avio karte
Avio karte Beograd Orlando

kalendar ikonica
kalendar ikonica

Avionske karte Beograd - OrlandoGrad Orlando nalazi se u centralnoj Floridi, SAD, i treći je po veličini grad na Floridi.

Nalazi se u oblasti prošaranoj jezerima, a poznat je i po brojnim zabavnim parkovima, odmaralištima, atrakcijama, pogodnim kako za odmor tako i za zabavu. Orlando je jedan od najmnogoljudnijih gradskih oblasti u državi Florida.

Orlando ima status jednog od najtraženijih turističkih destinacija na svetu zahvaljujući pre svega otvaranjem  Disney World -a 1971. godine.

Orlando je domaćin mnogih kongresa i sajmova, vodeći je u industriji citrusnog voća, može se pohvaliti proizvodnji posebno vazduhoplovnih i raketnih sistema, industriji visoke tehnologije, što je vrlo  bitno za ekonomiju.

Avio karte Beograd Orlando
Image by HenningE from Pixabay

Jeftine avio karte Beograd Orlando (MCO)

Najpogodnije vreme za putovanje u Orlando je proleće, odnosno od kraja aprila i maj.

Kako bi ste obezbedili avio karte Beograd Orlando u to vreme, potrebno je da Vaša avio karta Beograd Orlando bude rezervisana znatno pre putovanja, a preporuka je da to bude minimum 2 meseca ranije.

Jeftina avio karta Beograd Orlando odnosno letovi za Orlando po najpovoljnijim cenama mogu se kupiti samo u promotivnom periodu.

Kolika je cena avio karte Beograd Orlando (MCO)?

Avio karta Beograd Orlando ima najnižu regularnu cenu od 641 € za povratno putovanje sa uključenim ručnim prtljagom od 8 kg. Tokom promotivnog perioda, letovi za Orlando, odnosno cena  avionske karte Beograd Orlando moze biti i ispod  600 €

Avio karte Beograd Orlando sea world
Image by matmoe from Pixabay

Promotivna cena avio karte Beograd Orlando

Avio karta Beograd Orlando, tokom promotivnog perioda kreće se od 525 € sa svim taksama i ručnim prtljagom. Preporučujemo da se prijavite na naš newsletter i tako na vreme dobijete informaciju o promocijama avio karata.

Broj mesta po promotivnim cenama dostupnih za let Beograd Orlando je ograničen, kao i period prodaje i period putovanja.

Da li postoji direktan let Beograd Orlando?

Još uvek ne postoji direktan let Beograd Orlando. U zavisnosti od avio kompanije let Beograd Orlando se obavlja sa presedanjima  preko Beča, Ciriha, Frankfurta, Amsterdama, Njujorka i drugih.

Koliko traje let Beograd Orlando?

Letovi za Orlando sa najkraćim vremenom leta su preko avio kompanije Air Serbia i Jet Blue sa presedanjem u Njujorku i iznosi oko 15h.

Letovi za Orlando sa jednim presedanjem mogu trajati od 15 sati pa i više zavisno od avio kompanije koja obavlja let Beograd Orlando i vremena provedenog između dva leta. Letovi sa dva i više pesedanja na relaciji Beograd Orlando mogu trajati i preko 20 sati.

U nastavku pogledajte dužine trajanja leta Beograd Orlando u zavinosti od avio kompanije i broja presedanja:

Dužina leta: 15h 10m+ Avio kompanija: Air Serbia, Jet Blue Presedanje: Njujork

Dužina leta: 16h 50m+ Avio kompanija: Air Serbia, Delta Presedanje: Njujork

Dužina leta: 17h 20m+ Avio kompanija: Swiss, American Presedanje: Cirih, Čikago

Dužina leta: 17h 30m+ Avio kompanija: KLM, Delta Presedanje: Amsterdam, Atlanta

Dužina leta: 18h 5m+ Avio kompanija: Lufthansa, United Presedanje: Frankfurt, Čikago

