avio karte
Avio karte Beograd Hjuston

kalendar ikonica
kalendar ikonica

Avionske karte Beograd - HjustonHjuston je lučki grad ( 6. najveća luka na svetu ) unutar okruga Harris, Fort Bend i Montgomeri, glavni je grad u  državi Teksas, SAD,  i povezan je brodskim kanalom sa Meksičkim zalivom.

Hjuston je četvrti grad po veličini u Sjedinjenim američkim državama i na obalskoj je ravnici na nadmorskoj visini od oko 17 m, odvojena nizom zaliva. Pored Galvestona u  druge veće gradove u metropoli Hjustona spadaju Baitovn, League City, Missouri City, Pasadena, Sugar Land i Teksas City.

Hjuston ima prilično raznoliko stanovništvo, gde su manje od pola evropskog porekla, malo više od jedne trećine su hispanoamerikanci, jedna četvrtina su afroamerički, a manji deo stanovništva je azijskog porekla.

Poznat je po najrazvijenijoj naftnoj industriji i sedište je istraživačkog centra NASA.

Avio karte Beograd Hjuston
Image by David Mark from Pixabay

Jeftine avio karte Beograd Hjuston TX 

Najbolje vreme za putovanje u Hjuston je između februara i aprila i od septembra do novembra. U to doba vreme je  prijatno, a možete uživati u brojnim festivalima.

Da bi ste obezbedili avio karte Beograd Hjuston u ovom periodu, potrebno je da Vaša avio karta Beograd Hjuston bude rezervisana znatno pre putovanja, a preporuka je da se to uradi barem 5 nedelja pre željenog leta .

Jeftina avio karta Beograd Hjuston odnosno letovi za Hjuston po najpovoljnijim cenama mogu se kupiti samo u promotivnom periodu.

Kolika je cena avio karte Beograd Hjuston? 

Avio karta Beograd Hjuston po najpovoljnijoj ceni, odnosno najniža regularna cena se kreće od 595 € za povratno putovanje sa uključenim ručnim prtljagom, i 2 komada predatog prtljaga težine po 23 kg. Tokom promotivnog perioda, letovi za Hjuston, odnosno cena  avionske karte Beograd Hjuston moze biti i niža od 550 €.

Promotivna cena avio karte Beograd Hjuston

Avio karta Beograd Hjuston, tokom promotivnog perioda kreće se od oko 550 € sa svim taksama, prtljagom od 23kg i ručnim prtljagom. Preporučujemo da se prijavite na naš newsletter i tako na vreme dobijete informaciju o promocijama avio karata.

Broj mesta po promotivnim cenama dostupnih za let Beograd Hjuston je ograničen, kao i period prodaje i period putovanja.

Da li postoji direktan let Beograd Hjuston?

U ovom momentu ne postoji direktan let Beograd Hjuston. U zavisnosti od avio kompanije let Beograd Hjuston se obavlja preko Amsterdama, Beča, Ciriha, Frankfurta, Londona, Istanbula, Zagreba i drugih.

Avio karte Beograd Hjuston mimal spomenik
Image by F. Muhammad from Pixabay

Koliko traje let Beograd Hjuston?

Najkraći letovi za Hjuston su preko avio kompanije Lufthansa sa presedanjem u Frankfurtu i iznosi 15 sati i 20 minuta.

Letovi za Hjuston sa jednim presedanjem mogu trajati od 17 sati pa i više zavisno od avio kompanije koja obavlja let Beograd Hjuston i vremena provedenog između dva leta. Letovi sa dva i više presedanja na relaciji Beograd Hjuston traju preko 16 sati.

U nastavku pogledajte dužine trajanja leta Beograd Hjuston u zavinosti od avio kompanije i broja presedanja:

Letovi za Hjuston sa jednim presedanjem

Dužina leta: 15h 20m+ Avio kompanija: Lufthansa Presedanje: Frankfurt

Dužina leta: 17h  5m+ Avio kompanija: Turkish Airlines, United Presedanje: Istanbul

Letovi za Hjuston sa dva presedanja

Dužina leta: 16h 40m+ Avio kompanija: Lufthansa, United Presedanje: Minhen, Čikago

Dužina leta: 17h 40m+ Avio kompanija: Air Serbia, American Presedanje: Pariz, Dalas

Dužina leta: 17h 40m + Avio kompanija: KLM, Delta Presedanje: Amsterdam, Atlanta

Dužina leta: 17h 55m+ Avio kompanija: Air Serbia, British Airways United Presedanje: London, Dalas

