avio karte
Avio karte Beograd Frankfurt

kalendar ikonica
kalendar ikonica

Avionske karte Beograd - FrankfurtOnline avio karte Beograd Frankfurt (FRA)

Da bi ste za sebe obezbedili najjeftinije avio karte Beograd Frankfurt, potrebno je da Vaše putovanje Beograd Frankfurt avionom isplanirate znatno pre željenog datuma polaska.

Frankfurt na Majni je jedna od najtraženijih destinacija za letove iz Beograda, te s tim u vezi, rezervacija avio karte Beograd Frankfurt mora biti urađena barem pet nedelja pre planiranog putovanja.

Najjeftinije avio karte Beograd Frankfurt se kreće od 129 € za povratno putovanje sa uključenim ručnim prtljagom. Jeftine avio karte Beograd Frankfurt mogu se dobiti samo van sezone (sajmovi i kongresi, jesen-zima), i ukoliko se rezervacija uradi znatno pre planiranog putovanja.

Na letu između Beograda i Frankfurta saobraća naša nacionalna avio-kompanija „Air Serbia“, kao i nacionalna nemačka avio-kompanija „Lufthansa“. Na našem sajtu u svakom trenutku možete napraviti besplatnu online rezervaciju avio karte Beograd Frankfurt i tako osigurati dobru cenu.

Avio karte Beograd Frankfurt
Image by lapping from Pixabay

Jeftine avio karte za Frankfurt (FRA) iz okruženja

Najjeftinija cena avio-karte Zagreb Frankfurt iznosi 199 € sa uključenim ručnim prtljagom, a iz Zagreba do Frankfurta se najjeftinije može doći direktnim letom koji se obavlja svakodnevno.

Najniža cena avio-karte Sarajevo Frankfurt iznosi 149 € za povratno putovanje, na direktnom letu koji saobraća svakodnevno sa sarajevskog aerodroma.

Najpovoljnija avio- karta Budimpešta Frankfurt iznosi 129 € za povratno putovanje sa uključenim ručnim prtljagom. Let je direktan, a prevoznik je „Lufthansa“.

Najjeftinija avio-karta Sofija Frankfurt se kreće od 139 €, povratni avionski let, sa uključenim ručnim prtljagom. Let je direktan, nekoliko puta nedeljno.

Najpovoljnija, najniža cena avionske karte Podgorica Frankfurt iznosi 190 €, a za ovu najnižu cenu avio-karte je potrebna rezervacija znatno pre planiranog putovanja.

Radi se o letu sa jednim presedanjem, najčešće u Beogradu ili Beču. Na direktnom letu Podgorica Frankfurt saobraća „Montenegro Airlines“.

Avio karte Beograd Frankfurt panorama soliteri
Image by Leonhard Niederwimmer from Pixabay

Let avionom do Frankfurta

Let iz Beograda do Frankfurta traje oko 1 sat i 50 minuta. U pitanju je direktan let avio kompanija „Lufthansa“ ili „Air Serbia“.

Avio karte Beograd Frankfurt se obavlja direktnom avio-linijom koja saobraća svim danima u nedelji, nekoliko puta dnevno. Jutarnji let, popodnevni let ili večernji let.

Avio kompanije „Air Serbia“ i „Lufthansa“ u svoje cene avionskih karata usključuju, pored aerodromskih taksi, samo ručni prtljag težine do 8 kg, dok se redovan prtljag (torba/kofer) dodatno naplaćuju (cena za povratno putovanje za prtljag iznosi od 55 eur).

Frankfurt avio karte i hotel

Frankfurt je poznata poslovna destinacija, jedan od najvažnijih ekonomskih centara Evrope i sveta. U našoj ponudi se nalazi preko 1000 kvalitetnih smeštajnih objekata, različite kategorizacije i naravno lokacije.

U Frankfurtu, ukoliko niste previše zahtevni, dovoljan je i hotel sa svega 2*, a što se tiče lokacije, svakako Vam preporučujemo da to bude neki od hotela na liniji metroa.

Hoteli u Frankfurtu sa 3*** su zaista veoma dobri, a naravno za one koji žele boravak sa stilom, imamo preko 50 vrhunskih hotela u Frankfurtu kategorizacije 4* i 5*.

Cena smeštaja, u zavisnosti od sezone putovanja i trenutka kada ste se odlučili za putovanje u Frankfurt, se kreće od oko 25 eur po osobi u standard dvokrevetnoj sobi, za jedno noćenje sa doručkom.

Data je gotovo najmanja moguća cena smeštaja u Frankfurtu, a cena pre svega zavisi od sezone (da li se u tom trenutku u Frankfurtu održavaju veliki sajmovi, konferencije i kongresi; državni i verski praznici, i sl.).

Za najnižu moguću cenu smeštaja u Frankfurtu potrebno je izvršiti rezervaciju hotela i nekoliko nedelja pre željenog putovanja.

Preporučujemo Vam hotel „25hours Hotel Frankfurt The Goldman“ sa 4****, lociran odlično, svega nekih 2,5 km od istorijskog centra grada, i naravno na liniji metroa.

Našu sjajnu ponudu za smeštaj u Frankfurtu možete pogledati klikom na sledeći link: PONUDA NAJJEFTINIJIH HOTELA U FRANKFURTU

Šta videti u Frankfurtu

Iako je Frankfurt poznata poslovna destinacija, ovaj grad, poput gotovo svih gradova u Nemačkoj, nudi brojne aktivnosti, a istorijski centar grada je izuzetno interesantan.

