avio karte
Avio karte Beograd Podgorica

kalendar ikonica
kalendar ikonica

Avionske karte Beograd - PodgoricaJeftine avio karte Beograd Podgorica (TGD)

Let Beograd Podgorica predstavlja jednu od najtarženijih relacija. Beograd Podgorica avionom u vreme sezone, leto, potrebno je izvršiti rezervaciju avionske karte znatno pre putovanja, a preporuka je da se to uradi barem pet nedelja pre željenog putovanja.

Jeftine avio karte Beograd Podgorica odnosno avio karte po najpovoljnijim cenama mogu se kupiti samo u promotivnom periodu.

Promotivna cena avio karte Beograd Podgorica

Tokom promotivnog perioda cena avio karte Beograd Podgorica kreće se od 80 € sa svim taksama i ručnim prtljagom. Preporučujemo da se prijavite na naš newsletter i tako na vreme dobijete informaciju o promocijama avio karata.

Broj mesta po promotivnim cenama dostupnih za let Beograd Podgorica je ograničen, kao i period prodaje i period putovanja.

Kolika je cena avio karte Beograd Podgorica?

Najpovoljnija, odnosno najniža regularna cena avio karte Beograd Podgorica se kreće od 110 € za povratno putovanje sa uključenim ručnim prtljagom, i jednim komadom predatog prtljaga težine do 23 kg.

Da li postoji direktan let Beograd Podgorica?

Direktan let Beograd Podgorica postoji preko avio kompanija Air Serbia i Montenegro Airlines.

Koliko traje let Beograd Podgorica?

Ukoliko gledamo direktan let i ukoliko je prevoznik bilo koja od dve navedene avio kompanije let Beograd Podgorica traje oko 50 minuta.

Letovi sa jednim presedanjem mogu trajati od 3 sata pa i više zavisno od avio kompanije koja obavlja let Beograd Podgorica i vremena provedenog između dva leta.

Avio karte Beograd Podgorica komunikacioni toranj
Image by 2427999 from Pixabay

Online rezervacija avio karte Beograd Podgorica

Na našem sajtu u svakom trenutku možete uraditi besplatnu online rezervaciju avio karte Beograd Podgorica. Prilikom pretrage sistem će vam prikazati sve dostupne opcije za let Beograd Podgorica. Rezervacija za Let Beograd Podgorica je popuno besplatna.

Ukoliko želite vašu avio kartu za let Beograd Podgorica možete da kupite online preko našeg sajti i izvršite plaćanje platnim karticama visa, mastercard i american express.

Telefonska rezervacija avio karte Beograd Podgorica

Ukoliko želite da napravite rezervaciju za let Beograd Podgorica možete da napravite i telefonskim putem pozivom na broj telefona 021 4243 34 ili na naš mobilni broj 069 4243 424. Preko mobilnog broja dostupni smo preko aplikacija Viber I Whatsapp.

Po izvršenoj rezervaciji za let Beograd Podgorica primićete na email instrukcije za plaćanje vaše rezervacije.

Kako da platim avio karte Beograd Podgorica

Plaćanje vaše avio karte Beograd Podgorica možete izvršiti u bilo kojoj banci, pošti ili u nekim od payspot uplatnim mestima. Po izvršenoj rezervaciji primićete instrukcije za plaćanje kao i primer uplatnice za uplatu sa tačnim iznosom.

Za više informacija o plaćanju avio karte Beograd Podgorica pogledajte link kako da platim avio karte.

 

Avio karte Beograd Podgorica
Image taken from Pixabay

Koje su avio kompanije dostupne za let Beograd Podgorica

Let Beograd Podgorica dostupan je preko naše nacionalna avio kompanija „Air Serbia“, kao i nacionalne crnogorske avio-kompanije „Montenegro Airlines“. Obe avio kompanije imaju direktan let.

Iz okženja let Beograd Podgorica dostupan je preko avio kompanija Croatia Airlines i Austrian Airlines.

