avio karte
Avio karte Beograd Los Anđeles

kalendar ikonica
kalendar ikonica

Avionske karte Beograd - Los AnđelesAvio karte Beograd Los Anđeles

Grad Los Anđeles je sedište okruga Los Anđeles, srce južne Kalifornije, i posle Njujorka je najmnogoljudniji grad u SAD.

Smešten je u obalnoj ravnici između planina i Tihog okeana. U svom okrugu obuhvata još oko 90 gradova, uključujući Beverli Hills, Pasadenu i Long Beach. U ovaj okrug takođe spadaju i dva Kanalska ostrva, Santa Catalina i San Clemente.

Los Anđeles, nije tako davno postao grad svetske klase jer je do početka 20 veka bio samo veće selo usled bitnih nedostataka za gradski život. Vremenom je napredovao u razvoju trgovine, poljoprivrede, turizma i industrije od kojih je najpoznatija industrija filma, jer je sedište svetskih produkcijskih kuća koje se nalaze u delu grada pod nazivom „Hollywood“.

Los Anđeles je grad etničke i rasne raznolikosti, pretežno usled imigracija, i, poput ostalih  svetskih gradova, odlikuje ga veliki jaz između bogatog i siromašnog stanovništva.

Avio karte Beograd Los Anđeles Holivud
Image by David Mark from Pixabay

Jeftine avio karte Beograd Los Anđeles CA ( LAX )

Da bi ste obezbedili avio karte Beograd Los Anđeles, najbolje vreme za posetu ovom gradu je proleće ili jesen, jer u to vreme možete očekivati manje gužve i prijatne temperature. Ako želite da putujete u ovom periodu Vaša avio karta Beograd Los Anđeles treba da bude rezervisana znatno pre putovanja, a preporuka je da se to uradi barem šest nedelja pre željenog leta .

Jeftina avio karta Beograd Los Anđeles odnosno letovi za Los Anđeles po najnižim cenama mogu se kupiti samo u promotivnom periodu.

Kolika je cena avio karte Beograd Los Anđeles CA?

Avio karta Beograd Los Anđeles po najpovoljnijoj ceni, odnosno najniža regularna cena se kreće od 550 € za povratno putovanje sa uključenim ručnim prtljagom od 8 kg. Tokom promotivnog perioda, letovi za Los Anđeles, odnosno cena  avionske karte Beograd Los Anđeles moze biti i ispod 500 €.

Promotivna cena avio karte Beograd Los Anđeles CA

Avio karta Beograd Los Anđeles, tokom promotivnog perioda kreće se od 420 € sa svim taksama i ručnim prtljagom. Preporučujemo da se prijavite na naš newsletter i tako na vreme dobijete informaciju o promocijama avio karata.

Broj mesta po promotivnim cenama dostupnih za let Beograd Los Anđeles je ograničen, kao i period prodaje i period putovanja.

Da li postoji direktan let Beograd Los Anđeles CA ?

Trenutno ne postoji direktan let Beograd Los Anđeles. U zavinosti od avio kompanije let Beograd Los Anđeles se obavlja preko Frankfurta, Londona, Istanbula, Ciriha, Njujorka i drugih.

Avio karte Beograd Los Anđeles centar
Image by David Mark from Pixabay

Koliko traje let Beograd Los Anđeles CA ?

Najkraći letovi za Los Anđeles su preko avio kompanija Lufthansa sa presedanjem u Frankfurtu i iznosi 16 sati i 5 minuta.

Letovi za Los Anđeles sa jednim presedanjem mogu trajati od 16 sati pa i više zavisno od avio kompanije koja obavlja let Beograd Los Anđeles i vremena provedenog između dva leta. Letovi sa dva pesedanja na relaciji Beograd Los Anđeles traju preko 17 sati.