Katedrala Svetog Bartolomeja je izgrađena tokom 14. i 15. veka, te iako Frankfurt nije sedište biskupije, izgled ove crkve joj je podario titulu katedrale. Visoka je 95 metara, a sa njene panorame na 66 metru, dokle turisti mogu da dođu, pruža se sjajan pogled na grad.

Gradska kuća Romer je sasvim sigurno najvažnija znamenitost Frankfurta. Ovaj srednjovekovni kompleks obuhvata čak 9 kuća i prostire se na više od 10000 m².

Kuće su bile porušene tokom bombardovanja u Drugom svetskom ratu, i kasnije su obnovljene u originalnom stilu. Najlepši ukras ovog kompleksa su mozaici na drvenim okvirima koji reprezentuju feniksa.

Avio karte Beograd Frankfurt stari centar grada
Image by Gaertringen from Pixabay

Stara Opera je nešto što ne bi ste smeli da propustite u Frankfurtu. Izgrađena je u 19. veku,i poseduje dve sale: Veliku salu sa oko 2500 mesta, i manju Mocart salu sa 700 mesta. Kuća opere se nalazi u istorijskom centru grada, a sam Frankfurt ima i Novu Operu izgrađenu u savremenom stilu.

Geteova rodna kuća je možda najposećeniji Muzej Frankfurta. Smeštena je u centru grada, i posvećena životu i delu velikog književnika, filozofa, pesnika i naučnika Getea.

Avio karte Beograd Frankfurt Gete muzej statu Gete
Image by Frank Meitzke from Pixabay

Ukoliko ste ljuditelj Muzeja, Frankfurt će biti pravo otkrovenje za Vas. U njemu je locirana tzv. Obala muzeja – Museumsufer na reci Majni. Ovde se nalazi više od 20 muzeja i izložbenih prostora, a neki od najčuvenijih su Muzej istorije umetnosti i Muzej moderne umetnosti.

Savremeni Frankfurt nije ništa manje zanimljiv. Od 15 nebodera koji se nalaze u Nemačkoj, 14 njih je locirano u Frankfurtu, koji od kraja Drugog svetskog rata predstavlja grad moći u finansijskom sektoru.

Toranj Mejn je popularan kod turista, jer se na njegovu visinu od 200 metara mogu popeti i uživati u fantastičnoj panorami grada.

Avio karte Beograd Frankfurt toranj Majn
Image by Hans Braxmeier from Pixabay

Javni prevoz u Frankfurtu

Frankfurt je veliki grad, veoma važna poslovna destinacija, i finansijski centar ne samo Nemačke, već i Evropske unije, budući da se u njemu nalazi centralna banka evro zone.

Kao takav, ima savršeno organizovanu mrežu javnog gradskog prevoza koju čine tramvajske linije, autobuske linije, metro i železnica, tzv. „S-Bahn“.

Sve informacije o javnom gradskom prevozu u Frankfurtu možete dobiti klikom na ovaj link: JAVNI PREVOZ FRANKFURT

Frankfurt opšte i korisne informacije

Valuta: Evro – EUR
Vremenska zona: GTM +1 (isto vreme kao i kod nas)
Struja: 220 Volti
Utičnica za struju: TIP C
Pozivni broj za zemlju: +49
Populacija: 670.000
Udaljenost aerodroma od centra grada: 13 km
Metro sa aerdorma: NE
Voz sa aerodroma: DA
Shuttle Bus: DA

Aerodrom Frankfurt

Međunarodni aerodrom u Frankfurtu (FRA) nalazi se na oko 12km od centra grada.

Avio karte Beograd Frankfurt aerodrom airbus A380
Image by Pit Karges from Pixabay

Kako sa aerodroma do grada Frankfurt

Do grada sa aerodroma možete doci taksijem, javnim orevozom, busem ili vozom..

Sadrzaj: avio karte Beograd - Frankfurt
Online avio karte Beograd Frankfurt (FRA)
Jeftine avio karte za Frankfurt (FRA) iz okruženja
Let avionom do Frankfurta
Frankfurt avio karte i hotel
Šta videti u Frankfurtu
Javni prevoz u Frankfurtu
Frankfurt opšte i korisne informacije
Aerodrom Frankfurt
Kako sa aerodroma do grada Frankfurt

Promocija Avio karte Beograd Frankfurt

Napomena: Dole prikazane avio kompanije imaju trenutno aktuelne ponude najjeftinijih avio karata na relaciji Avio karte Beograd Frankfurt. Obratite pažnju prilikom ptregade na period prodaje kao i period putovanja za koji su navedene ponude aktuelne. Broj mesta po promotivnim cenama je ograničen. Želimo vam uspešnu pretragu.
Avio karte Evropa
Polasci BeogradMagazin - Frankfurt (FRA)

  Avio kompaije - Frankfurt (FRA)  Pogledajte ostale ponde avio karata:

  Magazin

  Preporučujemo sledeće avio kompanije

  Aegean Airlines
  Aeroflot
  Air Baltic
  Air Cairo
  Air Canada
  Air France
  Air Serbia
  American Airlines
  Austrian Airlines
  British Airways
  Croatia Airlines
  Easyjet
  Emirates
  Etihad Airways
  Eurowings
  Fly Dubai
  ITA Airways
  KLM
  Lot
  Lufthansa
  Norwegian
  Qatar Airways
  Ryanair
  Sri Lankan Airlines
  Swiss Airlines
  Tarom
  Transavia
  Tunis Air
  Turkish Airlines
  Wizz Air