avio karte
Avio karte Beograd Fridrihshafen

kalendar ikonica
kalendar ikonica

Avionske karte Beograd - FridrihshafenOnline avio karte Beograd Fridrihshafen (FDH)

Grad Fridrihshafen leži na na severnoj obali Bodenskog jezera i nalazi se u nemačkoj saveznoj državi Baden-Virtemberg. Ima oko 60.000 stanovnika.

Obezbedite što pre rezervaciju avio karte Beograd Fridrihshafen. Beograd Fridrihshafen Wizz Air letovi direktno. Beograd Fridrihshafen letovi na našem portalu.

Najpovoljnije avio karte Beograd Fridrihshafen se kreću se od 19 € za povratno putovanje sa uključenim ručnim prtljagom. Ova cena je dostupna kod low cost avio prevoznika ”Wizz Air”. Jeftine avio karte Beograd Fridrihshafen mogu se dobiti ukoliko rezervišete Vaše karte I nekoliko meseci pre putovanja. Takođe povoljnije avio karte Beograd Fridrihshafen možete obezbediti ukoliko redovno pratite promocije i akcije na našem portalu.

U svakom trenutku možete napraviti besplatnu online rezervaciju avio karte na našem sajtu i tako obezbetiti mesto po najpovoljnijoj ceni. U ponudi imamo i opciju online plaćanja svih avio karata karticama.

Avio karte Beograd Fridrihshafen
Image by CPKarhu from Pixabay

Jeftine avio karte za Fridrihshafen (FDH) iz okruženja

Najpovoljnija cena avio karte Skoplje Fridrihshafen iznosi oko 29 € za povratno putovanje, dok je cena najpovoljnije avio karte Tuzla Fridrihshafen 25 €. U pitanju su direktni letovi sa low cost avio kompanijom “Wizz Air”. Cena uključuje aerodromske takse I ručni prtljag od 8 kg.

Let do Fridrihshafena

Let Beograda do Fridrihshafen traje oko 1 sat i 45 minuta. U pitanju je direktan let avio kompanije „Wizz Air”. Avio karte Beograd Fridrihshafen, odnosno letovi za Fridrihshafen na ovoj relaciji se obavljaju direktnom linijom koja saobraća utorkom, četvrtkom I subotom.

Hotelski smeštaj u Fridrihshafenu

Kao I u svim zapadnim zemljama, turizam I ugostiteljstvo su izuzetno razvijeni I spremni da ispune sve turističke potrebe. Brojni su razlozi dolaska u grad Fridrihshafen, da li je to Bodensko jezero, vožnja cepelinom, uživanje u prirodi Itd.

Postoje raznovrsne aplikacije, sajtovi, fejsbuk stranice gde se možete pronaći odgovarajući smeštaj, ali nakon rezervisanja avio karte Beograd Fridrihshafen, na Vaš zahtev dostavićemo najpovoljniju ponudu hotelskog smeštaja na Vaš mejl. Cene noćenja po osobi se kreću oko 20-30 €.

Više informacija o hotelima u Fridrihshafenu možete pronaći na sledećem linku (kliknite ovde) ili nam se obratite prilikom kupovine avio karte Beograd Fridrihshafen.

Šta videti u Fridrihshafen

Fridrishafen, sa kosmopilitskim šarmom i fenomenalnom lokacijom na severnim obalama jezera, je idealna destinacija za odmor i razonodu. Predivna, gotovo mediteranska klima, i idilična okolina pružaju brezgranične mogućnosti.

Puno je toga što možete da posetite I vidite u Fridrihshafen.

Avio karte Beograd Fridrishafen cepelin
Image by Igor Levitskiy from Pixabay

Mi ćemo Vam preporučiti TOP 7 destinacija koje ne smete da propustite:

Bodensko jezero (Konstanc) površine je 536km2 i duboko 273m. Ovo jezero glečerskog tipa i pravi je turistički raj i leti i zimi. odnosno u bilo koje doba godine. Okruženo je visokim vrhovima Alpa. Dok se vozite oko njega videćete bezbrojne voćnjake, vinograde i plastenike. U jezero se ulivaju nekoliko reka, a najveća je reka Rajna.

Muzej cepelina – grad Fridrihshafen je rodno mesto cepelina, vazdušne letelice, a sam muzej predstavlja najveću svetsku zbirku i prikazuje istoriju cepelina. Veliki broj modela vazdušnih brodova, ne samo iz Nemačke, takođe su izloženi u tehnološkom odeljenju. Medijska soba predstavlja 3D istorijske fotografije cepelina.

Fridrihshafen Dvorac poznat kao manastir Hofen, prvobitno je sagrađen sredinom XVII veka, kao manastir za benediktince iz Vingartena. Danas služi kao rezidencija Fridriha, vojvode od Vurtenberga, a nalazi se uz samu dvorsku crkvu.