Dužina leta: 17h 55m + Avio kompanija: Air Serbia, Croatia, United Presedanje: Zagreb, Frankfurt

Dužina leta: 18h 15m+ Avio kompanija: Swiss, United Presedanje: Cirih, Čikago

Dužina leta: 18h 45m+ Avio kompanija: Austrian, United Presedanje: Beč, Frankfurt

Dužina leta: 19h 00m+ Avio kompanija: Air Serbia, Virgin Atlantic, Delta Presedanje: London, Atlanta

Dužina leta: 20h 00m+ Avio kompanija: Air Serbia, Air France, United Presedanje: Pariz, Vašington

Koliko aerodroma ima Hjuston?

Hjuston  ima 3  aerodroma.

Aerodrom Houston Ellington koji ima aerodromski kod EFD

Aerodrom Houston George Bush sa aerodromskim kodom IAH

Aerodrom Houston William P. Hobby sa aerodromskim kodom HOU

Avio karte Beograd Los Anđeles aerodrom
Image by D Thory from Pixabay

Online rezervacija avio karte Beograd Hjuston

Na našem sajtu u svakom trenutku možete uraditi besplatnu online rezervaciju avionske karte Beograd Hjuston. Prilikom pretrage sistem će vam prikazati sve dostupne opcije za let Beograd Hjuston. Rezervacija za Let Beograd Hjuston je popuno besplatna.

Ukoliko želite vaša avio karta Beograd Hjuston, za let Beograd Hjuston može da se kupi online preko našeg sajta i izvrši plaćanje platnim karticama visa, mastercard i american express.

Telefonska rezervacija avio karte Beograd Hjuston

Ukoliko želite da napravite rezervaciju za let Beograd Hjuston možete da je napravite i telefonskim putem, pozivom na broj telefona 021 4243 34 ili na naš mobilni broj 069 4243 424. Preko mobilnog broja dostupni smo preko aplikacija Viber I Whatsapp.

Po izvršenoj rezervaciji za let Beograd Hjuston primićete na email instrukcije za plaćanje vaše rezervacije.

Kako da platim avio kartu Beograd Hjuston

Plaćanje vaše avionske karte Beograd Hjuston možete izvršiti u bilo kojoj banci, pošti ili u nekim od payspot uplatnim mestima. Po izvršenoj rezervaciji primićete instrukcije za plaćanje kao i primer uplatnice za uplatu sa tačnim iznosom.

Za više informacija o plaćanju avionske karte Beograd Hjuston pogledajte link kako mogu da platim avio kartu.

Avio karta Beograd Hjuston promena i otkazivanje putovanja

Ukoliko želite da promenite vašu avio kartu Beograd Hjuston najbolje je da nas kontaktirate putem kontakt formulara na našoj kontakt strani ili putem telefona. Za pozive iz inostranstva dostupni smo preko aplikacija viber i whatsapp.

Ukoliko želite da otkažete već kupljenu avio kartu Beograd Hjuston potrebno je da nam pošaljete pismeni zahtev sa kontakt strane i pošaljete nam elektronsku avio kartu koju smo vam predhodno poslali na email ili sms najkasnije jedan dan pre putovanja. Naravno za sva dodatna pitanja ili eventualnu pomoć stojimo vam na raspolaganju.

Avio karta Beograd Hjuston botanička bašta
Image by F. Muhammad from Pixabay

Koje su avio kompanije dostupne za let Beograd Hjuston

Let Beograd Hjuston  dostupan je preko naše nacionalne avio kompanije „Air Serbia“ kao i avio kompanija koje lete za Beograd kao na primer Turkish Airlines, Swiss, Lufthansa, Austrian Airlines, Croatia Airlines, Air France, KLM

Iz okruženja let Beograd Hjuston dostupan je preko avio kompanija Air Canada i Austrian Airlines. Turkish Airlines, Delta Airlines i KLM

Letovi za Hjuston TX ( IAH ) iz okruženja

Avio karte za Hjuston iz Zagreba

Najjeftinija cena avio karte Zagreb Hjuston iznosi 534 € sa 2 komada prtljaga od 23kg i uključenim ručnim prtljagom od 8 kg. Letovi za Hjuston iz Zagreba su najjeftiniji  preko avio kompanije Turkish Airlines sa jednim presedanjem u Istanbulu.

