avio karte
Avio karte Beograd San Dijego

kalendar ikonica
kalendar ikonica

Avionske karte Beograd San DijegoZapočnite Vaše putovanje u San Dijego uz korisne informacije o letovima i rezervacije avio karte Beograd San Dijego.

San Dijego je sedište okruga San Dijego u Kaliforniji, i nalazi se na granici sa Meksikom. Drugi je po veličini u Saveznoj Državi Kalifornija i 8. u SAD.

San Diego je savremen grad, takođe ga zovu i’’ kalifornijski grad na plaži’’ jer se prostire na oko 113 km predivne obale, sa brojnim urbanim atrakcijama i bogatim noćnim životom.

Takođe u ovom gradu možete pronaći mnoštvo uzbudljivih kreativnih, umetničkih sadržaja, brojnih muzeja i galerija. San Dijego je daleko sigurniji od ostalih u SAD-a po stopi kriminala. Teško je pronaći bolju destinaciju za porodice ali i za mlade željne avanture.

Avio karte Beograd San Dijego panorama
San Dijego panorama Image by Binh Du from Pixabay

Jeftine avio karte Beograd San Dijego

Da bi ste obezbedili avio karte Beograd San Dijego u vreme sezone, tokom leta, potrebno je da Vaša avio karta Beograd San Dijego bude rezervisana znatno pre putovanja, a preporuka je da se to uradi barem 6 nedelja pre željenog leta.

Jeftina avio karta Beograd San Dijego odnosno letovi za San Dijego po najpovoljnijim cenama mogu se kupiti samo u promotivnom periodu.

Kolika je cena avio karte Beograd San Dijego?

Avio karta Beograd San Dijego po najpovoljnijoj ceni, odnosno najniža regularna cena se kreće od 745 € za povratno putovanje sa uključenim ručnim prtljagom.

Tokom promotivnog perioda, letovi za San Dijego, odnosno cena  avionske karte Beograd San Dijego moze biti i ispod 700 €.

Promotivna cena avio karte Beograd San Dijego

Avio karta Beograd San Dijego, tokom promotivnog perioda kreće se od 705 € sa svim taksama i ručnim prtljagom. Preporučujemo da se prijavite na naš newsletter i tako na vreme dobijete informaciju o promocijama avio karata.

Broj mesta po promotivnim cenama dostupnih za let Beograd San Dijego je ograničen, kao i period prodaje i period putovanja.

Da li postoji direktan let Beograd San Dijego?

Trenutno ne postoji direktan let Beograd San Dijego.  U zavinosti od avio kompanije let Beograd San Dijego se obavlja preko Amsterdama, Beča, Ciriha, Frankfurta, Londona, Lisabona i drugih.

Avio karte Beograd San Dijego
San Dijego iz vazduha Image by David Mark from Pixabay

Koliko traje let Beograd San Dijego?

Najkraći letovi za San Dijego su preko avio kompanija Lufthansa i United Airlines sa presedanjem u Minhenu i Čikagu, i traju 17 časova i 50 minuta.

Letovi za San Dijego sa jednim presedanjem traju oko 21 sati zavisno od avio kompanije koja obavlja let Beograd San Dijego i vremena provedenog između dva leta. Letovi sa dva i više pesedanja na relaciji Beograd San Dijego traju preko 22 sata.

U nastavku pogledajte dužine trajanja leta Beograd Vašington u zavinosti od avio kompanije i broja presedanja:

Let Beograd San Dijego  ( SAN ) sa jednim presedanjem

Dužina leta: 21h 15m+ Avio kompanija / Air Serbia, Jet Blue / Presedanje: Njujork

Avio karta Beograd San Dijego stari grad
San Dijego stari grad Image by Peter Thomas from Pixabay

Letovi  Beograd San Dijego  ( SAN ) sa dva presedanja

Dužina leta: 17h 50m+ Avio kompanija / Lufthansa, United / Presedanje: Minhen, Čikago

Dužina leta: 18h 15m+ Avio kompanija / Air Serbia, Delta, Alaska/ Presedanje: Amsterdam, Sijetl

Dužina leta: 19h 00m+ Avio kompanija / SWISS, American/ Presedanje: Cirih, Čikago

