avio karte
Avio karte Beograd Mineapolis

kalendar ikonica
kalendar ikonica

Avionske karte Beograd - MineapolisMineapolis se nalazi na Srednjem Zapadu SAD-a, na reci Misisipi i sedište je okruga Henepin.  Impozantan je i veliki grad koji zajedno sa gradom St Paul (Twin Cities ) takozvani – gradovi blizanci, čini glavni državni grad Minesote. Mineapolis je najnaseljeniji grad u Minesoti, a poznat je po visokim poslovnim zgradama, burnom noćnom životu sa velikim brojem klubova.

Mineapolis je živopisan umetnički grad, pun umetničkih galerija, kulturnih i muzičkih događaja, slavnih muzičara, atrakcija, rekreacije i sporta, biciklizma, fantastičnih restorana, prostranih zelenih površina, parkova i mnoštva jezera… grad u kome se možete zabaviti, odmoriti, i uživati svim čulima.

Avio karte Beograd Mineapolis
Mineapolis Image by StockSnap from Pixabay

Jeftine avio karte Beograd Mineapolis MN

Najpogodnije vreme za putovanje u Mineapolis je leto od juna do kraja avgusta, kada su temperature prijatne, za razliku od zime i jeseni kada ume da bude prilično hladno.

Kako bi ste obezbedili avio karte Beograd Mineapolis u to vreme, potrebno je da Vaša avio karta Beograd Mineapolis bude rezervisana znatno pre putovanja, a preporuka je da to bude minimum 7 nedelja ranije.

Jeftina avio karta Beograd Mineapolis odnosno letovi za Mineapolis po najpovoljnijim cenama mogu se kupiti samo u promotivnom periodu.

Kolika je cena avio karte Beograd Mineapolis MN

Avio karta Beograd Mineapolis ima najnižu regularnu cena od 702 € za povratno putovanje sa uključenim ručnim prtljagom od 8 kg. Tokom promotivnog perioda, letovi za Mineapolis, odnosno cena  avionske karte Beograd Mineapolis moze biti i ispod  700 €

Promotivna cena avio karte Beograd Mineapolis MN

Avio karta Beograd Mineapolis, tokom promotivnog perioda kreće se od 620 € sa svim taksama i ručnim prtljagom. Preporučujemo da se prijavite na naš newsletter i tako na vreme dobijete informaciju o promocijama avio karata.

Broj mesta po promotivnim cenama dostupnih za let Beograd Mineapolis je ograničen, kao i period prodaje i period putovanja.

Avio karte Beograd Mineapolis reka Misisipi
Mineapolis reka Misisipi Image by Kevin Sorensen from Pixabay

Da li postoji direktan let Beograd Mineapolis ?

Još uvek ne postoji direktan let Beograd Mineapolis. U zavisnosti od avio kompanije let Beograd Mineapolis se obavlja sa presedanjima  preko Ciriha, Frankfurta, Amsterdama, Čikaga, Minhena i drugih.

Koliko traje let Beograd Mineapolis?

Letovi za Mineapolis sa najkraćim vremenom leta su preko avio kompanije Air Serbia i Delta sa jednim presedanjem u Amsterdamu i iznosi 13h.

Letovi za Mineapolis  sa dva presedanja mogu trajati od 16 sati pa i više zavisno od avio kompanije koja obavlja let Beograd Mineapolis i vremena provedenog između dva leta. Letovi sa dva pesedanja na relaciji Beograd Mineapolis mogu trajati i preko 17 sati.

U nastavku pogledajte dužine trajanja leta Beograd Mineapolis u zavinosti od avio kompanije i broja presedanja:

Let za Mineapolis sa jednim presedanjem:

Dužina leta: 13h 00m+ Avio kompanija: Air Serbia, Delta Presedanje: Amsterdam

Letovi za Mineapolis sa dva presedanja :

Dužina leta: 16h 20m+ Avio kompanija: Lufthansa, American, Presedanje: Minhen, Čikago

Dužina leta: 16h 40m+ Avio kompanija: : Lufthansa, United Presedanje: Frankfurt, Čikago

Dužina leta: 17h 20m+ Avio kompanija: Air Serbia, Air France Presedanje: Berlin, Pariz

Dužina leta: 17h 20m+ Avio kompanija: SWISS, United Presedanje: Cirih, Čikago

Dužina leta: 17h250m+ Avio kompanija: Air Serbia, KLM, American Presedanje: Amsterdam, Čikago

Avio karte Beograd Mineapolis park skulptura
Mineapolis park skulptura Image by Brian Pelchat from Pixabay

Koliko aerodroma ima Mineapolis MN ?

Mineapolis ima 1 međunarodni aerodrom

Minneapolis-Saint Paul međunarodni aerodrom – koji ima aerodromski kod MSP

Za više informacija o aerodromu pogledajte ovaj link Minneapolis – Saint Paul Airport

Online rezervacija avio karte Beograd Mineapolis

Na našem sajtu u svakom trenutku možete uraditi besplatnu online rezervaciju avionske karte Beograd Mineapolis. Prilikom pretrage sistem će vam prikazati sve dostupne opcije za let Beograd Mineapolis. Rezervacija za Let Beograd Mineapolis je popuno besplatna.