Dužina leta: 18h 10m+ Avio kompanija: Lufthansa Presedanje: Frankfurt

Dužina leta: 18h 20m+ Avio kompanija: Air Serbia, Virgin Atlantic, Delta Presedanje: London, Atlanta

Dužina leta: 18h 45m+ Avio kompanija: Austrian, United Presedanje: Beč, Njujork

Dužina leta: 19h 10m+ Avio kompanija: Air Serbia, SAS, United Presedanje: Kopenhagen, Njujork

Dužina leta: 19h 20m+ Avio kompanija: Air Serbia, British Airways, American Presedanje: London, Majami

Dužina leta: 19h 30m+ Avio kompanija: Air Serbia, Air France, United Presedanje: Pariz, Vašington

Dužina leta: 19h 45m+ Avio kompanija: Turkish Airlines, American Presedanje: Istanbul, Majami

Avio karte Beograd Orlando panorama
Image by PublicDomainPictures from Pixabay

Koliko aerodroma ima Orlando?

 Orlando ima 1 medjunarodni aerodrom.

Orlando International Airport- međunarodni aerodrom Orlando – koji ima aerodromski kod MCO

Za više informacija o aerodromu pogledajte ovaj link Orlando airport

Online rezervacija avio karte Beograd Orlando

Na našem sajtu u svakom trenutku možete uraditi besplatnu online rezervaciju avionske karte Beograd Orlando. Prilikom pretrage sistem će vam prikazati sve dostupne opcije za let Beograd Orlando. Rezervacija za Let Beograd Orlando je popuno besplatna.

Ukoliko želite vaša avio karta Beograd Orlando, za let Beograd Orlando, može da se kupi online preko našeg sajta i izvrši plaćanje platnim karticama visa, mastercard i american express.

Avio karte Beograd Orlando Magic NBA
Image by sgogro0 from Pixabay

Telefonska rezervacija avio karte Beograd Orlando

Ukoliko želite da napravite rezervaciju za let Beograd Orlando možete da je napravite i telefonskim putem, pozivom na broj telefona 021 4243 34 ili na naš mobilni broj 069 4243 424. Preko mobilnog broja dostupni smo preko aplikacija Viber I Whatsapp.

Po izvršenoj rezervaciji za let Beograd Orlando primićete na email instrukcije za plaćanje vaše rezervacije.

Kako da platim avio kartu Beograd Orlando

Plaćanje vaše avionske karte Beograd Orlando možete izvršiti u bilo kojoj banci, pošti ili u nekim od payspot uplatnim mestima. Po izvršenoj rezervaciji primićete instrukcije za plaćanje kao i primer uplatnice za uplatu sa tačnim iznosom.

Za više informacija o plaćanju avionske karte Beograd Orlando pogledajte link kako mogu da platim avio kartu.

Avio karta Beograd Orlando promena i otkazivanje putovanja

 Ukoliko želite da promenite vašu avio kartu Beograd Orlando najbolje je da nas kontaktirate putem kontakt formulara na našoj kontakt strani ili putem telefona. Za pozive iz inostranstva dostupni smo preko aplikacija viber i whatsapp.

Ukoliko želite da otkažete već kupljenu avio kartu Beograd Orlando potrebno je da nam pošaljete pismeni zahtev sa kontakt strane i pošaljete nam elektronsku avio kartu koju smo vam predhodno poslali na email ili sms najkasnije jedan dan pre putovanja.

Naravno za sva dodatna pitanja ili eventualnu pomoć stojimo vam na raspolaganju.

Koje su avio kompanije dostupne za let Beograd Orlando

Let Beograd Orlando ( MCO ) dostupan je preko naše nacionalne avio kompanije Air Serbia kao i avio kompanija koje lete za Beograd kao na primer Turkish Airlines, Swiss, Lufthansa, Austrian Airlines, KLM

Avio karta Beograd Orlando ulična umetnost
Image by geri cleveland from Pixabay

Letovi za Orlando ( MCO ) iz okruženja

Avio karte za Orlando iz Zagreba

Najjeftinija cena avio karte Zagreb Orlando iznosi 537 € sa uključenim ručnim prtljagom. Letovi za Orlando iz Zagreba su najjeftiniji  preko avio kompanije KLM.