Dužina leta: 19h 35m+ Avio kompanija / Air Serbia, British Airways, American/ Presedanje: London, Dalas

Dužina leta: 19h 45m+ Avio kompanija / Air Serbia, American/ Presedanje: Pariz, Dalas

Dužina leta: 20h 15m+ Avio kompanija / Turkish Airlines, United / Presedanje: Istanbul, San Francisko

Dužina leta: 20h 45m+ Avio kompanija / Austrian, American / Presedanje: Beč, Čikago

Dužina leta: 20h 50m+ Avio kompanija / Lufthansa, Alaska / Presedanje: Frankfurt, San Francisko

Dužina leta: 21h 30m+ Avio kompanija / Air Serbia, KLM, American / Presedanje: Amsterdam, Čikago

Dužina leta: 22h 00m+ Avio kompanija / Air Serbia, Air France, United / Presedanje: Pariz, Vašington

Dužina leta: 22h 10m+ Avio kompanija / Air Serbia, Virgin Atlantic, United / Presedanje: London, Los Anđeles

Koliko međunarodnih aerodroma ima San Dijego ?

San Dijego ima 1 medjunarodni aerodrom.

International San Diego airport – aerodrom koji ima aerodromski kod SAN

Online rezervacija avio karte Beograd San Dijego

Na našem sajtu u svakom trenutku možete uraditi besplatnu online rezervaciju avionske karte Beograd San Dijego. Prilikom pretrage sistem će vam prikazati sve dostupne opcije za let Beograd San Dijego. Rezervacija za Let Beograd San Dijego je popuno besplatna.

Ukoliko želite vaša avio karta Beograd  San Dijego, za let Beograd San Dijego može da se kupi online preko našeg sajta i izvrši plaćanje platnim karticama visa, mastercard i american express.

Telefonska rezervacija avio karte Beograd San Dijego

Ukoliko želite da napravite rezervaciju za let Beograd San Dijego možete da je napravite i telefonskim putem, pozivom na broj telefona 021 4243 34 ili na naš mobilni broj 069 4243 424. Preko mobilnog broja dostupni smo preko aplikacija Viber I Whatsapp.

Po izvršenoj rezervaciji za let Beograd Vašington primićete na email instrukcije za plaćanje vaše rezervacije.

Avio karte Beograd San Dijego park Balboa dome
San Dijego park Balboa dome Image by Jesse MacDonough from Pixabay

Kako da platim avio kartu Beograd San Dijego

Plaćanje vaše avionske karte Beograd San Dijego možete izvršiti u bilo kojoj banci, pošti ili u nekim od payspot uplatnim mestima. Po izvršenoj rezervaciji primićete instrukcije za plaćanje kao i primer uplatnice za uplatu sa tačnim iznosom.

Za više informacija o plaćanju avionske karte Beograd San Dijego pogledajte link kako mogu da platim avio kartu.

Avio karta Beograd San Dijego promena i otkazivanje putovanja

Ukoliko želite da promenite vašu avio kartu Beograd San Dijego najbolje je da nas kontaktirate putem kontakt formulara na našoj kontakt strani ili putem telefona. Za pozive iz inostranstva dostupni smo preko aplikacija viber i whatsapp.

Ukoliko želite da otkažete već kupljenu avio kartu Beograd San Dijego potrebno je da nam pošaljete pismeni zahtev sa kontakt strane i pošaljete nam elektronsku avio kartu koju smo vam predhodno poslali na email ili sms najkasnije jedan dan pre putovanja.

Naravno za sva dodatna pitanja ili eventualnu pomoć stojimo vam na raspolaganju.

Koje su avio kompanije dostupne za let Beograd San Dijego

Let Beograd San Dijego dostupan je preko naše nacionalne avio kompanije „Air Serbia“ kao i avio kompanija koje lete za Beograd kao na primer Turkish Airlines, Swiss, Lufthansa, Austrian Airlines, Air France, KLM

Iz okruženja let Beograd San Dijego dostupan je preko avio kompanija KLM, United, Turkish Airlines, Austrian Airlines, Lufthansa.