Ukoliko želite vaša avio karta Beograd Mineapolis, za let Beograd Mineapolis, može da se kupi online preko našeg sajta i izvrši plaćanje platnim karticama visa, mastercard i american express.

Telefonska rezervacija avio karte Beograd Mineapolis

Ukoliko želite da napravite rezervaciju za let Beograd Mineapolis možete da je napravite i telefonskim putem, pozivom na broj telefona 021 4243 34 ili na naš mobilni broj 069 4243 424. Preko mobilnog broja dostupni smo preko aplikacija Viber I Whatsapp.

Po izvršenoj rezervaciji za let Beograd Mineapolis primićete na email instrukcije za plaćanje vaše rezervacije.

Avio karte Beograd Mineapolis zimi
Mineapolis zimi, Image by Hal Tearse from Pixabay

Kako da platim avio kartu Beograd Mineapolis

Plaćanje vaše avionske karte Beograd Mineapolis možete izvršiti u bilo kojoj banci, pošti ili u nekim od payspot uplatnim mestima. Po izvršenoj rezervaciji primićete instrukcije za plaćanje kao i primer uplatnice za uplatu sa tačnim iznosom.

Za više informacija o plaćanju avionske karte Beograd Mineapolis pogledajte link kako mogu da platim avio kartu.

Avio karta Beograd Mineapolis promena i otkazivanje putovanja

Ukoliko želite da promenite vašu avio kartu Beograd Mineapolis najbolje je da nas kontaktirate putem kontakt formulara na našoj kontakt strani ili putem telefona. Za pozive iz inostranstva dostupni smo preko aplikacija viber i whatsapp.

Ukoliko želite da otkažete već kupljenu avio kartu Beograd Mineapolis potrebno je da nam pošaljete pismeni zahtev sa kontakt strane i pošaljete nam elektronsku avio kartu koju smo vam predhodno poslali na email ili sms najkasnije jedan dan pre putovanja.

Naravno za sva dodatna pitanja ili eventualnu pomoć stojimo vam na raspolaganju.

Koje su avio kompanije dostupne za let Beograd Mineapolis

Let Beograd Mineapolis ( MSP ) dostupan je preko naše nacionalne avio kompanije Air Serbia kao i avio kompanija koje lete za Beograd kao na primer, Swiss, Lufthansa, KLM, Air France, Delta,…

Letovi za Mineapolis ( MSP )  iz okruženja 

Avio karte za Mineapolis iz Zagreba

Najjeftinija avio karta za Mineapolis iz Zagreba iznosi 576 € sa uključenim ručnim prtljagom. Letovi za Mineapolis iz Zagreba su najjeftiniji  preko avio kompanije Croatia Airlines i Delta Airlines

Avio karte za Mineapolis iz Podgorice

Najpovoljnija avio karta za Mineapolis iz Podgorice iznosi 781 € za povratno putovanje, sa uključenim ručnim prtljagom preko kompanija Austrian Airlines i United Airlines

Avio karte za Mineapolis iz Budimpešte

Najpovoljnija avio karta za Mineapolis iz Budimpešte iznosi 499 € za povratno putovanje sa uključenim ručnim prtljagom preko kompanije United Airlines i Lufthansa

Avio karte za Mineapolis iz Sofije

Najjeftinija avio karta za Mineapolis iz Sofije Orlando se kreće od 762 €, za povratni avionski let, sa uključenim ručnim prtljagom preko kompanije Air France i Delta Airlines.

Avio karte Beograd Mineapolis Weisman Art Museum
Mineapolis Weisman Art Museum Image by David Mark from Pixabay

Let Beograd Mineapolis

Let Beograd Mineapolis traje 13 sati. U pitanju je let koji obavlja avio kompanija „Air Serbia“ zajedno sa nekim od prevoznika poput, Delta, KLM, American, Air France…

Da bi ste proverili trenutnu cenu  slobodno popunite formular u vrhu strane i pogledajte koji su trenutno raspoloživi letovi za Mineapolis svih avio kompanija i cene avionske karte Beograd Mineapolis

Let Beograd Mineapolis obavlja se avio linijom koja saobraća svim danima u nedelji, nekoliko puta dnevno zavisno od avio kompanije koja ga obavlja obzirom da nema direktnog leta Beograd Mineapolis.

Od zavisnosti od avio kompnije koje vrše prevoz  nije obavezno da cena avionske karte Beograd Mineapolis uključuje i prtljag koji se čekira težine do 23 kg. U cenu avionske karte Beograd Mineapolis uključen je ručni prtljag težine do 8 kg.

