avio karte
Avio karte Beograd Memingen

kalendar ikonica
kalendar ikonica

Avionske karte Beograd - Memingen



Jeftine avio karte Beograd Memingen

 MEMINGEN je grad u Bavarskoj, sa oko 44.000 stanovnika, na 600 m nadvorske visine. Za njega kažu da je grad kula i kapija, ali i lepih fasada i zanimljivih festivala tokom godine. Zapadno od centra protiče reka Iller.

Blizina Minhena danas daje mu na značaju, a prvo naselje na ovom mestu niklo je u rimsko vreme. Stari grad, patricijske kuće, palate i zidine sa očuvanim kapijama, čine ga jednim od najbolje sačuvanim starim jezgrom u južnoj Nemačkoj. S obzirom na položaj u regionu Algau, Memingen nosi epitet „kapija Algaua“.

Online avio karte BEOGRAD MEMINGEN

Rezervišite besplatno vaše avio karte Beograd Memingen. Beograd Memingen avion low cost kompanije po odličnim tarifama. Let Beograd Memingen Wizz air kompanije.

Na našem sajtu u svakom trenutku možete online kupiti avio karte Beograd Memingen. Beograd je udaljen od Memingena oko 1.050 kilometara (putem preko Hrvatske, Slovenije i Salcburga), a vazdušnom linijom 860 kilometara.

Povratna avio karta Beograd Memingen kreće od 60 eura (bez prtljaga), a na sajtu možete pratiti razne akcije i promotivne cene. Trenutno rutu Beograd Memingen vozi samo avio kompanija Wizz Air.

Rezervacije avio karte Beograd Memingen

Na našem sajtu možete u svakom trenutku  uraditi besplatnu online rezervaciju avio karte Beograd Memingen. Da bi ste obezbedili najpovoljniju cenu za vaše putovanje predlažemo da uradite online besplatnu rezervaciju avio karte Beograd Memingen.

Pored besplatne online rezervacije avio karte Beograd Memingen imate i mogućnost online plaćanja odnosno kupovine. Avio karte Beograd Memingen kao i druge avio karte možete platiti online platnim karticama american express, visa i master card.

Moramo napomenuti da neke od niskobuđetnih avio kompanija nemaju mogućnost rezervacije ili rezervaija može da traje samo nekoliko sati. Stoga predlažemo da u ovim slučajevim odmah kupite vaše avio karte Beograd Memingen jer se cena konstantno menja.

Vaše avio karte Beograd Memingen možete rezervisati i putem telefona pozivom na naš call centar ili putem vibera ili whatsapp-a na našem mobilnom broju +381 69 4243 424. Nakon napravljene rezervacije dobićete detaljne informacije kako da izvršite plaćanje. Za više informacija o plaćanju pogledajte link Kako platiti Avio Kartu.

Let Beograd Memingen

Let Beograd Memingen  traje oko 1.40h ukoliko letite sa avio-kompanijom Wizz Air, koja ima direktan let (ne svakim danom).

Avio karte za MEMINGEN iz okruženja

Avio karte za MEMINGEN iz Niša

Iz Niša se može doći do Memingena direktnim letom Wizz Air. Let traje 1.50h, a povratna karta je od 70 eura, bez prtljaga. Naravno, za ovu cenu je potrebna rezervacija leta bar 30 dana ranije. Za vise informacija pogledajte stranu Avio karte Niš Memingen.

Avio karte za MEMINGEN iz Temišvara

Iz Temišvara postoji direktna veza sa Memingenom, sa istom kompanijom i istom cenom kao iz Beograda (Wizz Air).

Avio karte za MEMINGEN iz Skopja

Iz Skopja postoji direktan let sa Wizz Air-om, ne svakim danom, a povratna karta je od 94 eura.

Napomene za putovanje u MEMINGEN

Vremenska zona je ista kao u Srbiji.

Valuta plaćanja je euro.

Za pomoć našim gradjanima, za one koji su u regiji Memingena, najbliži konzulat je u Minhenu.
Nalazi se na adresi: Böhmerwaldplatz 2, ili pozvati na telefone: + 4989 / 982-475-21, 982-47-50.