Avio karte Beograd San Dijego sea world
San Dijego kit orka sea world Image by James Hills from Pixabay

Letovi za San Dijego SAN iz okruženja

Avio karte za San Dijego iz Zagreba

Najjeftinija cena povratne avio karte Zagreb San Dijego iznosi 739 € sa uključenim ručnim prtljagom. Letovi za San Dijego iz Zagreba su najjeftiniji preko avio kompanije KLM.

Avio karte za San Dijego  iz Sarajeva

Najniža cena avionske karte Sarajevo San Dijego iznosi 773 € za povratno putovanje, sa uključena 2 prtljaga od 23 kg i  ručnim  prtljagom, preko kompanija United i Turkish Airlines.

Avio karte za San Dijego iz Budimpešte

Najpovoljnija avio karta Budimpešta San Dijego iznosi 534 € za povratno putovanje sa uključenim ručnim prtljagom preko avio kompanije KLM.

Avio karte za San Dijego iz Podgorice

Najjeftinija avio karta Podgorica San Dijego se kreće od 871 € za povratni avionski let, sa uključenim ručnim prtljagom. Let podgorica San Dijego je sa dva pesedanja preko kompanija Austrian i Lufthansa.

Let Beograd San Dijego

Let Beograd San Dijego traje oko 21 sati 15 minuta. U pitanju je let koji obavlja avio kompanija ‘’Air Serbia ‘’ zajedno sa nekim od prevoznika poput Jet Blue, Air France, Atlantic, United, KLM.

Da bi ste proverili trenutnu cenu  slobodno popunite formular u vrhu strane i pogledajte koji su trenutno raspoloživi letovi za San Dijego svih avio kompanija i cene avionske karte Beograd San Dijego.

Let Beograd San Dijego obavlja se avio linijom koja saobraća svim danima u nedelji, nekoliko puta dnevno zavisno od avio kompanije koja ga obavlja obzirom da nema direktnog leta Beograd San Dijego.

Od zavisnosti od avio kompnije koje vrše prevoz  nije obavezno da cena avionske karte Beograd San Dijego uključuje i prtljag koji se čekira težine do 23 kg. U cenu avionske karte Beograd San Dijego uključen je i ručni prtljag težine do 8 kg.

Avio karte Beograd San Dijego zoo
San Dijego zoo Image by mishcalendar0 from Pixabay

San Dijego opšte i korisne informacije

Valuta: Američki Dolar – USD

Vremenska zona: GTM -7 (kod nas je GTM+1)

Struja: 120 Volti

Utičnica za struju: TIP A i TIP B (u Srbiji je tip C)

Pozivni broj za zemlju: +1 619, 858

Populacija: oko 1.5 miliona

Udaljenost aerodroma od centra grada: 4.8 km

Metro sa aerodroma: DA

Voz sa aerodroma: NE

Shuttle Bus: DA

Direktan let: NE

Aerodrom San Dijego SAN

International San Diego airport – Međunarodni San Dijego aerodrom, koga još zovu i Lindbergh Field je najveći aerodrom koji opslužuje  San Dijego. Nalazi se na oko 5 km severozapadno od centra i poseduje 3 terminala.

Prigradski terminal koji se koristi za letove do i iz Los Anđelesa. Na terminal 1 se nalaze Aljaska, Jugozapad i Frontier Airlines, a terminal 2 je glavni terminal za sve međunarodne letove, sa desetinama avio kompanija.

Kako sa aerodroma do grada San Dijego

Sa aerodroma do grada možete doći taksijem, metrom ili autobusom. Na dolaznom terminalu postoji mogućnost rentiranja automobila.

Za više informacija o cenama taksi usluga kao i rent-a-car agencijama pogledajte na linkovima ispod.

Međunarodni aerodrome San Dijego SAN  instrukcije za dolazak i odlazak sa aerodroma

Ukoliko Vam trebaju dodatne informacije za putovanje Beograd San Dijego avionom, slobodno nas kontaktirajte na besplatan broj 0800 400 104. Dostupni smo i putem vibera i whatsapp-a.

Avio karte Beograd San Dijego dok
San Dijego dok Image by TallGuyInc from Pixabay

Šta videti u San Dijegu?