U nastavku pogledajte dužine trajanja leta Beograd Los Anđeles u zavinosti od avio kompanije i broja presedanja:

Let Beograd Los Anđeles sa jednim presedanjem

Dužina leta: 16h 5m+   Avio kompanija: Lufthansa Presedanje: Frankfurt

Dužina leta: 16h 25m+ Avio kompanija: Air Serbia, Virgin Atlantic Presedanje: London

Dužina leta: 16h 50m+ Avio kompanija: Turkish Airlines Presedanje: Istanbul

Dužina leta: 17h 50m+ Avio kompanija: Air Serbia, British Airways Presedanje: London

Dužina leta: 18h 20m+ Avio kompanija: Air Serbia, Air France Presedanje: Pariz

Dužina leta: 19h 5m+   Avio kompanija: Air Serbia, American Presedanje: Njujork

Dužina leta: 19h 20m+ Avio kompanija: Air Serbia, JetBlue Presedanje: Njujork

Let Beograd Los Anđeles sa dva presedanja

Dužina leta: 18h 10m+ Avio kompanija: Air Serbia, Delta Presedanje: Amsterdam, Sijetl

Dužina leta: 17h 40m+ Avio kompanija: Lufthansa, United Presedanje: Minhen, Čikago

Dužina leta: 18h 35m+ Avio kompanija: SWISS, British Airways Presedanje: Cirih, London

Dužina leta: 20h 10m+ Avio kompanija: Air Serbia, KLM Presedanje: Atina, Amsterdam

Dužina leta: 20h 55m+ Avio kompanija: Austrian, American Presedanje: Beč, Čikago

Dužina leta: 21h 10m+ Avio kompanija: Air Serbia, SAS, Alaska Presedanje: Kopenhagen, San Francisko 

Avio karte Beograd Los Anđeles plaža
Image by Bettina Nørgaard from Pixabay

Koliko aerodroma ima Los Anđeles?

Los Anđeles ima 5 aerodroma:

Najveći i najprometniji Međunarodni aerodrom u Los Anđelesu, sa aerodromskim kodom LAX

Burbank International Airport koji ima aerodromski kod BUR

Aerodrom Long Beach koji ima aerodromski kod LGB

Aerodrom John Wayne koji ima aerodromski kod SNA

Međunarodni aerodrom Ontario, koji ima aerodromski kod ONT

Online rezervacija avio karte Beograd Los Anđeles

Na našem sajtu u svakom trenutku možete uraditi besplatnu online rezervaciju avionske karte Beograd Los Anđeles. Prilikom pretrage sistem će vam prikazati sve dostupne opcije za let Beograd Los Anđeles. Rezervacija za Let Beograd Los Anđeles je potpuno besplatna.

Ukoliko želite Vaša avio karta Beograd Los Anđeles, za let Beograd Los Anđeles može da se kupi online preko našeg sajta i izvrši plaćanje platnim karticama visa, mastercard i american express.

Telefonska rezervacija avio karte Beograd Los Anđeles

Ukoliko želite da napravite rezervaciju za let Beograd Los Anđeles možete da je napravite i telefonskim putem, pozivom na broj telefona 021 4243 34 ili na naš mobilni broj 069 4243 424. Preko mobilnog broja dostupni smo preko aplikacija Viber I Whatsapp.

Po izvršenoj rezervaciji za let Beograd Los Anđeles primićete na email instrukcije za plaćanje vaše rezervacije.

Kako da platim avio kartu Beograd Los Anđeles

Plaćanje vaše avionske karte Beograd Los Anđeles možete izvršiti u bilo kojoj banci, pošti ili u nekim od payspot uplatnim mestima. Po izvršenoj rezervaciji primićete instrukcije za plaćanje kao i primer uplatnice za uplatu sa tačnim iznosom.

Za više informacija o plaćanju avionske karte Beograd Los Anđeles pogledajte link kako mogu da platim avio kartu.

Avio karta Beograd Los Anđeles Disney Hol
Image by schliff from Pixabay

Avio karta Beograd Los Anđeles promena i otkazivanje putovanja

 Ukoliko želite da promenite vašu avio kartu Beograd Los Anđeles najbolje je da nas kontaktirate putem kontakt formulara na našoj kontakt strani ili putem telefona. Za pozive iz inostranstva dostupni smo preko aplikacija viber i whatsapp.

Ukoliko želite da otkažete već kupljenu avio kartu Beograd Los Anđeles potrebno je da nam pošaljete pismeni zahtev sa kontakt strane i pošaljete nam elektronsku avio kartu koju smo vam predhodno poslali na email ili sms najkasnije jedan dan pre putovanja. Naravno za sva dodatna pitanja ili eventualnu pomoć stojimo vam na raspolaganju.