Avio karte za Orlando iz Sarajeva

Najniža cena avionske karte Sarajevo Orlando iznosi 639 € za povratno putovanje, sa uključenim ručnim prtljagom preko kompanije Austrian

Avio karte za Orlando iz Budimpešte

Najpovoljnija avio karta Budimpešta Orlando iznosi 490 € za povratno putovanje sa uključenim ručnim prtljagom preko kompanije KLM.

Avio karte za Orlando iz Sofije

Najjeftinija avio karta Sofija Orlando se kreće od 649 €, za povratni avionski let, sa uključenim ručnim prtljagom preko kompanije Air France.

Avio karte za Orlando iz Podgorice

Najjeftinija avio karta Podgorica Orlando se kreće od 633 € za povratni let sa uključenim prtljagom, preko kompanije Alitalia.

Avio karte Beograd Orlando universal studio znak
Image by tmanga from Pixabay

Let Beograd Orlando

Let Beograd Orlando traje oko 15 sati i 10m minuta. U pitanju je let koji obavlja avio kompanija „Air Serbia“ zajedno sa nekim od prevoznika poput Jet Blue, Delta, Virgin Atlantic, British Airways, SAS, United…

Da bi ste proverili trenutnu cenu  slobodno popunite formular u vrhu strane i pogledajte koji su trenutno raspoloživi letovi za Orlando svih avio kompanija i cene avionske karte Beograd Orlando.

Let Beograd Orlando obavlja se avio linijom koja saobraća svim danima u nedelji, nekoliko puta dnevno zavisno od avio kompanije koja ga obavlja obzirom da nema direktnog leta Beograd Orlando.

Od zavisnosti od avio kompnije koje vrše prevoz  nije obavezno da cena avionske karte Beograd Orlando uključuje i prtljag koji se čekira težine do 23 kg. U cenu avionske karte Beograd Orlando uključen je ručni prtljag težine do 8 kg.

Orlando opšte i korisne informacije

Valuta: Američki Dolar – USD
Vremenska zona: GTM -6 (kod nas je GTM+1)
Struja: 120 Volti
Utičnica za struju: TIP A i TIP B (u Srbiji je tip C)
Pozivni broj za zemlju: +1 321, +1 407
Populacija: 238.300
Udaljenost aerodroma od centra grada: 10 km
Metro sa aerodroma: NE
Voz sa aerodroma: DA
Shuttle Bus: DA
Direktan let: NE

Aerodrom Orlando – MCO

Orlando International Airport – Međunarodni aerodrom Orlando nalazi se na 10 km jugoistočno od Orlanda i sastoji se od velikog kompleksa gde se nalaze 4 terminala u jednoj zgradi. Ovaj aerodrom je drugi u Floridi po prometu putnika.

Da bi ste prišli aerodromu možete odabrati Terminal A i Terminal B unutar kojih ima još po 3 nivoa.

Za prilaz aerodromu, bitno je da pratite znakove, kako ne biste pogrešili stranu aerodroma. U zavisnosti od lokacije avio kompanije za koju Vam treba pristup. Ukoliko i pogrešite terminal nije se teško snaći jer su svi unutar jedne zgrade.

Kako sa aerodroma do grada Orlando

Sa aerodroma do grada možete doći taksijem, vozom / metrom ili autobusom. Na dolaznom terminalu postoji mogućnost rentiranja automobila.

Za više informacija o cenama taksi usluga kao i rent-a-car agencijama pogledajte na linku ispod.

Orlando Međunarodni aerodrom –  instrukcije za dolazak i odlazak sa aerodroma

Ukoliko Vam trebaju dodatne informacije za putovanje Beograd Orlando avionom, slobodno nas kontaktirajte na besplatan broj 0800 400 104. Dostupni smo i putem vibera i whatsapp-a.