Avio karte Beograd Fridrishafen dvorac
Image by erge from Pixabay

Krstarenje Bodenskim jezerom – Vožnja brodom na Bodenskom jezeru uz čašu vina, svež vazduh, lagani povetarac, predstavlja pravi hedonizam.

Muzej škola omogućava turistima da sagledaju kako su se škola kroz određeni vremenski period menjale, od sredine 18. do sredine 19. Veka. Posetioci mogu slobodno da razgledaju i isprobaju većinu izloženih eksponata.

Moleturm je najlepši vidikovac u Fridrihshafenu I označava ulaz na Bodenskom jezeru. Vidikovac dostiže visinu od 22,25 metara. Čelično stepenište vodi preko devet nivoa, od kojih su poslednja dva projektovana kao platforme za posmatranje za oko 50 ljudi. Ulaz u kula je slobodan.

Aquastaad je šljunčana plaža koja je atraktivna destinacija sa svojim brdima na pesku i jezerom sa dva kupališta. Sa svojim drvećem, travnjakom za sunčanje pravo je mesto za odmor cele porodice. Odličan način da provedete sunčan dan na prelepom mestu.
Takođe postoji još veliki broj zanimljivosti koje možete da posetite tokom boravka u Fridrihshafenu, ili pogledajte kompletnu ponudu na sajtu turističke organizacije grada (kliknite ovde), a to ćemo ostaviti da Vi istražite..

Avio karte Beograd Fridrishafen bodensko jezero konstanc
Image by Alfred Derks from Pixabay

Javni prevoz u Fridrihshafenu

Fridrihshafen se može pohvaliti razvijenim sistemom javnog prevoza, uključujući vozove, laku, autobuse, trajekte, bicikle I naravno taksi je uvek na raspolaganju.

Bilo da više volite šetnju, vožnju ili vožnju biciklom ─ obilaziti Fridrihshafen je lako. Grad se može pohvaliti širokom mrežom javnog prevoza za brzi tranzit i regionalnim vozovima, autobusima i lučkim trajektima. Isto je odlično povezan sa gradovima u okruđenju u susednim državama, Švajcarskoj I Austriji.

Više informacija o javnom prevozu u Fridrihshafenu možete pronaći na sledećem linku (kliknite ovde) ili nam se obratite prilikom rezervacije avio karte Beograd Fridrihshafen.

Fridrihshafen opšte i korisne informacije

Valuta: Evro – EUR
Vremenska zona: GTM +2 (isto vreme kao i kod nas)
Struja: 220 Volti
Utičnica za struju: TIP C
Pozivni broj za zemlju i grad: +49
Populacija: 60 hiljada
Udaljenost aerodroma od centra grada: 2 km
Voz sa aerodroma: DA
Autbus sa aerodroma: DA
Taxi: DA

Aerodrom Fridrihshafen (FDH)

Aerodrom Fridrihshafen (FDH) se nalazi u saveznoj pokrajini Baden-Virtenberg. Smešten 2 km severno od centra grada, blizu Bodenskog jezera. Smatra se malim aerodromom po obimu, I smatra se da godišnje usluži oko pola putnika.

Kako sa aerodroma do Fridrihshafena

Sa aerodrom do centra grada možete doći taksijem, autobusom, vozom ili autom (rent a car).

Sadrzaj: avio karte Beograd - Fridrihshafen
Jeftine avio karte za Fridrihshafen (FDH) iz okruženja
Let do Fridrihshafena
Hotelski smeštaj u Fridrihshafenu
Šta videti u Fridrihshafen
Javni prevoz u Fridrihshafenu
Fridrihshafen opšte i korisne informacije
Aerodrom Fridrihshafen (FDH)
Kako sa aerodroma do Fridrihshafena

Promocija Avio karte Beograd Fridrihshafen

Napomena: Dole prikazane avio kompanije imaju trenutno aktuelne ponude najjeftinijih avio karata na relaciji Avio karte Beograd Fridrihshafen. Obratite pažnju prilikom ptregade na period prodaje kao i period putovanja za koji su navedene ponude aktuelne. Broj mesta po promotivnim cenama je ograničen. Želimo vam uspešnu pretragu.
Avio karte Evropa
Polasci BeogradMagazin - Fridrihshafen (FDH)

Avio kompaije - Fridrihshafen (FDH)Pogledajte ostale ponde avio karata:

Magazin

Preporučujemo sledeće avio kompanije

Aegean Airlines
Aeroflot
Air Baltic
Air Cairo
Air Canada
Air France
Air Serbia
American Airlines
Austrian Airlines
British Airways
Croatia Airlines
Easyjet
Emirates
Etihad Airways
Eurowings
Fly Dubai
ITA Airways
KLM
Lot
Lufthansa
Norwegian
Qatar Airways
Ryanair
Sri Lankan Airlines
Swiss Airlines
Tarom
Transavia
Tunis Air
Turkish Airlines
Wizz Air