Koje su avio kompanije dostupne za let Beograd Los Anđeles

Let Beograd Los Anđeles dostupan je preko naše nacionalne avio kompanije „Air Serbia“ kao i avio kompanija koje lete za Beograd kao na primer Turkish Airlines, Swiss, Lufthansa, Austrian Airlines, Air France, KLM

Iz okruženja let Beograd Los Anđeles dostupan je preko avio kompanija KLM, Austian Airlines, Turkish Airlines, Lufthansa i druge.

Avio karte Beograd Los Anđeles bulevar zvezda
Image by RJA1988 from Pixabay

Letovi za Los Anđeles CA ( LAX ) iz okruženja

Avio karte za Los Anđeles iz Zagreba

Najjeftinija cena avio karte Zagreb Los Anđeles  iznosi 683 €  za povratno putovanje sa uključenim ručnim prtljagom. Letovi za Los Anđeles iz Zagreba su najjeftiniji  preko avio kompanije KLM, sa jednim presedanjem u Amsterdamu i trajanjem leta 14 sati i 30 minuta.

Avio karte za Los Anđeles iz Sarajeva

Najniža cena avionske karte Sarajevo Los Anđeles iznosi 770 € za povratno putovanje, sa 2 presedanja preko kompanija Austrian Airlines, United i Swiss, sa dužinom trajanja leta 22 sata i 38 minuta.

Avio karte za Los Anđeles iz Budimpešte

Najpovoljnija avio karta Budimpešta Los Anđeles iznosi 529 € za povratno putovanje sa uključenim ručnim prtljagom, preko kompanija KLM i Air France sa jednim presedanjem.

Avio karte za Los Anđeles iz Podgorice

Najjeftinija avio karta Podgorica Los Anđeles se kreće od 675 €, za povratni avionski let, sa uključenim prtljagom od 23 kg i ručnim prtljagom. Let Podgorica Los Anđeles se odvija preko kompanije Turkish Airlines  sa jednim presedanjem u Istanbulu.

Avio karte za Los Anđeles iz Temišvara

Najpovoljnija avio karta Temišvar Los Anđeles se kreće od 850 € za povratni let sa uključenim ručnim prtljagom preko kompanije Lufthansa sa 1 presedanjem u Minhenu.

Let Beograd Los Anđeles Beverli Hils Rodeo Drive
Image by D Thory from Pixabay

Let Beograd Los Anđeles

Let Beograd Los Anđeles traje oko 16 sati i 5 minuta. U pitanju je let koji obavlja avio kompanija „Lufthansa’’ sa jednim presedanjem u Frankfurtu.

Da bi ste proverili trenutnu cenu slobodno popunite formular u vrhu strane i pogledajte koji su trenutno raspoloživi letovi za Los Anđeles svih avio kompanija i cene avionske karte Beograd Los Anđeles.

Let Beograd Los Anđeles obavlja se avio linijom koja saobraća svim danima u nedelji, nekoliko puta dnevno zavisno od avio kompanije koja ga obavlja obzirom da nema direktnog leta Beograd Los Anđeles.

Od zavisnosti od avio kompanije koje vrše prevoz  nije obavezno da cena avionske karte Beograd Los Anđeles uključuje i prtljag koji se čekira težine do 23 kg. U cenu avionske karte Beograd Los Anđeles uključen je i ručni prtljag težine do 8 kg.

Los Anđeles opšte i korisne informacije

Valuta: Američki Dolar – USD
Vremenska zona: GMT -7 (kod nas je GTM+1)
Struja: 120 Volti
Utičnica za struju: TIP A i TIP B (u Srbiji je tip C)
Pozivni broj za zemlju: ( +1 )213, 310, 424, 323, 661, 747, 818
Populacija: oko 3.884.000
Udaljenost aerodroma od centra grada: 30 km
Metro sa aerodroma: DA
Voz sa aerodroma: DA
Shuttle Bus: DA
Direktan let: NE

Aerodrom Los Anđeles – AC

Los Anđeles ima 5 glavnih aerodroma koji obuvataju šire područje: Međunarodni aerodrom u Los Anđelesu LAX, Burbank International Airport, Aerodrom Long Beach, Aerodrom John Wayne i Međunarodni aerodrom Ontario

