avio karte
Avio karte Beograd Nica

kalendar ikonica
kalendar ikonica

Avionske karte Beograd - NicaOnline avio karte Beograd Nica (NCE)

Avio karte Beograd Nica su dosta tražene u sezoni, no i van sezone, Nica je privlačna turistička destinacija, te je za avio karte Beograd Nica potrebno na vreme izvršiti rezervaciju.

Najpovoljnija cena avio karte Beograd Nica iznosi 129 € za povratno putovanje sa uključenim ručnim prtljagom. Ova cena može da se dobije isključivo ukoliko se avio karte Beograd Nica kupi i nekoliko nedelja pre planiranog putovanja, i naravno, najniža cena avio karte Beograd Nica je vezana za van sezonu.

Na direktnom letu Beograd Nica saobraća naša nacionalna avio-kompanija „Air Serbia“, i to samo tokom letnje sezone, dok u ostalim delovima godine iz Beograda do Nice možete stići sa presedanjem u nekoj od evropskih metropola.

Rezervacije avio karata Beograd Nica

Na našem sajtu možete u svakom trenutku možete uraditi besplatnu online rezervaciju avio karte Beograd Nica. Da bi obezbedili najpovoljniju cenu za vaše putovanje predlažemo da uradite online rezervaciju avio karte Beograd Nica.

Pored online rezervacije avio karte Beograd Nica imate i mogućnost online plaćanja odnosno kupovine. Avio karte Beograd Nica kao i druge avio karte možete platiti online platnim karticama american express, visa i master card.

Avio karte Beograd Nica
Image by pierre9x6 from Pixabay

Jeftine avio karte za Nicu (NCE) iz okruženja

Najpovoljnija cena avionske karte Zagreb Nica iznosi 159 € sa uključenim ručnim prtljagom. Svakodnevni letovi Zagreb Nica su mogući sa minimum jednim presedanem u nekoj od evropskih metropola.

Najniža cena avio-karte Sarajevo Nica iznosi 139 € za povratno putovanje, na letovima sa jednim presedanjem, svakodnevno sa sarajevskog aerodroma.

Najniža cena avio-karte Budimpešta Nica iznosi 199 € za povratno putovanje sa uključenim ručnim prtljagom. Let je direktan, ili sa jednim presedanjem, svakodnevno.

Najjeftinija avio-karta Sofija Nica se kreće od 169 € za povratni avionski let, sa uključenim ručnim prtljagom. Let se obavlja sa jednim presedanjem preko jedne od evropskih metropola.

Najniža cena avionske karte Podgorica Nica iznosi 199 €, sa uključenim ručnim prtljagom i aerodromskim taksama. Ova cena se odnosi na let sa presedanjem u Beogradu, ili u nekoj od evropskih metropola.

Let do Nice

Beograd Nica avion naše nacionalne avio-kompanije „Air Serbia“ leti direktno i saobraća dva puta nedeljno, samo tokom letnje sezone. Let traje oko 2 sata.

Letovi Beograd Nica sa jednim presedanjem su mogući svaki dan, i obavljaju se u prepodnevnim, podnevnim, popodnevnim ili večernjim časovima. Po pravilu cene avio karata na letovima sa jednim presedanjem su jeftinije.

U sve navedene cene avionske karte Beograd Nica uključene su aerodromske takse i ručni prtljag težine do 8 kg. Redovni prtljag (kofer/torba) nisu uključeni u cenu avio-karte, a doplata iznosi od 55 eur za povratno putovanje.

Nica avio karte i hotel

Nica je popularna turistička destinacija, te je potrebno znatno pre planiranog putovanja, uz avionsku kartu, rezervisati i hotelski smeštaj u Nici.

Tokom letnje sezone Vam preporučujemo da rezervaciju hotela obavite znatno ranije pre planiranog putovanja, jer su tada i cene avionskih karata, ali i cene hotelskog smeštaja u Nici znatno veće.

Na celoj Francuskoj Rivijeri, odnosno Azurnoj obali, Nica ima najveći broj hotelskog smeštaja, a naravo sletanjem na međunarodni aerodrom u Nici, možete stići brzo i lako i do ostalih mesta na Azurnoj obali, poput Kana, Monaka, Monte Karla, Mentona, Sen Tropea, Sen Rafaela ili Antiba.

Preko nas možete obezbediti smeštaj u svim mestima na Azurnoj obali.

Preporučujemo Vam da rezervišete hotel sa minimum 3* u centru Nice, jer ćete tako sebi obezbediti udoban smeštaj blizu gradske plaže u Zalivu Anđela. Najmanja moguća cena hotela u Nici iznosi 27 eur po osobi i jednom noćenju u hotelu sa 3*, standard kategorije.

Tokom letnje sezone minimalne cene hotelskog smeštaja u Nici se kreću od oko 40 eur po osobi i noćenju pa naviše.

Naša preporuka za Vaš dobar smeštaj u Nici je hotel „Azurea“ sa 3* koji se nalazi u strogom centru Nice, na samo par minuta hoda od glavne trgovačke zone, i znamenite Engleske promenade.

