsapp.

Ukoliko želite da otkažete već kupljenu avio kartu Beograd Feniks potrebno je da nam pošaljete pismeni zahtev sa kontakt strane i pošaljete nam elektronsku avio kartu koju smo vam predhodno poslali na email ili sms najkasnije jedan dan pre putovanja.

Naravno za sva dodatna pitanja ili eventualnu pomoć stojimo vam na raspolaganju.

Koje su avio kompanije dostupne za let Beograd Feniks

Let Beograd Feniks ( PHX ) dostupan je preko naše nacionalne avio kompanije Air Serbia kao i avio kompanija koje lete za Beograd kao na primer Turkish Airlines, Swiss, Lufthansa, Austrian Airlines, KLM, Air France ...

Avio karte Beograd Feniks, The Wave Arizona
Feniks, The Wave Arizona, Image by David Mark from Pixabay

Letovi za Feniks ( PHX ) iz okruženja

Avio karta za Feniks  iz Zagreba

Najjeftinija cena avio karte Zagreb Feniks iznosi 743 € sa uključenim ručnim prtljagom. Letovi za Feniks iz Zagreba su najjeftiniji  preko avio kompanije KLM i Delta.

Avio karta za Feniks iz Sarajeva

Najpovoljnija avio karta za Feniks iz  Sarajeva iznosi 865 € za povratno putovanje, sa uključenim ručnim prtljagom preko kompanija Lufthansa i United Airlines.

Avio karta za Feniks iz Budimpešte

Najpovoljnija avio karta za Feniks iz Budimpešte iznosi 520 € za povratno putovanje sa uključenim ručnim prtljagom preko kompanije KLM i Delta.

Avio karta za Feniks iz Podgorice

Najjeftinija  avio karta za Feniks iz Podgorice iznosi 757 € za povratno putovanje sa 2 komada prtljaga od 23kg i ručnim prtljagom od 8kg preko avio kompanija Turkish Airlinies i United Airlines.

Let Beograd Feniks

Let Beograd Feniks traje oko 18 sati i 30m minuta. U pitanju je let koji obavlja avio kompanija „Air Serbia“ zajedno sa nekim od prevoznika poput Jet Blue, Delta, Virgin Atlantic, British Airways, Delta, United, Air France, KLM…

Da bi ste proverili trenutnu cenu  slobodno popunite formular u vrhu strane i pogledajte koji su trenutno raspoloživi letovi za Feniks svih avio kompanija i cene avionske karte Beograd Feniks.

Let Beograd Feniks obavlja se avio linijom koja saobraća svim danima u nedelji, nekoliko puta dnevno zavisno od avio kompanije koja ga obavlja obzirom da nema direktnog leta Beograd Feniks.

Od zavisnosti od avio kompnije koje vrše prevoz  nije obavezno da cena avionske karte Beograd Feniks uključuje i prtljag koji se čekira težine do 23 kg. U cenu avionske karte Beograd Feniks uključen je ručni prtljag težine do 8 kg.

Feniks opšte i korisne informacije

Valuta: Američki Dolar – USD
Vremenska zona: GTM -7 (kod nas je GTM+1)
Struja: 120 Volti
Utičnica za struju: TIP A i TIP B (u Srbiji je tip C)
Pozivni broj za zemlju: +1 602
Populacija: oko 1.635,000
Udaljenost aerodroma od centra grada: 6.5 km
Metro sa aerodroma: DA
Voz sa aerodroma: DA
Shuttle Bus: DA
Direktan let: NE

Aerodrom Feniks – PHX

Phoenix Sky Harbor International Airport – Feniks Skaj Harbor Međunarodni aerodrom je vojno – civilni aerodrome i nalazi se na oko 6 km od centra Feniksa.

On je najveći i najprometniji aerodrom u Arizoni, koji opslužuje Feniks i među najvećim komercijalnim aerodromima u Sjedinjenim državama.

Sastoji se od 2 terminala : terminal 3 na zapadnoj strani aerodrome i obavlja domaće i međunarodne letove, sastoji se od 3 nivoa. i terminal 4 na istočnoj strani koji služi za domaće i međunarodne letove sa uslugama takođe na 3 nivoa.

Za više informacija o samom aerodromu, pogledajte ovaj link Sky Harbor Airport

Kako sa aerodroma do grada Feniks

Sa aerodroma do grada možete doći taksijem, vozom / metrom ili autobusom. Na dolaznom terminalu postoji mogućnost rentiranja automobila.