Avio karte za Podgoricu (TGD) iz okruženja

Avio karte za Podgoricu iz Zagreba

Najjeftinija cena avionske karte Zagreb Podgorica iznosi 129 € sa uključenim ručnim prtljagom. Iz Zagreba do Podgorice se najjeftinije leti direktnim letom avio kompanije Croatia Airlines.

Avio karte za Podgoricu iz Zagreba

Najniža cena avio karte Sarajevo Podgorica iznosi 109 € za povratno putovanje, na direktnom letu koji saobraća svakodnevno sa sarajevskog aerodroma.

Avio karte za Podgoricu iz Zagreba

Najpovoljnija avio karta Budimpešta Podgorica iznosi 249 € za povratno putovanje sa uključenim prtljagom. Let je sa jednim presedanjem, najčešće u Beču.

Avio karte za Podgoricu iz Sofija

Najjeftinija avio karta Sofija Podgorica se kreće od 209 €, povratni avionski let, sa uključenim prtljagom. Let Sofija Podgorica je sa jednim presedanjem, najčešće u Beogradu.

Let Beograd Podgorica

Let Beograd Podgorica traje oko 50 minuta. U pitanju je direktan let koji obavlja avio kompanija „Montenegro Airlines“, kao i „Air Serbia“.

Avio karte Beograd Podgorica se obavlja direktnom avio linijom koja saobraća svim danima u nedelji, nekoliko puta dnevno, tako da za Beograd Podgorica avionom imate jutarnji let, popodnevni let ili večernji let.

Avio kompanije „Air Serbia“ i „Montenegro Airlines“ u svoje cene avio karte Beograd Podgorica uključuju i redovan prtljag, težine do 23 kg, i svakako, u cenu avio karte Beograd Podgorica uključen je i ručni prtljag težine do 8 kg.

Red letenja za let Beograd Podgorica

Let Beograd Podgorica Air Serbia – BEG TGD

Polazak u 06:45h dolazak 07:35h let broj 170 – let dostupan ponedeljkom i četvrtkom

Polazak u 06:55h dolazak 07:55h let broj 170 – let dostupan utorkom, petkom i subotom

Polazak u 13:45h dolazak 14:35h let broj 172 – let dostupan svakog dana

Polazak u 19:00h dolazak 20:00h let broj 174 – let dostupan samo sredom

Polazak u 20:45h dolazak 21:45h let broj 174 – let dostupan samo petkom

Polazak u 20:15h dolazak 21:15h let broj 174 – let dostupan samo nedeljom

 • Avio kompanija zadržava pravo promene vremena polaska. Vreme dolaska može da varira zavisno od uslova na letu. Svakako tačno vreme poletanja potrebno je proveriti dan pre putovanja. 
 • Svi putnici koji su kod nas kupili avio karte Beograd Podgorica biće blagovremeno obavešteni o eventualnim promenama za let.

Red letenja za let Podgorica Beograd

Let Podgorica Beograd Air Serbia – TGD BEG

Polazak u 08:20h dolazak 09:10h let broj 170 – let dostupan ponedeljkom i četvrtkom

Polazak u 08:30h dolazak 09:30h let broj 170 – let dostupan utorkom, petkom i subotom

Polazak u 15:20h dolazak 16:10h let broj 172 – let dostupan svakog dana

Polazak u 20:45h dolazak 21:45h let broj 174 – let dostupan samo sredom

Polazak u 22:15h dolazak 23:15h let broj 174 – let dostupan samo petkom

Polazak u 21:45h dolazak 22:45h let broj 174 – let dostupan samo nedeljom

 • Avio kompanija zadržava pravo promene vremena polaska. Vreme dolaska može da varira zavisno od uslova na letu. Svakako tačno vreme poletanja potrebno je proveriti dan pre putovanja. 
 • Svi putnici koji su kod nas kupili avio karte Podgorica Beograd biće blagovremeno obavešteni o eventualnim promenama za let.