Pogledajte 11 stvari koje ne bi ste trebali propustiti u San Dijegu

 1. Old Town San Diego State Historic Park – Stari grad i zaštićeni istorijski državni park za više informacija, pogledajte link Historic Park San Diego
 2. Balboa Park – prelepo uređeni zeleni vrtovi, muzeji, pozorišta, uređene pešačke staze, za više informacija pogledajte sledeći link  Balboa Park
 3. San Diego Zoo – zološki vrt u Balboa parku, San Dijego koji je dom za više od 12 hiljada životinja,  za više informacija pogledajte link San Diego Zoo
 4. Belmont Park – zabavni park sa bezbroj sadržaja koji se nalazi u oblasti Mission Bay, za više informacija pogledajte sledeći link Belmont Park San Diego 
 5.  The NAT San Diego – Natural History museum San Diego – Prirodnjački muzej San Dijega u Balboa Parku, za više informacija pogledajte link The NAT San Diego
 6. Sea World San Diego – tematski parkovi i akvarijumi, i ostale atrakcije za ljubitelje vodenih atrakcija sa životinjama za više informacija pogledajte link Sea World San Diego
 7. USS Midway Museum – vojni brod koji je pretvoren u pomorski muzej, u centru San Dijega, za više informacija pogledajte link USS Midway Museum
 8. Point Loma – poluostrvo, bogatstvo prirode i istorije uz pogled na Tihi okean, i nestvaran zalazak sunca, za više informacija pogledajte link Point Loma
 9. Little Italy – Italijanska četvrt, moderno mesto idealno za šetnju, prepuno barova, pivnica, restorana, butika, malih trgova, za više informacija pogledajte link Little Italy
 10. Bazilika San Diego di Alcala – Najstarija crkva u Kaliforniji iz 1769. godine,  za više informacija pogledajte link Bazilika San Diego di Alcala
 11. Tijuana Mexico – pređite granicu koja je na pola sata od San Dijega i eto vas u Meksiku, velikom, šarenom gradu Tihuana, za više informacija pogledajte link  Visit Mexico
Sadrzaj: avio karte Beograd San Dijego
Jeftine avio karte Beograd San Dijego
Kolika je cena avio karte Beograd San Dijego?
Promotivna cena avio karte Beograd San Dijego
Da li postoji direktan let Beograd San Dijego?
Koliko traje let Beograd San Dijego?
Koliko međunarodnih aerodroma ima San Dijego ?
Online rezervacija avio karte Beograd San Dijego
Telefonska rezervacija avio karte Beograd San Dijego
Kako da platim avio kartu Beograd San Dijego
Avio karta Beograd San Dijego promena i otkazivanje putovanja
Koje su avio kompanije dostupne za let Beograd San Dijego
Letovi za San Dijego SAN iz okruženja
Let Beograd San Dijego
San Dijego opšte i korisne informacije
Aerodrom San Dijego SAN
Kako sa aerodroma do grada San Dijego
Šta videti u San Dijegu?

Promocija Avio karte Beograd San Dijego

Napomena: Dole prikazane avio kompanije imaju trenutno aktuelne ponude najjeftinijih avio karata na relaciji Avio karte Beograd San Dijego. Obratite pažnju prilikom ptregade na period prodaje kao i period putovanja za koji su navedene ponude aktuelne. Broj mesta po promotivnim cenama je ograničen. Želimo vam uspešnu pretragu.
Avio karte Severna Amerika
Polasci Beograd San DijegoMagazin - (SAN)

  Avio kompaije - (SAN)  Pogledajte ostale ponde avio karata:

  Magazin

  Preporučujemo sledeće avio kompanije

  Aegean Airlines
  Aeroflot
  Air Baltic
  Air Cairo
  Air Canada
  Air France
  Air Serbia
  American Airlines
  Austrian Airlines
  British Airways
  Croatia Airlines
  Easyjet
  Emirates
  Etihad Airways
  Eurowings
  Fly Dubai
  ITA Airways
  KLM
  Lot
  Lufthansa
  Norwegian
  Qatar Airways
  Ryanair
  Sri Lankan Airlines
  Swiss Airlines
  Tarom
  Transavia
  Tunis Air
  Turkish Airlines
  Wizz Air