avio karte
Avio karte Beograd Klivlend

kalendar ikonica
kalendar ikonica

Avionske karte Beograd - KlivlendAko ste odlučili da posetite Klivlend, evo par informacija pre nego što rezervišete avio karte Beograd Klivlend.

Klivlend je glavni grad i sedište okruga Kajahoga od 1810. godine u severoistočnoj američkoj državi Ohajo. Prostire se duž jezera Iri na oko 160 km i grad je prekriven predivnim zelenim parkovima i šumama, te ga zovu još i ‘’šumski grad, koji nudi bezbroj sadržaja za odmor, sport, rekreaciju i zabavu u prirodi.

Avio karte Beograd Klivlend
Klivlend Photo by DJ Johnson on Unsplash

Nekoliko zanimljivosti o Klivlendu

Grad je dobio ime po Mosesu Cleavelandu, geodetu iz Connecticut-a koji je bio osnivač Klivlenda ( Cleaveland ) 1796.godine

Klivlend je  prvi grad sa elektrifikovanim javnim prostorima.

Klivlend je bio prvi veći američki grad koji je izabrao gradonačelnika Afroamerikanaca kada je izabrao Karla B. Stokesa 1967.godine

Džon D. Rokfeler naftni tajkun proveo je veći deo svog života u Klivlendu, i doprineo da Klivlend postane jedan od najnaprednijih gradova u SAD početkom 19.veka.

Klivlend je prvi na svetu otvorio zatvoreni tržni centar, kao i prvu prodaju automobila u SAD-u 1898. godine.

Istorija Rock N’Roll-a je započela upravo u Klivlendu i za njega se vezuju velikani kao što su The Beatles, David Bowie i drugi muzičari..

Klivlend je takođe i sportski grad odakle potiču slavna imena sportista kao što su Jesse Owens, LeBron James i mnogi drugi..

Uživajte u ovom zaista fantastičnom gradu !

Jeftine avio karte Beograd Klivlend CLE

Da bi ste obezbedili avio karte Beograd Klivlend u vreme sezone, tokom leta, potrebno je da Vaša avio karta Beograd Klivlend bude rezervisana znatno pre putovanja, a preporuka je da se to uradi barem pet nedelja pre željenog leta .

Jeftina avio karta Beograd Klivlend odnosno letovi za Klivlend po najpovoljnijim cenama mogu se kupiti samo u promotivnom periodu.

Kolika je cena avio karte Beograd Klivlend?

Avio karta Beograd Klivlend po najpovoljnijoj ceni, odnosno najniža regularna cena se kreće od 644 € za povratno putovanje sa uključenim ručnim prtljagom, Tokom promotivnog perioda, letovi za Klivlend, odnosno cena  avionske karte Beograd Klivlend moze biti i ispod 600 €.

Avio karte Beograd Klivlend Progressive Field
Klivlend Progressive Field Image by John B from Pixabay

Promotivna cena avio karte Beograd Klivlend

Avio karta Beograd Klivlend, tokom promotivnog perioda kreće se od 565 € sa svim taksama i ručnim prtljagom. Preporučujemo da se prijavite na naš newsletter i tako na vreme dobijete informaciju o promocijama avio karata.

Broj mesta po promotivnim cenama dostupnih za let Beograd Klivlend je ograničen, kao i period prodaje i period putovanja.

Da li postoji direktan let Beograd Klivlend?

Trenutno ne postoji direktan let Beograd Klivlend. U zavinosti od avio kompanije let Beograd Klivlend se obavlja preko Amsterdama, Beča, Ciriha, Frankfurta, Londona, Pariz, Njujork i drugih.

Koliko traje let Beograd Klivlend?

Najkraći letovi za Klivlend su preko avio kompanija Lufthansa i United sa presedanjem u Minhenu i Čikagu i iznosi 14 sati i 35 minuta.

Letovi za Klivlend sa jednim presedanjem mogu trajati od 14 sati pa i više zavisno od avio kompanije koja obavlja let Beograd Klivlend i vremena provedenog između dva leta. Letovi sa dva i više pesedanja na relaciji Beograd Klivlend traju preko 19 sati.