Let Beograd Podgorica Montenegro Airlines

 • Let Beograd Podgorica sa avio kompanijom Montenegro Airlines trenutno nije dostupan

Let Podgorica Beograd Montenegro Airlines

 • Let Podgorica Montenegro sa avio kompanijom Montenegro Airlines trenutno nije dostupan

Podgorica avio karte i hotel

Nakon kupovite avio karte Beograd Podgorica, kod nas možete svakako dobiti i odličan izbor smeštaja u hotelima u Podgorici. Za svega par minuta dobijate listu slobodnih hotela za traženi period putovanja.

U Podgorici Vam preporučujemo uvek da birate hotele u centru grada, u delovima poput Stara varoš, Gorica, ili Novi grad. Nećete pogrešiti ni sa nižom kategorizacijom u ovom gradu, od 3*, jer grad obiluje malim „butik“ hotelima, izgrađenim u poslednjih nekoliko godina.

Cena smeštaja zavisi pre svega od trenutka rezervacije, i naravno sezone putovanja. Uvek morate računati na nešto više cene smeštaja u sezoni, tokom leta i tokom verskih i državnih praznika.

U prosečnom „budžet“ hotelu kategorije 3*, cena po osobi i jednom noćenju u dvokrevetnoj standard sobi, sa uključenim doručkom, se kreće od 28 evra.

Preporučujemo Vam hotel „Keto“ u Podgorici sa 3***, lociran u delu grada Gorica, oko 1,2 km udaljen od strogog centra grada. Sasvim pristojan hotel sa odličnim odnosom cena – kvalitet.

Našu odličnu ponudu za smeštaj u Podgorici možete pogledati klikom na sledeći link: PONUDA NAJJEFTINIJIH HOTELA U PODGORICI

Šta videti u Podgorici

Burna istorija Balkana nije zaobišla ni Podgoricu, grad pod Goricom, brdašcem koje predstavlja i najlepši deo glavnog grada Republike Crne Gore.

Naselje na ovim prostorima je postojalo još u vreme drevnih Ilira i Rimljana, koji su prepoznali važnost ovog položaja na sredokraći puteva koji su vodili ka Dalmaciji i jugu Balkana.

Avio karte Beograd Podgorica reka Zeta
Image by falco from Pixabay

Na žalost, istorija prema ovom gradu nije bila milosrdna. Grad je dosta stradao u ratovima, i njegovo istorijsko jezgro je gotovo u potpunosti devastirano.

Nakon Drugog svetskog rata, Podgorica se zvala Titograd, i razvijana je u modernom „evropskom“ maniru sa izgradnjom celih novih kvartova, probijanjem bulevara…

Sat kula je jedan od najprepoznatljivijih simbola grada. Izgrađena je tokom Osmanskog perioda vladavine, i predstavlja kamenu kulu sa satnim mehanizmom.

U njenoj okolini se nalazi snop uličica koje su krivudave, te podsećaju na tursku mahalu. Kula se nalazi u srcu Stare varoši, na trgu Vojvode Bećir-Bega Osmanagića.

Milenijumski most je jedno od novijih arhitektonskih ostvarenja Podgorice. Izgrađen je 2005. godine preko reke Morače, na godišnjicu ustanka naroda Crne Gore protiv italijanskih okupatora.

Most je dug 140 m, a stub se uzdiže 57 m iznad tla. 12 kablova nosi saobraćajnu platformu, dok je još 24 pričvršćeno za kontrategove.

Avio karte Beograd Podgorica milenijumski most
Image by falco from Pixabay

Saborni hram u Podgorici posvećej ne Hristovom Vaznesenju. Pripada Srpskoj pravoslavnoj crkvi. Izgradnja hrama započela je 1993.godine i trajala je punih 20 godina.

Hramom dominiraju dva pirga – kule visine po 26,7 metara, u čijim potkrovljima je smješteno 17 zvona. Najgabaritnije je teško 11 tona i najveće je zvono na Balkanu.

Dvor kralja Nikole je reprezentativna građevina Podgorice. Rezidencija Nikole I Petrovića Njegoša je izgrađena 1891. godine.

Dvorac se nalazi u gradskom parku Kruševac (park Petrovića) na obali reke Morača. Dvorac Nikole I u Podgorici u prošlosti je bio zvaničnom zimskom rezidencijom poslednjeg kralja Crne Gore, a sada je najprestižnija umetnička galerija Podgorice.