Los Angeles International Airport LAX

je najveći i najprometniji  aerodrom u Kaliforniji pa i u svetu. Aerodrom LAX ima devet terminala unutar kojih ima neverovatan izbor restorana i prodavnica što se i očekuje od jednog ovakvog savremenog aerodroma. Međunarodni aerodrom u Los Anđelesu osnovno je polazište za milione putnika koji lete na destinacije u Kaliforniji, Severnoj Americi i širom sveta. Aerodrom Los Angeles LAX je i centralno teretno čvorište za regiju Južne Kalifornije. Za više informacija o samom aerodromu, pogledajte ovaj link Aerodrom LAX

Burbank International Airport – BUR

Nalazi se na 5 km severozapadno od centra grada Burbank, aerodrom Bob Hope koji opslužuje severno  gradsko područje Los Anđelesa. Aerodrom se sastoji od 2 međusobno povezana terminala: Terminal A i Terminal B. Aerodrom Bob Hope jedini je od aerodroma u Los Anđelesu koji ima direktnu železničku vezu sa centrom grada. Za više informacija o samom aerodromu pogledajte ovaj link Burbank Airport

Long Beach Airport – LGB

Nalazi se na 5 km severoistočno od centra Long Biča, i jedan je od pet komercijalnih aerodroma koji opslužuju gradsko područje Los Anđelesa. Aerodrom je čvorište JetBlue Airvais-a, a opslužuje ga i Delta Connection. Letovi koji su dostupni non stop su za desetak američkih destinacija. Ovaj aerodrom ima pet pista i jedan putnički terminal koji je podeljen na severnu i južnu halu. Za više informacija o samom aerodromu pogledajte ovaj link Long Beach Airport

Airport John Wayne – SNA

Nalazi se na samo 20 minuta od Anahajma, ovaj aerodrom je idealan ako želite da posetite Disneyland. Već ve godine zaredom je ocenjen za najviši nivo zadovoljstva kod kupaca među velikim aerodromima u Severnoj Americi.
Aerodrom Džon Vejn poseduje terminale A, B i C, svaki sa svojim brojačima karata, sigurnosnim punktovima i delovima za predaju prtljaga.  SNA nudi letove za više od 20 direktnih odredišta u SAD-u, Kanadi i Meksiku, Za više informacija o samom aerodromu pogledajte ovaj link Airport John Wayne

International Airport Ontario – ONT

Nalazi se na oko 50 km istočno od centra Los Anđelesa u centru Južne Kalifornije. Oko 130 letova prolazi svakog dana kroz Ontrario aerodom. Trenutno se sastoji od 3 terminala ali uskoro planira da se proširi. Terminali uključuju: Međunarodni terminal, Terminal 2 i Terminal 4. Međunarodni terminal je namenjen putnicima koji dolaze na međunarodne letove. Za više informacija o samom aerodromu pogledajte ovaj link Ontario Airport

Avio karte Beograd Los Anđeles aerodrom
Image by D Thory from Pixabay

Kako sa aerodroma do grada Los Anđeles

Sa aerodroma do grada možete doći taksijem, vozom / metrom ili autobusom. Na dolaznom terminalu postoji mogućnost rentiranja automobila.
Za više informacija o cenama taksi usluga kao i rent-a-car agencijama pogledajte na linkovima ispod.

Los Angeles International Airport LAX  instrukcije za dolazak i odlazak sa aerodroma

Burbank International Airport- BUR instrukcije za dolazak i odlazak sa aerdroma

Long Beach Airport –LGB instrukcije za dolazak i odlazak sa aerdroma

Airport John Wayne – SNA instrukcije za dolazak i odlazak sa aerdroma

International Airport Ontario – ONT instrukcije za dolazak i odlazak sa aerdroma

Ukoliko Vam trebaju dodatne informacije za putovanje Beograd Los Anđeles avionom, slobodno nas kontaktirajte na besplatan broj 0800 400 104. Dostupni smo i putem vibera i whatsapp-a.