Avio karte za Hjuston iz Sarajeva

Najniža cena avionske karte Sarajevo Hjuston iznosi 695 € za povratno putovanje, sa uključenim ručnim prtljagom. Ovaj let za Hjuston obavljaju kompanije Air Canada i Austrian Airlines, sa dva presedanja.

Avio karte za Avio karte za Hjuston  iz Budimpešte

Najpovoljnija avio karta Budimpešta Hjuston iznosi 515 € za povratno putovanje sa uključenim ručnim  prtljagom. Ovaj let za Hjuston obavljaju kompanije Delta Airlines i KLM, sa dva presedanja.

Avio karte za Hjuston  iz Podgorice

Najjeftinija avio karta Podgorica Hjuston se kreće od 655 €, za povratni let, sa uključenim 2 kom prtljaga od 23 kg i ručnim prtljagom. Ovaj let za Hjuston je sa jednim presedanjem u Istanbulu, a obavlja ga kompanija Turkish Airlines.

Avio karte za Hjuston iz Skoplja

Najpovoljnija avio karta Skoplje Hjuston se kreće od 632 € za povratni let sa uključenim ručnim prtljagom. Ovaj let za Hjuston obavljaju kompanije Air Canada i Austrian Airlines, sa dva presedanja.

Avio karte Beograd Hjuston panorama noću
Image by Falkenpost from Pixabay

Let Beograd Hjuston

Let Beograd Hjuston traje oko 15 sati i 20 minuta. U pitanju je let koji obavlja avio kompanija „Lufthansa“ sa jednim presedanjem u Frankfurtu.

Da bi ste proverili trenutnu cenu  slobodno popunite formular u vrhu strane i pogledajte koji su trenutno raspoloživi letovi za Hjuston svih avio kompanija i cene avionske karte Beograd Hjuston.

Let Beograd Hjuston obavlja se avio linijom koja saobraća svim danima u nedelji, nekoliko puta dnevno zavisno od avio kompanije koja ga obavlja obzirom da nema direktnog leta Beograd Hjuston.

Od zavisnosti od avio kompnije koje vrše prevoz  nije obavezno da cena avionske karte Beograd Hjuston uključuje i prtljag koji se čekira težine do 23 kg. U cenu avionske karte Beograd Hjuston uključen je i ručni prtljag težine do 8 kg.

Hjuston opšte i korisne informacije

Valuta: Američki Dolar – USD
Vremenska zona: GTM -5 (kod nas je GTM+1)
Struja: 120 Volti
Utičnica za struju: TIP A i TIP B (u Srbiji je tip C)
Pozivni broj za zemlju: +1 832, 713, 281
Populacija: 2.031,000 Hjuston
Udaljenost aerodroma IAH od centra grada: 32 km
Metro sa aerodroma: Da
Voz sa aerodroma: Ne
Shuttle Bus: DA
Direktan let: NE

Aerodrom Hjuston TX

Hjuston  ima 3 aerodroma:

Aerodrom Houston Ellington koji ima aerodromski kod EFD

Ovaj aerodrom služi za vojnu i javnu upotrebu u Teksasu i pripada vazduhoplovstvu grada Hjustona, aerodrom u Hjustonu, i smešten je na 27 km jugoistočno od centra Hjustona. Ovaj aerodrom ne služi za  komercijalni prevoz putnika. Za više informacija o samom aerodromu pogledajte ovaj link Airport Houston Ellington

Aerodrom Houston George Bush sa aerodromskim kodom IAH

Aerodrom Džordž Buš (IAH) je interkontinentalni i najveći aerodrom u Hjustonu i 8. po prometu u Severnoj Americi. Opslužuje preko 180 destinacija u SAD i skoro 70 direktnih međunarodnih destinacija .Ovaj aerodrom je dobip je Skitrak-ovu ocenu od 4 zvezdice, što znači  da je Houston treći grad na svetu koji je sa dva aerodroma dobio ovu ocenu. Nalazi se oko 37 km od centra Hjustona i ima čak 5 terminala ( A, B, C, D, E ) Za više informacija o samom aerodromu pogledajte ovaj link Airport Houston George Bush

Aerodrom Houston William P. Hobby sa aerodromskim kodom HOU

Internacionalni aerodrome kome je Skitrak takođe dodelio 4 zvezdice, Nalazi se 11 km od centra Hjustona i opslužuje Hjuston, Teksas i SAD. On je najstariji aerodrom u Hjustonu i bio je glavni međunarodni do otvaranja interkontinentalnog aerodroma George Bush 1969. godine.
Za više informacija o samom aerodromu pogledajte link Airport Houston P.Hobby

Kako sa aerodroma do grada Hjuston

Sa aerodroma do grada možete doći taksijem, vozom ili autobusom. Na dolaznom terminalu postoji mogućnost rentiranja automobila.