U nastavku pogledajte dužine trajanja leta Beograd Klivlend u zavisnosti od avio kompanije i broja presedanja:

Let Beograd Klivlend sa jednim presedanjem

Dužina leta: 20h 20m+ / Avio kompanije: Air Serbia, Delta / Presedanje: Njujork

Letovi Beograd Klivlend sa dva presedanja:

Dužina leta: 14h 35m+ / Avio kompanije: Lufthansa, United / Presedanje: Minhen, Čikago

Dužina leta: 16h 00m+ / Avio kompanije: Air Serbia, Delta/ Presedanje: Amsterdam, Njujork

Dužina leta: 16h 30m+ / Avio kompanije: KLM, Delta / Presedanje: Amsterdam, Boston

Dužina leta: 16h 45m+ / Avio kompanije: Lufthansa, American / Presedanje: Frankfurt, Čikago

Dužina leta: 17h 05m+ / Avio kompanije: SWISS, United / Presedanje: Cirih, Čikago

Dužina leta: 18h 05m+ / Avio kompanije: Air Serbia, Air France, United / Presedanje: Pariz, Vašington

Dužina leta: 18h 30m+ / Avio kompanije: LOT, United / Presedanje: Varšava, Čikago

Dužina leta: 18h 45m+ / Avio kompanije: Air Serbia, Virgin Atlantic, Delta / Presedanje: London, Atlanta

Dužina leta: 18h 55m+ / Avio kompanije: Turkish Airlines, United / Presedanje: Istanbul, Čikago

Dužina leta: 18h 55m+ / Avio kompanije: Air Serbia, British Airways, American / Presedanje: London, Čikago

Dužina leta: 19h 15m+ / Avio kompanije: Austrian, United / Presedanje: Beč, Vašington

Avio karte Beograd Klivlend rokenroll kuća slavnih
Klivlend rok`n rol kuća slavnih Image by David Lennon from Pixabay

Koliko aerodroma ima Klivlend ?

Klivlend ima 1 međunarodni  aerodrom.

Cleveland Hopkins International Airport –  koji ima aerodromski kod CLE

Online rezervacija avio karte Beograd Klivlend

Na našem sajtu u svakom trenutku možete uraditi besplatnu online rezervaciju avionske karte Beograd Klivlend. Prilikom pretrage sistem će vam prikazati sve dostupne opcije za let Beograd Klivlend. Rezervacija za Let Beograd Klivlend je popuno besplatna.

Ukoliko želite vaša avio karta Beograd Klivlend za let Beograd Klivlend može da se kupi online preko našeg sajta i izvrši plaćanje platnim karticama visa, mastercard i american express.

Telefonska rezervacija avio karte Beograd Klivlend

Ukoliko želite da napravite rezervaciju za let Beograd Klivlend možete da je napravite i telefonskim putem, pozivom na broj telefona 021 4243 34 ili na naš mobilni broj 069 4243 424. Preko mobilnog broja dostupni smo preko aplikacija Viber I Whatsapp.

Po izvršenoj rezervaciji za let Beograd Klivlend  primićete na email instrukcije za plaćanje vaše rezervacije.

Kako da platim avio kartu Beograd Klivlend

Plaćanje vaše avionske karte Beograd Klivlend možete izvršiti u bilo kojoj banci, pošti ili u nekim od payspot uplatnim mestima. Po izvršenoj rezervaciji primićete instrukcije za plaćanje kao i primer uplatnice za uplatu sa tačnim iznosom.

Za više informacija o plaćanju avionske karte Beograd Klivlend pogledajte link kako mogu da platim avio kartu.

Avio karta Beograd Klivlend promena i otkazivanje putovanja

Ukoliko želite da promenite vašu avio kartu Beograd Klivlend najbolje je da nas kontaktirate putem kontakt formulara na našoj kontakt strani ili putem telefona. Za pozive iz inostranstva dostupni smo preko aplikacija viber i whatsapp.

Ukoliko želite da otkažete već kupljenu avio kartu Beograd Klivlend potrebno je da nam pošaljete pismeni zahtev sa kontakt strane i pošaljete nam elektronsku avio kartu koju smo vam predhodno poslali na email ili sms najkasnije jedan dan pre putovanja. Naravno za sva dodatna pitanja ili eventualnu pomoć stojimo vam na raspolaganju.

Koje su avio kompanije dostupne za let Beograd Klivlend

Let Beograd Klivlend  dostupan je preko naše nacionalne avio kompanije „Air Serbia“ kao i avio kompanija koje lete za Beograd kao na primer Turkish Airlines, Swiss, Lufthansa, Austrian AirlinesAir France, KLM …

Iz okruženja let Beograd Hjuston dostupan je preko avio kompanija Air Canada i Austrian Airlines, Delta Airlines i KLM, Air France..