Vise informacija o cenama hotela i samom smeštaju u Nici možete da pogledate na ovom linku Fantast Tourist – Hoteli Nica

Avio karte Beograd Nica panorama azurne obale
Image by lecreusois from Pixabay

Šta videti u Nici

Nica je prestonica Azurne obale, i njen glavni turistički centar.

Nudi bezbroj mogućnosti za jedan kvalitetan i sadržajan odmor. Ukoliko odaberete Nicu kao Vaše odrdište, pored samog grada u kojem ćete uživati, nudi Vam se puno mogućnosti za ekskurziranje po okolini, jer se na svega nekih 30-tak kilometara od Nice nalaze pravi turistički biseri, poput Mentona, festivalskog Kana, Kneževine Monako, Antiba…

Neizostavno je da se u Nici prošetate divnom Engleskom promenadom koja se u dužini od preko 4 km proteže uz divni Zaliv Anđela i sjajnu gradsku plažu.

Na ovoj promenadi nalaze se raskošne palate i hoteli nastali krajem 19. veka u divnom „belle epoque“ stilu. Vašu pažnju će privući snežno bela palata sa roze kupolom. To je hotel „Negresco“, jedan od najekskluzivnijih hotela sveta.

Avio karte Beograd Nica hotel Negresko
Image by Erich Westendarp from Pixabay

Glavna trgovačka zona grada je avenija Žan Medisin koja se proteže u dužini od preko 1 kilometar i prepuna je prodavnica, butika i robnih kuća.

Glavni gradski trg je trg Mesena sa divnom palatom Kockarnice, sjajnom fontanom i na desetine odličnih kafea. Nedaleko od ovog trga su tzv. Italijanske četvrti Nice sa katedralom St. Reparate i prelepom pijacom cveća po kojoj je Nica nadaleko poznata.

Iznad Nice se nalazi sjajni vidikovac Mt. Baron, odnosno planina Baron sa koje se pruža nestvaran pogled na ceo grad i azurno plavo more.

Avio karte Beograd Nica i gradska plaza
Image by Alexandra_Koch from Pixabay

Javni prevoz u Nici

Nica nije toliko veliki grad, tako da Vam praktično gradski prevoz i ne treba za obilazak grada. No, kao i svaki drugi grad i Nica ima svakako svoj gradski prevoz kojeg čini mreža gradskih autobusa i tri linije gradskog tramvaja.

Sve informacije o javnom gradskom prevozu u Nici možete dobiti klikom na ovaj link (kliknite ovde).

Nica opšte i korisne informacije

Valuta: Evro – EUR
Vremenska zona: GMT +2 (isto kao i kod nas)
Struja: 220 Volti
Utičnica za struju: TIP C (isto kao i kod nas)
Pozivni broj za zemlju: +33
Populacija: 0.3 mil
Udaljenost aerodroma od centra grada: 7 km
Metro sa aerodroma: NE
Voz sa aerodroma: DA
Shuttle Bus: DA

Avio karte Beograd Nica gradski prevoz
Image by Erich Westendarp from Pixabay

Aerodrom Nica

Aerodrom Cote d Azur (NCE) je međunarodni aerodrom Nice, smešten 6 km zapadno od centra grada. Glavni je aerodrom za Azurnu Obalu. Ovaj aerodrom je na trećem mestu po prometnosti u Francuskoj.

Kako sa aerodroma do grada Nica

Sa aerodroma do centra grada Nice, možete doći taksijem, uberom, autobusom ili vozom.

Sadrzaj: avio karte Beograd - Nica
Online avio karte Beograd Nica (NCE)
Jeftine avio karte za Nicu (NCE) iz okruženja
Let do Nice
Nica avio karte i hotel
Šta videti u Nici
Javni prevoz u Nici
Nica opšte i korisne informacije
Aerodrom Nica
Kako sa aerodroma do grada Nica

Promocija Avio karte Beograd Nica

Napomena: Dole prikazane avio kompanije imaju trenutno aktuelne ponude najjeftinijih avio karata na relaciji Avio karte Beograd Nica. Obratite pažnju prilikom ptregade na period prodaje kao i period putovanja za koji su navedene ponude aktuelne. Broj mesta po promotivnim cenama je ograničen. Želimo vam uspešnu pretragu.
Avio karte Evropa
Polasci BeogradMagazin - Nica (NCE)

  Avio kompaije - Nica (NCE)  Pogledajte ostale ponde avio karata:

  Magazin

  Preporučujemo sledeće avio kompanije

  Aegean Airlines
  Aeroflot
  Air Baltic
  Air Cairo
  Air Canada
  Air France
  Air Serbia
  American Airlines
  Austrian Airlines
  British Airways
  Croatia Airlines
  Easyjet
  Emirates
  Etihad Airways
  Eurowings
  Fly Dubai
  ITA Airways
  KLM
  Lot
  Lufthansa
  Norwegian
  Qatar Airways
  Ryanair
  Sri Lankan Airlines
  Swiss Airlines
  Tarom
  Transavia
  Tunis Air
  Turkish Airlines
  Wizz Air