Za više informacija o cenama taksi usluga kao i rent-a-car agencijama pogledajte na linkovima ispod.

Aerodrom Houston Ellington  instrukcije za dolazak i odlazak sa aerodroma

Aerodrom Houston George Bush  instrukcije za dolazak i odlazak sa aerdroma

Aerodrom Houston William P. Hobby  instrukcije za dolazak i odlazak sa aerdroma

Ukoliko Vam trebaju dodatne informacije za putovanje Beograd Hjuston avionom, slobodno nas kontaktirajte na besplatan broj 0800 400 104. Dostupni smo i putem vibera i whatsapp-a.

Avio karte Beograd Hjuston NASA trening centar
Image by Yinan Chen from Pixabay

Šta videti u Hjustonu

Pogledajte 9 stvari koje  ne smete propustiti u Hjustonu

Space Center Houston –Johnson Svemirski centar u Hjustonu, više informacija možete pogledati na sledećem linku Space Center Houston

The museum of fine arts – Muzej lepih umetnosti, više informacija možete pogledati na sledećem linku MFA Houston 

The Zoo of Houston- zološki vrt u Hjustonu, više informacija možete pogledati na sledećem linku Houston Zoo  

Houston museum of Natural Science – Prirodnjački muzej, više informacija možete pogledati na sledećem linku HMNS

Buffalo Bayou Park – jedan od najvećih parkova u Hjustonu, više informacija možete pogledati na sledećem linku Buffalo Bayou

Downtown aquarium Houston – akvarijum u Hjustonu, više informacija možete pogledati na sledećem linku Aquarium Houston

Children museum of Houston – dečiji muzej, više informacija možete pogledati na sledećem linku CM Houston

The Galleria – najveći šoping centar u Teksasu, više informacija možete pogledati na sledećem linku The Galleria

The Menil Collection – Muzej moderne umetnosti, kolekcija Džona de Menila, više informacija možete pogledati na sledećem linku
The Menil Collection

 

Sadrzaj: avio karte Beograd - Hjuston
Jeftine avio karte Beograd Hjuston TX 
Kolika je cena avio karte Beograd Hjuston? 
Promotivna cena avio karte Beograd Hjuston
Da li postoji direktan let Beograd Hjuston?
Koliko traje let Beograd Hjuston?
Koliko aerodroma ima Hjuston?
Online rezervacija avio karte Beograd Hjuston
Telefonska rezervacija avio karte Beograd Hjuston
Kako da platim avio kartu Beograd Hjuston
Avio karta Beograd Hjuston promena i otkazivanje putovanja
Koje su avio kompanije dostupne za let Beograd Hjuston
Letovi za Hjuston TX ( IAH ) iz okruženja
Let Beograd Hjuston
Hjuston opšte i korisne informacije
Aerodrom Hjuston TX
Kako sa aerodroma do grada Hjuston
Šta videti u Hjustonu

Promocija Avio karte Beograd Hjuston

Napomena: Dole prikazane avio kompanije imaju trenutno aktuelne ponude najjeftinijih avio karata na relaciji Avio karte Beograd Hjuston. Obratite pažnju prilikom ptregade na period prodaje kao i period putovanja za koji su navedene ponude aktuelne. Broj mesta po promotivnim cenama je ograničen. Želimo vam uspešnu pretragu.
Avio karte Severna Amerika
Polasci BeogradMagazin - Hjuston (IAH)

  Avio kompaije - Hjuston (IAH)  Pogledajte ostale ponde avio karata:

  Magazin

  Preporučujemo sledeće avio kompanije

  Aegean Airlines
  Aeroflot
  Air Baltic
  Air Cairo
  Air Canada
  Air France
  Air Serbia
  American Airlines
  Austrian Airlines
  British Airways
  Croatia Airlines
  Easyjet
  Emirates
  Etihad Airways
  Eurowings
  Fly Dubai
  ITA Airways
  KLM
  Lot
  Lufthansa
  Norwegian
  Qatar Airways
  Ryanair
  Sri Lankan Airlines
  Swiss Airlines
  Tarom
  Transavia
  Tunis Air
  Turkish Airlines
  Wizz Air