Hotelski smeštaj u MEMINGEN

Što se tiče smeštaja u okolini aerodroma, najbliži su hotel „Bergers airporthotel“ 3* (noćenje, dvokrevetna soba 100 €), Apartman Allgau (od 90€ noćenje za dvoje) i „FMM hostel“ (55€, noćenje, dvokrevetna soba sa zajedničkim kupatilom).

U centru grada Memingena, dvokrevetna soba, noćenje, u hotelima sa 3* su od 75-100€, a popularni su hoteli “A2 boarding house”, “Joesepp’s hotel”, “JG city”, a hoteli sa 4* su od 100-125€. Dobar izbor je hotel “Falken” 4*, u centru, u kom je dvokrevetna soba sa doručkom 125€.

Ukoliko Vam je potrebna pomoć prilikom odabira hotela u Memingenu, slobodno nam se obratite prilikom kup0vine avio karte Beograd Memingen, kako bi smo kreirali ponudu prema Vašim zahtevima.

Avio karte Beograd Memingen karneval
Image by erge from Pixabay

Šta videti u MEMINGENU

Kirche St. Martin – crkva Sv. Martina – evangelističko-luteranska crkva,  sa jednim od najvećih gotskih horova u Nemačkoj. Nadomak crkve je Westertor (Zapadna kapija). Postoji mogućnost penjanja kroz unutrašnjost, pa se sa vrha vidi grad.

Frauenkirche – crkva Naše Gospe, oslikavali su je članovi porodice Strigel, 15.vek.  Unutrašnje freske iz 15. veka, delo Hansa Strigela mlađeg, neke su od najznačajnijih te vrste u južnoj Nemačkoj. Frauenkirche su koristili „istovremeno“ i katolici i protestanti iz vremena reformacije, do početka 19.veka.

Kreuzherrnkirche – Viteška crkva, biser Gornje Švapske, radjena u baroku. Freske je radio Johan Fridrih Sichelbein i čine posetu ovoj crkvi zanimljivom.

Bettelturm – Prosjačka kula, jedna je od očuvanih kapija grada.

Gradski muzej u Hermansbau – naspram crkve Sv. Martina, na ćošku je ovaj muzej, najveći u gradu. Ovde je prikazana istorija razvoja grada, a postoji poseban deo posvećen jevrejskoj zajednici u Memingenu, čiji su članovi ubijeni u egzilu 1939.godine.

Antonierhaus – Muzej, u zgradi nekadašnjeg samostana i bolnice Reda Sv. Antona i jedna je od najstarijih očuvanih zgrada ovog reda. Unutra su rezbarije u drvetu, koje su radili članovi umetničke porodice Strigel. Muzej je otvoren 1996.godine I danas ima I veliku kolekciju savremene umetnosti. Adresa: Martin-Luther Platz 1.

Marketplatz – Trgovački trg, glavni je trg u gradu. Na njemu je Gradska kuća (Rathaus), gradjena krajem 16.veka, u renesansnom stilu, a današnja fasada je iz 18.veka. Oduvek je bila sedište gradske uprave i vlasti.

Avio karte Beograd Memingen gradska kuća
Image by Hans Braxmeier from Pixabay

Na centralnom delu trga je Steuerhaus, tzv. “Taxhouse”, sa veličanstvenim arkadama i rokoko-freskama. Zgrada je iz 18.veka. Tu je i prelepa zgrada, na tri sprata, sa cvetnim prozorima, a nekada je pripadala gradskim patricijskim porodicima i gildi Grosszunft, koja je bila najjača i najuticajnija (Velika Gilda) polovinom 14.veka.

Prizemlje je sivo, a spratovi su crveni. Prva kafana bogatih memingerskih trgovaca nastala je 1453. godine na ovom mestu nakon što su patriciji osnovali svoj ceh Revolucijom  Ispred nje je fontana Ribara.

Avio karte Beograd Memingen gradska kuća plafon
Image by Kerstin Herrmann from Pixabay

Neobična, jedinstvena i zanimljiva Siebendacherhaus – “Kuća sa sedam krovova” na Gerberplatzu. Veličanstven arhitektonski stil. Svedoči o važnosti zanata kožara. Napravljena je početkom 17.veka.