Avio karte Beograd Orlando čarobni svet Harija Potera
Image by randomwinner from Pixabay

Šta videti u Orlandu ?

Pogledajte 9 stvari koje ne treba da propustite u Orlandu

 1. Lake Eola Park – živopisni park sa čuvenom fontanom koja predstavlja simbol grada , više informacija na sledećem linku: orlando.gov/Parks-the-Environment/Directory/Lake-Eola-Park
 2. Walt Disney World Resort – zabavni park Diznijevih junaka, poznat po Pepeljuginom zamku ( Cinderella Castle ), više informacija na sledećem linku disneyworld.disney.go.com/
 3. Magic Kingdom Park u parku Walt Disney, više informacija na sledećem linku: disneyworld.disney.go.com/destinations/magic-kingdom/ 
 4. The Wizarding World of Harry Potter – Čarobni svet Harija Potera, više informacija na sledećem linku: wizardingworld.com
 5. Universal studios Florida – za ljubitelje filmova, nalazi se u Čarobnom svetu Harija Potera i drugih blokbastera, više informacija na sledećem linku: universalorlando.com/web/en/us/theme-parks/universal-studios-florida
 6. Sea World Orlando – vodeni zabavni park ( šou delfina, kitova, foka…), više informacija na sledećem linku: seaworld.com/orlando/
 7. Disney’s Animal Kingdom Theme Park – Diznijevo životinjsko carstvo, više informacija na sledećem linku: disneyworld.disney.go.com/destinations/animal-kingdom/
 8. The Charles Hosmer Morse Museum of American Art – Muzej umetnosti, više informacija na sledećem linku: morsemuseum.org/
 9. Epcot- tematski park tehnoloških inovacija, više informacija na sledećem linku: disneyworld.disney.go.com/en_CA/destinations/epcot/
Sadrzaj: avio karte Beograd - Orlando
Jeftine avio karte Beograd Orlando (MCO)
Kolika je cena avio karte Beograd Orlando (MCO)?
Promotivna cena avio karte Beograd Orlando
Da li postoji direktan let Beograd Orlando?
Koliko traje let Beograd Orlando?
Koliko aerodroma ima Orlando?
Online rezervacija avio karte Beograd Orlando
Telefonska rezervacija avio karte Beograd Orlando
Kako da platim avio kartu Beograd Orlando
Avio karta Beograd Orlando promena i otkazivanje putovanja
Koje su avio kompanije dostupne za let Beograd Orlando
Letovi za Orlando ( MCO ) iz okruženja
Let Beograd Orlando
Orlando opšte i korisne informacije
Aerodrom Orlando – MCO
Kako sa aerodroma do grada Orlando
Šta videti u Orlandu ?

Promocija Avio karte Beograd Orlando

Napomena: Dole prikazane avio kompanije imaju trenutno aktuelne ponude najjeftinijih avio karata na relaciji Avio karte Beograd Orlando. Obratite pažnju prilikom ptregade na period prodaje kao i period putovanja za koji su navedene ponude aktuelne. Broj mesta po promotivnim cenama je ograničen. Želimo vam uspešnu pretragu.
Avio karte Severna Amerika
Polasci BeogradMagazin - Orlando (MCO)

  Avio kompaije - Orlando (MCO)  Pogledajte ostale ponde avio karata:

  Magazin

  Preporučujemo sledeće avio kompanije

  Aegean Airlines
  Aeroflot
  Air Baltic
  Air Cairo
  Air Canada
  Air France
  Air Serbia
  American Airlines
  Austrian Airlines
  British Airways
  Croatia Airlines
  Easyjet
  Emirates
  Etihad Airways
  Eurowings
  Fly Dubai
  ITA Airways
  KLM
  Lot
  Lufthansa
  Norwegian
  Qatar Airways
  Ryanair
  Sri Lankan Airlines
  Swiss Airlines
  Tarom
  Transavia
  Tunis Air
  Turkish Airlines
  Wizz Air