Hotelski smeštaj u Los Anđelesu

Nakon kupovine Vaše avio karte Beograd Los Anđeles, potrebno je da rezervišete smeštaj u nekom od mnogobrojnih hotela. Cena hotela u Los Anđelesu zavisi od pozicije, kategorizacije, usluge i od sezone kada putujete, te se tako cene kreću od 45 € po osobi sa doručkom u hotelu 3*** pa čak i do 205 € za noćenje u hotelu sa 5*****.

Ukoliko Vam je potrebna pomoć pri odabiru hotela, slobodno nam se obratite prilikom kupovine avio karte Beograd Los Anđeles, kako bi smo kreirali ponudu smeštaja prema Vašim zahtevima.

Više informacija o hotelskom smeštaju u Los Anđelesu, pogledajte na sledećem linku : Fantast- hoteli Los Anđeles

Šta videti u Los Anđelesu

Pogledajte 10 stvari koje ne smete propustiti u Los Anđelesu

Beverly Hills –najpopularnija četvrt u Los Anđelesu, za više informacija pogledajte link Beverly Hills

Rodeo Drive – Beverly Hills – šoping za slavne, za više informacija na linku Rodeo Drive

MOCA –  Muzej Savremene umetnosti, za više informacija na linku Moca 

Neon Cruise – Muzej neonske umjetnosti, za više informacija na linku Neon Cruise

Universal Studios Hollywood – zabavne filmske teme, za više informacija na linku Universal Hollywood

Santa Monica – plaza i pristanište prepuno zabave, za više informacija na linku Santa Monica Pier

Griffith Park i Griffith  – najveći državni park Kalifornije, za više informacija pogledajte na linku Griffith Park

Hollywood – predgrađe LA , obeležje Hollywood, filmska indrustrija, slavni…,za više informacija na linku Hollywood

Getty centar – impresivni kompleks muzeja umetnosti, za više informacija na linku Getty Centar

Disneyland Resort – tematsi parkovi i avanture, za više informacija na linku Disneyland Resort  

 

 

Sadrzaj: avio karte Beograd - Los Anđeles
Avio karte Beograd Los Anđeles
Jeftine avio karte Beograd Los Anđeles CA ( LAX )
Kolika je cena avio karte Beograd Los Anđeles CA?
Promotivna cena avio karte Beograd Los Anđeles CA
Da li postoji direktan let Beograd Los Anđeles CA ?
Koliko traje let Beograd Los Anđeles CA ?
Koliko aerodroma ima Los Anđeles?
Online rezervacija avio karte Beograd Los Anđeles
Telefonska rezervacija avio karte Beograd Los Anđeles
Kako da platim avio kartu Beograd Los Anđeles
Avio karta Beograd Los Anđeles promena i otkazivanje putovanja
Koje su avio kompanije dostupne za let Beograd Los Anđeles
Letovi za Los Anđeles CA ( LAX ) iz okruženja
Let Beograd Los Anđeles
Los Anđeles opšte i korisne informacije
Aerodrom Los Anđeles – AC
Kako sa aerodroma do grada Los Anđeles
Hotelski smeštaj u Los Anđelesu
Šta videti u Los Anđelesu

Promocija Avio karte Beograd Los Anđeles

Napomena: Dole prikazane avio kompanije imaju trenutno aktuelne ponude najjeftinijih avio karata na relaciji Avio karte Beograd Los Anđeles. Obratite pažnju prilikom ptregade na period prodaje kao i period putovanja za koji su navedene ponude aktuelne. Broj mesta po promotivnim cenama je ograničen. Želimo vam uspešnu pretragu.
Avio karte Severna Amerika
Polasci BeogradMagazin - Los Anđeles (LAX)

  Avio kompaije - Los Anđeles (LAX)  Pogledajte ostale ponde avio karata:

  Magazin

  Preporučujemo sledeće avio kompanije

  Aegean Airlines
  Aeroflot
  Air Baltic
  Air Cairo
  Air Canada
  Air France
  Air Serbia
  American Airlines
  Austrian Airlines
  British Airways
  Croatia Airlines
  Easyjet
  Emirates
  Etihad Airways
  Eurowings
  Fly Dubai
  ITA Airways
  KLM
  Lot
  Lufthansa
  Norwegian
  Qatar Airways
  Ryanair
  Sri Lankan Airlines
  Swiss Airlines
  Tarom
  Transavia
  Tunis Air
  Turkish Airlines
  Wizz Air