Mineapolis opšte i korisne informacije

Valuta: Američki Dolar – USD
Vremenska zona: GTM -5 (kod nas je GTM+1)
Struja: 120 Volti
Utičnica za struju: TIP A i TIP B (u Srbiji je tip C)
Pozivni broj za zemlju: +1 612, +1 763, +1 952
Populacija: oko 420.000
Udaljenost aerodroma od centra grada: 10 km
Metro sa aerodroma: Da
Voz sa aerodroma: Da
Shuttle Bus: DA
Direktan let: NE

Aerodrom Mineapolis MSP

Minneapolis-Saint Paul međunarodni aerodrom – je bio nekada glavni aerodrom za odredišta u Aziji, a sada je posle Atlante drugo najprometnije čvorište Delta Air Lines-a. Aerodrom je St Paul je udaljen oko 16 km južno od centra Minneapolisa i 20 kilometara jugozapadno od centra grada Sent Pol.
Poseduje Terminal 1 i Terminal 2 koji su na suprotnim stranama aerodroma te su međusobno udaljeni oko jedan kilometar.

Kako sa aerodroma do grada Mineapolis

Sa aerodroma do grada možete doći taksijem, vozom / metrom ili autobusom. Na dolaznom terminalu postoji mogućnost rentiranja automobila.

Za više informacija o linijama metroa kao i rent-a-car agencijama pogledajte na linku ispod.

Minneapolis-Saint Paul aerodrome –  instrukcije za dolazak i odlazak sa aerodroma

Ukoliko Vam trebaju dodatne informacije za putovanje Beograd Mineapolis avionom, slobodno nas kontaktirajte na besplatan broj 0800 400 104. Dostupni smo i putem vibera i whatsapp-a.

Avio karte Beograd Mineapolis centar
Mineapolis centar, Image by chriscastagneri from Pixabay

Šta videti u Mineapolisu

Pogledajte 12 stvari koje ne smete propustiti u Mineapolisu

Minneapolis City Hall – Gradska skupština, sedište vlade Mineapolisa, za više informacija pogledajte link Citydirectory

Nicollet Mall – šoping centar, za više informacija pogledajte link Nicollet Mall

Walker Art Center – Umetnički centar savremene umetnosti, za više informacija pogledajte link Walker Art

Minneapolis Sculpture garden -Vrt skulptura, za više informacija pogledajte link Art Garden

Mill City – muzej istorije mlinarstva, za više informacija pogledajte link MNHS

Frederick R. Weisman Art Museum – Umjetnički muzej , za više informacija pogledajte link Weisman Art Museum

Guthrie theater- pozorište Gutrie, za više informacija pogledajte link Guthrie theater

Minnehaha Falls – najpopularniji park sa vodopadima u Mineapolisu, za više informacija pogledajte link Minnehaha Falls 

Lake Calhoun – jezero i mnogobrojne sportske aktivnosti na otvorenom, za više informacija pogledajte link Twins ball park

Target Field – ciljno polje, bejzbol park u centru Minesote, teren Twins-a za više informacija pogledajte link Twins ball park

Museum Bakken –muzej istorije električne energije za više informacija pogledajte link, The Bakken Museum

Peavey Plaza –  trg i amfiteatar za odmor, za više informacija pogledajte link Peavey Plaza

 

Sadrzaj: avio karte Beograd - Mineapolis
Jeftine avio karte Beograd Mineapolis MN
Kolika je cena avio karte Beograd Mineapolis MN
Promotivna cena avio karte Beograd Mineapolis MN
Da li postoji direktan let Beograd Mineapolis ?
Koliko traje let Beograd Mineapolis?
Koliko aerodroma ima Mineapolis MN ?
Online rezervacija avio karte Beograd Mineapolis
Telefonska rezervacija avio karte Beograd Mineapolis
Kako da platim avio kartu Beograd Mineapolis
Avio karta Beograd Mineapolis promena i otkazivanje putovanja
Koje su avio kompanije dostupne za let Beograd Mineapolis
Letovi za Mineapolis ( MSP )  iz okruženja 
Let Beograd Mineapolis
Mineapolis opšte i korisne informacije
Aerodrom Mineapolis MSP
Kako sa aerodroma do grada Mineapolis
Šta videti u Mineapolisu

Promocija Avio karte Beograd Mineapolis

Napomena: Dole prikazane avio kompanije imaju trenutno aktuelne ponude najjeftinijih avio karata na relaciji Avio karte Beograd Mineapolis. Obratite pažnju prilikom ptregade na period prodaje kao i period putovanja za koji su navedene ponude aktuelne. Broj mesta po promotivnim cenama je ograničen. Želimo vam uspešnu pretragu.
Avio karte Severna Amerika
Polasci BeogradMagazin - Mineapolis (MSP)

  Avio kompaije - Mineapolis (MSP)  Pogledajte ostale ponde avio karata:

  Magazin

  Preporučujemo sledeće avio kompanije

  Aegean Airlines
  Aeroflot
  Air Baltic
  Air Cairo
  Air Canada
  Air France
  Air Serbia
  American Airlines
  Austrian Airlines
  British Airways
  Croatia Airlines
  Easyjet
  Emirates
  Etihad Airways
  Eurowings
  Fly Dubai
  ITA Airways
  KLM
  Lot
  Lufthansa
  Norwegian
  Qatar Airways
  Ryanair
  Sri Lankan Airlines
  Swiss Airlines
  Tarom
  Transavia
  Tunis Air
  Turkish Airlines
  Wizz Air