Avio karte Beograd Klivlend West side market
Klivlend West side market Photo by Lance Anderson on Unsplash

Letovi za Klivlend CLE iz okruženja

Avio karta za Klivlend  iz Zagreba

Najjeftinija avio karta Zagreb Klivlend iznosi 578 € sa uključenim ručnim prtljagom od 8 kg. Letovi za Klivlend iz Zagreba su najjeftiniji  preko avio kompanije KLM  sa 2 presedanja.

Avio karte za Klivlend iz Sarajeva

Najniža cena avionske karte Sarajevo Klivlend iznosi 673 € za povratno putovanje, sa uključenim ručnim prtljagom. Ovaj let za Klivlend obavljaju kompanije Austrian Airlines i United, sa dva presedanja.

Avio karte za Avio karte za Klivlend  iz Budimpešte

Najpovoljnija avio karta Budimpešta Klivlendiznosi 490€ za povratno putovanje sa uključenim ručnim  prtljagom. Ovaj let za Klivlend obavljaju kompanije Delta Airlines i Air France, sa dva presedanja.

Avio karte za Klivlend  iz Podgorice

Najjeftinija avio karta Podgorica Klivlendse kreće od 712 €, za povratni let, sa uključenim ručnim prtljagom. Ovaj let za Klivlend je sa dva presedanja , a obavljaju  ga kompanije Austrian i Air Canada.

Avio karte za Klivlend iz Skoplja

Najpovoljnija avio karta Skoplje Klivlend se kreće od 651 € za povratni let sa uključenim ručnim prtljagom. Ovaj let za Klivlend obavljaju kompanije Austrian Airlines i United, sa dva presedanja.

Let Beograd Klivlend

Let Beograd Klivlend traje oko 14 sati i 35 minuta. U pitanju je let koji obavlja avio kompanija „Lufthansa“ i United sa dva presedanja u Minhenu i Čikagu.

Da bi ste proverili trenutnu cenu  slobodno popunite formular u vrhu strane i pogledajte koji su trenutno raspoloživi letovi za Klivlend svih avio kompanija i cene avionske karte Beograd Klivlend.

Let Beograd Klivlend obavlja se avio linijom koja saobraća svim danima u nedelji, nekoliko puta dnevno zavisno od avio kompanije koja ga obavlja obzirom da nema direktnog leta Beograd Klivlend.

Od zavisnosti od avio kompnije koje vrše prevoz  nije obavezno da cena avionske karte Beograd Klivlend uključuje i prtljag koji se čekira težine do 23 kg. U cenu avionske karte Beograd Klivlend uključen je i ručni prtljag težine do 8 kg.

Avio karte Beograd Klivlend panorama
Klivlend panorama Photo by DJ Johnson on Unsplash

Klivlend opšte i korisne informacije

Valuta: Američki Dolar – USD
Vremenska zona: GTM -4 (kod nas je GTM+1)
Struja: 120 Volti
Utičnica za struju: TIP A i TIP B (u Srbiji je tip C)
Pozivni broj za zemlju: +1 216
Populacija: oko 400.000
Udaljenost aerodroma od centra grada: 15 km
Metro sa aerodroma: Da
Voz sa aerodroma: Ne
Shuttle Bus: DA
Direktan let: NE

Aerodrom Klivlend CLE

Cleveland Hopkins International Airport – je međunarodni aerodrom u Klivlendu, Ohajo. Smešten je na oko 15 km jugozapadno od centra. Terminali aerodroma su podeljeni u 4 hale ( A, B, C i D ) mada samo A, B i C služe letove. Hala A je Severna hala gde su međunarodne avio kompanije : Frontier, American, Spirit idr.

Hala B služi za ukrcavanje od B1 – B11 i tu su još neke međunarodne kompanije kao što je Delta i Southvest.

Hala C je za ukrcavanje C2 – C11, C14, C16 – C29 i ona je ujedno najveća dvorana na aerodromu, poznatija kao Južni terminal. Tu smeštene avio kompanije poput Jet Blue, American,United, Express, Air Canada…

Hala D trenutno nije u upotrebi.

Za više informacija o samom aerodromu pogledajte link Cleveland Hopkins International Airport

Kako sa aerodroma do grada Klivlend

Sa aerodroma do grada možete doći taksijem, metroom ili autobusom. Na dolaznom terminalu postoji mogućnost rentiranja automobila.