Za više informacija o cenama taksi usluga kao i rent-a-car agencijama pogledajte na linku ispod.

Feniks Skaj Harbor međunarodni aerodrom –  instrukcije za dolazak i odlazak sa aerodroma

Ukoliko Vam trebaju dodatne informacije za putovanje Beograd Feniks avionom, slobodno nas kontaktirajte na besplatan broj 0800 400 104. Dostupni smo i putem vibera i whatsapp-a.

Avio karte Beograd Feniks, Havasupai vodopad
Feniks, Havasupai vodopad Image by ttrzaskos from Pixabay

Šta videti u Feniksu i Arizoni

Pogledajte 11 stvari koje ne biste trebali propustiti u Feniksu i Arizoni

Ligai Si Anii Canyon – deo Antelope kanjona u Arizoni, za dodatne informacije pogledajte link hikingslotcanyon

Page and Powell lake – gradić Pejdž i neverovatno jezero Powell, za dodatne informacije pogledajte link Page Powell lake

Horseshoe Band – zadivljujući meander reke Kolorado sa kanjonom, za dodatne informacije pogledajte link Horseshoe Band

Grand Canyon – popularni kanjon reke Kolorado, za dodatne informacije pogledajte link Grand Canyon

Sedona – predivni gradić u pustiniji Arizone, za dodatne informacije pogledajte link visit Sedona

Tucson Mountain Park – planinski park sa brojnim vidikovcima, za dodatne informacije pogledajte link best trails in Tucson M.park

Ghost Towns – autentični, napušten gradovi iz kaubojskih filmova, za dodatne informacije pogledajte link 5 Ghost Towns in Arizona

Havasupai Falls – Havasu bajkoviti vodopadi u Grand kanjonu, za dodatne informacije pogledajte link Havasupai reservations

The Wave, Arizona – remek dela stena od peska, za dodatne informacije pogledajte link The Wave

Phoenix Art Museum – Muzej umetnosti u Feniksu, za dodatne informacije pogledajte link Phoenix Art Museum

Musical iinstrument museum – najveći na svetu, Muzej muzičkih instrumenata, za dodatne informacije pogledajte link MIM

 

 

 

Sadrzaj: avio karte Beograd Feniks
Jeftine avio karte Beograd Feniks PHX
Kolika je cena avio karte Beograd Feniks PHX ?
Promotivna cena avio karte Beograd Feniks PHX
Da li postoji direktan let Beograd Feniks PHX?
Koliko traje let Beograd Feniks PHX?
Koliko aerodroma ima Feniks?
Online rezervacija avio karte Beograd Feniks
Telefonska rezervacija avio karte Beograd Feniks
Kako da platim avio kartu Beograd Feniks
Avio karta Beograd Feniks promena i otkazivanje putovanja
Koje su avio kompanije dostupne za let Beograd Feniks
Letovi za Feniks ( PHX ) iz okruženja
Let Beograd Feniks
Feniks opšte i korisne informacije
Aerodrom Feniks – PHX
Kako sa aerodroma do grada Feniks
Šta videti u Feniksu i Arizoni

Promocija Avio karte Beograd Feniks

Napomena: Dole prikazane avio kompanije imaju trenutno aktuelne ponude najjeftinijih avio karata na relaciji Avio karte Beograd Feniks. Obratite pažnju prilikom ptregade na period prodaje kao i period putovanja za koji su navedene ponude aktuelne. Broj mesta po promotivnim cenama je ograničen. Želimo vam uspešnu pretragu.
Avio karte Severna Amerika
Polasci Beograd FeniksMagazin - (PHX)

  Avio kompaije - (PHX)  Pogledajte ostale ponde avio karata:

  Magazin

  Preporučujemo sledeće avio kompanije

  Aegean Airlines
  Aeroflot
  Air Baltic
  Air Cairo
  Air Canada
  Air France
  Air Serbia
  American Airlines
  Austrian Airlines
  British Airways
  Croatia Airlines
  Easyjet
  Emirates
  Etihad Airways
  Eurowings
  Fly Dubai
  ITA Airways
  KLM
  Lot
  Lufthansa
  Norwegian
  Qatar Airways
  Ryanair
  Sri Lankan Airlines
  Swiss Airlines
  Tarom
  Transavia
  Tunis Air
  Turkish Airlines
  Wizz Air