Lindauer Tor – Kapija u grad, gradjena 1371.godine, gradjena na trgovačkoj ruti u pravcu Lindaua u Švajcarskoj. Topovska kugla ugrađena u zid relikt je iz 9-nedeljne opsade 1647. godine.

Kempter Tor – kapija ka jugu i parku.

Ulmer Tor – Kapija grada okrenuta ka Ulmu.

Aerodrom ALLGAU AIRPORT MEMMINGEN (FMM)

Aerodrom je smešten u Memmingerbergu, predgradju Memingena (nemačka pokrajina Bavarska), na oko 5km istočno od glavne železničke stanice.

Aerodrom je na 633 m nadmorske visine, pa je tako najviši komercijalni aerodrom u Nemačkoj. Memingen je udaljen oko 115 km od Minhena, glavnog grada pokrajine Bavarska. To je jedan od tri aerodroma u Bavarskoj.

Avio karte Beograd Memingen
Image by Markus Winkler from Pixabay

Aerodrom je gradjen 1935.godine kao vojni aerodrom, da bi tek 2004.godine se preorjentisao za regionalne komercijalne letove. Danas ima jedan putnički terminal. U 2019.godini imao je preko 1.7 miliona putnika.

Kako doći do/od aerodroma Allgau airport Memmingen (FMM)

Autobus „Memmingen airport city shuttle“ povezuje aerodrom i grad.

Na glavnoj stanici u Memingenu (autobuska i železnička stanica su jedna pored druge), sa ZOB platforme, polaze shutlle busevi za aerodrom, sa perona 2 i 3. Oko 10 minuta traje vožnja do aerodroma, a cena karte je 3.50€. Može da se kupi kod vozača.

Raspored polazaka sa aerodroma i sa stanice u gradu, pogledajte ovde: www.mm-acs.de ili nam se obratite prilikom kupovine avio karte Beograd Memingen.

Postoje još dva prevoznika, koji imaju linije sa aerodroma do Memingena, i obrnuto:

Br. 810/811 Krumbach-Memmingen-Babenhausen (Brandner bus) i linija br.2 Huhnerberg-Klinikum-ZOB-Memmingenberg-Aerodrom (Angele bus).

Ispred terminala na aerodromu je taksi-stajalište, gde možete uzeti taksi da Vas preveze do željene lokacije u Memingenu ili okolini.

Sadrzaj: avio karte Beograd - Memingen
Online avio karte BEOGRAD MEMINGEN
Rezervacije avio karte Beograd Memingen
Let Beograd Memingen
Avio karte za MEMINGEN iz okruženja
Napomene za putovanje u MEMINGEN
Hotelski smeštaj u MEMINGEN
Šta videti u MEMINGENU
Aerodrom ALLGAU AIRPORT MEMMINGEN (FMM)
Kako doći do/od aerodroma Allgau airport Memmingen (FMM)

Promocija Avio karte Beograd Memingen

Napomena: Dole prikazane avio kompanije imaju trenutno aktuelne ponude najjeftinijih avio karata na relaciji Avio karte Beograd Memingen. Obratite pažnju prilikom ptregade na period prodaje kao i period putovanja za koji su navedene ponude aktuelne. Broj mesta po promotivnim cenama je ograničen. Želimo vam uspešnu pretragu.




Avio karte Evropa
Polasci Beograd



Magazin - Memingen (FMM)





Avio kompaije - Memingen (FMM)



Pogledajte ostale ponde avio karata:

Magazin

Preporučujemo sledeće avio kompanije

Aegean Airlines
Aeroflot
Air Baltic
Air Cairo
Air Canada
Air France
Air Serbia
American Airlines
Austrian Airlines
British Airways
Croatia Airlines
Easyjet
Emirates
Etihad Airways
Eurowings
Fly Dubai
ITA Airways
KLM
Lot
Lufthansa
Norwegian
Qatar Airways
Ryanair
Sri Lankan Airlines
Swiss Airlines
Tarom
Transavia
Tunis Air
Turkish Airlines
Wizz Air