Za više informacija o cenama taksi usluga kao i rent-a-car agencijama pogledajte na linkovima ispod.

Cleveland Hopkins International Airport – instrukcije za dolazak i odlazak sa aerdroma

Ukoliko Vam trebaju dodatne informacije za putovanje Beograd Klivlend avionom, slobodno nas kontaktirajte na besplatan broj 0800 400 104. Dostupni smo i putem vibera i whatsapp-a.

Avio karte Beograd Klivlend centar
Klivlend, Ohajo, centar Image by David Lennon from Pixabay

Šta videti u Klivlendu

Pogledajte 11 stvari koje ne treba propustiti u Klivlendu

The Cleveland Museum of Art – Muzej umetnosti u Klivlendu, za više informacija pogledajte link Clevendart.org

Rockefeller Park & Greenhouse – Rokfelerov park i vrt, za više informacija pogledajte link rockefellerparkgreenhouse.org 

Rock & Roll Hall of Fame –Rokenrol kuća slavnih, za više informacija pogledajte link rockhall.com

Cleveland Metro parks Zoo – zološki vrt, akvarijumi, parkovi i vrtovi, za više informacija pogledajte link clevelandmetroparks.com

USS Cod Submarine Memorial – Nacionalno istorijsko obeležje, podmornica iz II svetskog rata, za više informacija pogledajte link usscod.org

The Cleveland Orchestra at Severance hall – najlepša koncertna dvorana na svetu, za više informacija pogledajte link clevelandorchestra.com

Cleveland Botanic Garden – Botanička bašta Klivlenda, sa vrtovima i staklenicima sa preko 400 egzotičnih vrsta, za više informacija pogledajte link holdenfg.org

Progressive Field- sedište Indijanaca iz Klivlenda, Major League Baseball-a. Preporuka za ljubitelje sporta, za više informacija pogledajte link mlb.com

West Side Market – najduža javna tržnica u Klivlendu, popularna kod turista i meštana, za više informacija pogledajte link westsidemarket.org

Great Lakes Science Center – Naučni centar za radoznale, o svemirskim putovanjima, za više informacija pogledajte link greatscience.com

Playhouse Square –srce pozorišnog okruga Klivlenda, sa brojnim pozorištima, za više informacija pogledajte link playhpusessquare.org

 

Sadrzaj: avio karte Beograd - Klivlend
Jeftine avio karte Beograd Klivlend CLE
Kolika je cena avio karte Beograd Klivlend?
Promotivna cena avio karte Beograd Klivlend
Da li postoji direktan let Beograd Klivlend?
Koliko traje let Beograd Klivlend?
Koliko aerodroma ima Klivlend ?
Online rezervacija avio karte Beograd Klivlend
Telefonska rezervacija avio karte Beograd Klivlend
Kako da platim avio kartu Beograd Klivlend
Avio karta Beograd Klivlend promena i otkazivanje putovanja
Koje su avio kompanije dostupne za let Beograd Klivlend
Letovi za Klivlend CLE iz okruženja
Let Beograd Klivlend
Klivlend opšte i korisne informacije
Aerodrom Klivlend CLE
Kako sa aerodroma do grada Klivlend
Šta videti u Klivlendu

Promocija Avio karte Beograd Klivlend

Napomena: Dole prikazane avio kompanije imaju trenutno aktuelne ponude najjeftinijih avio karata na relaciji Avio karte Beograd Klivlend. Obratite pažnju prilikom ptregade na period prodaje kao i period putovanja za koji su navedene ponude aktuelne. Broj mesta po promotivnim cenama je ograničen. Želimo vam uspešnu pretragu.
Avio karte Severna Amerika
Polasci BeogradMagazin - Klivlend (CLE)

  Avio kompaije - Klivlend (CLE)  Pogledajte ostale ponde avio karata:

  Magazin

  Preporučujemo sledeće avio kompanije

  Aegean Airlines
  Aeroflot
  Air Baltic
  Air Cairo
  Air Canada
  Air France
  Air Serbia
  American Airlines
  Austrian Airlines
  British Airways
  Croatia Airlines
  Easyjet
  Emirates
  Etihad Airways
  Eurowings
  Fly Dubai
  ITA Airways
  KLM
  Lot
  Lufthansa
  Norwegian
  Qatar Airways
  Ryanair
  Sri Lankan Airlines
  Swiss Airlines
  Tarom
  Transavia
  Tunis Air
  Turkish Airlines
  Wizz Air