Javni prevoz u Podgorici

U Podgorici svakako postoji javni gradski prevoz kojeg čini dobra mreža gradskih autobusa koji povezuju sve delove grada.

I pored toga, svi gosti Podgorice nemaju baš potrebe da koriste usluge gradskog prevoza, jer gde god da ste smešteni u ovom gradu, sve možete pešice za par minuta, a svakako Vam preporučujemo korišćenja taksija koji u Podgorici nije skup.

Podgorica opšte i korisne informacije

Valuta: Evro – EUR
Vremenska zona: GTM +1 (ista vremenska zona)
Struja: 220 Volti
Utičnica za struju: TIP C (kao i u Srbiji)
Pozivni broj za zemlju: +382
Populacija: 150.000
Udaljenost aerodroma od centra grada: 10 km
Metro sa aerodroma: NE
Voz sa aerodroma: NE
Shuttle Bus: DA
Direktan let: DA

Aerodrom Podgorica TGD

Aerodrom u Podgorici (TGD) je jedan od dva međunarodna aerodroma u Crnoj Gori. Smešten je 11 km od centra Podgorice. Predstavlja čvorište avio kompanije Montenegro Airlines.

Za više informacija o dolascima i odlascima sa aerodroma pogledajte link Aerodrom Podgorica odlasci i dolasci.

Kako sa aerodroma do grada Podgorica

Sa aerodroma do grada možete doći taksijem, vozom ili autobusom. Na dolaznom terminalu postoji mogućnost rentiranja automobila. Za više informacija o cenama taksi usluga kao i rent-a-car agencijama pogledajte link Aerodrom Podgorica kako do nas.

Ukoliko Vam trebaju dodatne informacije za putovanje na relaciji Beograd Podgorica avionom, slobodno nas kontaktirajte na besplatan broj 0800 400 104

Sadrzaj: avio karte Beograd - Podgorica
Jeftine avio karte Beograd Podgorica (TGD)
Promotivna cena avio karte Beograd Podgorica
Kolika je cena avio karte Beograd Podgorica?
Da li postoji direktan let Beograd Podgorica?
Koliko traje let Beograd Podgorica?
Online rezervacija avio karte Beograd Podgorica
Telefonska rezervacija avio karte Beograd Podgorica
Kako da platim avio karte Beograd Podgorica
Koje su avio kompanije dostupne za let Beograd Podgorica
Avio karte za Podgoricu (TGD) iz okruženja
Let Beograd Podgorica
Red letenja za let Beograd Podgorica
Red letenja za let Podgorica Beograd
Podgorica avio karte i hotel
Šta videti u Podgorici
Javni prevoz u Podgorici
Podgorica opšte i korisne informacije
Aerodrom Podgorica TGD
Kako sa aerodroma do grada Podgorica

Promocija Avio karte Beograd Podgorica

Napomena: Dole prikazane avio kompanije imaju trenutno aktuelne ponude najjeftinijih avio karata na relaciji Avio karte Beograd Podgorica. Obratite pažnju prilikom ptregade na period prodaje kao i period putovanja za koji su navedene ponude aktuelne. Broj mesta po promotivnim cenama je ograničen. Želimo vam uspešnu pretragu.
Avio karte Evropa
Polasci BeogradMagazin - Podgorica (TGD)

  Avio kompaije - Podgorica (TGD)  Pogledajte ostale ponde avio karata:

  Magazin

  Preporučujemo sledeće avio kompanije

  Aegean Airlines
  Aeroflot
  Air Baltic
  Air Cairo
  Air Canada
  Air France
  Air Serbia
  American Airlines
  Austrian Airlines
  British Airways
  Croatia Airlines
  Easyjet
  Emirates
  Etihad Airways
  Eurowings
  Fly Dubai
  ITA Airways
  KLM
  Lot
  Lufthansa
  Norwegian
  Qatar Airways
  Ryanair
  Sri Lankan Airlines
  Swiss Airlines
  Tarom
  Transavia
  Tunis Air
  Turkish Airlines
  Wizz Air