avio karte
Avio karte Beograd San Francisko

kalendar ikonica
kalendar ikonica

Avionske karte Beograd - San FranciskoTražite avio karte Beograd San Francisko? Na pravom ste mestu. Za početak evo par informacija o San Francisku.

Zlatni grad Kalifornije – San Francisco grad je i luka u severnoj Kaliforniji, SAD, i nalazi se na poluostrvu između Tihog okeana i San Francisco zaliva koji je rečnom dolinom povezan sa Tihim okeanom moreuzom ‘’ Zlatna Kapija’’.

Kulturno je i finansijsko središte u Kaliforniji i jedan je od najmultikulturalnijih gradova u zemlji. Takođe San Francisko iako nije mnogo velik, najposećeniji je grad u Sjedinjenim državama.

Nekada grad pobune Hipika ( Leto ljubavi ), grad u kom su nastale Levi Strauss farmerice, grad mnoštva Nacionalnih parkova i muzeja, grad sa najviše beskućnika na svetu, grad među prvih 5 po broju bogatih, grad slobodnog seksualnog izražavanja, i još mnogo toga…

Avio karte Beograd San Francisko
San Francisko Golden Gejt u sumrak Image by Pexels from Pixabay

Jeftine avio karte Beograd San Francisco 

Idealno vreme za putovanje u San Francisko je jesen, odnosno septembar i oktobar, kada su manje gužve, obzirom da je izuzetno posećen u ovo vreme će te moći opušteno i u mirnijoj atmosferi da uživate u čarima grada.

Kako bi ste obezbedili avionske karte Beograd San Francisko u to vreme, potrebno je da Vaša avio karta Beograd San Francisko bude rezervisana znatno pre putovanja, a preporuka je da to bude minimum 8-9 nedelja ranije.

Jeftina avio karta Beograd San Francisko odnosno letovi za San Francisko  po najpovoljnijim cenama mogu se kupiti samo u promotivnom periodu.

Kolika je cena avio karte Beograd San Francisko

Avio karta Beograd San Francisko ima najnižu regularnu cena od 570 € za povratno putovanje sa uključenim ručnim prtljagom od 8 kg i 2 komada prtljaga po 23kg. Tokom promotivnog perioda, letovi za San Francisko, odnosno avio karta Beograd San Francisko moze biti i ispod  550 €

Promotivna cena avio karte Beograd San Francisko

Avio karta Beograd San Francisko, tokom promotivnog perioda kreće se od 514 € sa svim taksama i prtljagom. Preporučujemo da se prijavite na naš newsletter i tako na vreme dobijete informaciju o promocijama avio karata.

Broj mesta po promotivnim cenama dostupnih za let Beograd San Francisko je ograničen, kao i period prodaje i period putovanja.

Da li postoji direktan let Beograd San Francisko?

Još uvek ne postoji direktan let Beograd San Francisko. U zavisnosti od avio kompanije let Beograd San Francisko se obavlja sa presedanjima  preko Ciriha, Frankfurta, Amsterdama, Atine, Londona, Čikaga, Minhena i drugih.

Avio karte Beograd San Francisko panorama
San Francisko panorama Image by ninjason from Pixabay

Koliko traje let Beograd San Francisko ?

Letovi za San Francisko sa najkraćim vremenom leta su preko avio kompanije Swis sa jednim presedanjem u Cirihu i iznosi 15h i 20min.

Letovi za San Francisko sa dva presedanja mogu trajati od 17 sati pa i više zavisno od avio kompanije koja obavlja let Beograd San Francisko  i vremena provedenog između dva leta. Letovi sa dva pesedanja na relaciji Beograd San Francisko   mogu trajati i preko 20 sati.

U nastavku pogledajte dužine trajanja leta Beograd San Francisko u zavinosti od avio kompanije i broja presedanja:

Letovi za San Francisko sa jednim presedanjem:

Dužina leta: 15h 20m+ Avio kompanija: Swiss Presedanje: Cirih

Dužina leta: 15h 55m+ Avio kompanija: Lufthansa Presedanje: Frankfurt

Dužina leta: 16h 00m+ Avio kompanija: Air Serbia, British Airways, Presedanje: London

Dužina leta: 16h 35m+ Avio kompanija: Turkish Airlines, Presedanje: Istanbul

Dužina leta: 18h 45m+ Avio kompanija: Air Serbia, JetBlue, Presedanje: Njujork

Letovi za San Francisko sa dva presedanja :

Dužina leta: 17h 30m+ Avio kompanija: Air Serbia, Air France, United Presedanje: Pariz, London

Dužina leta: 17h 40m+ Avio kompanija: Lufthansa, United, Presedanje: Minhen, Čikago

Dužina leta: 17h 45m+ Avio kompanija: : Air Serbia, Delta Presedanje: Amsterdam, Sijetl

Dužina leta: 18h  00m+ Avio kompanija: Air Serbia, Croatia, United Presedanje: Zagreb, Frankfurt

Dužina leta: 18h  50m+ Avio kompanija: Austrian, United Presedanje: Beč, Frankfurt

Dužina leta: 19h 20m+ Avio kompanija: Swiss, American Presedanje: Cirih, Čikago

Dužina leta: 20h 05m+ Avio kompanija: Air Serbia, KLM Presedanje: Atina, Amsterdam

Avio karte Beograd San Francisko tramvaj
San Francisko tramvaj Image by Duane Retzlaff from Pixabay

Koliko aerodroma ima San Francisko?

San Francisko ima 3 međunarodna aerodroma:

San Francisko international Airport, sa aerodromskim kodom SFO

Norman Y. Mineta San José International Airport, sa aerodromskim kodom KSJC

Oakland International Airport,  sa aerodromskim kodom KOAK

Online rezervacija avio karte Beograd San Francisko

Na našem sajtu u svakom trenutku možete uraditi besplatnu online rezervaciju avionske karte Beograd San Francisko. Prilikom pretrage sistem će vam prikazati sve dostupne opcije za let Beograd San Francisko. Rezervacija za Let Beograd San Francisko je potpuno besplatna.

Ukoliko želite Vaša avio karta Beograd San Francisko, za let Beograd San Francisko može da se kupi online preko našeg sajta i izvrši plaćanje platnim karticama visa, mastercard i american express.

Telefonska rezervacija avio karte Beograd San Francisko

Ukoliko želite da napravite rezervaciju za let Beograd San Francisko možete da je napravite i telefonskim putem, pozivom na broj telefona 021 4243 34 ili na naš mobilni broj 069 4243 424. Preko mobilnog broja dostupni smo preko aplikacija Viber I Whatsapp.

Po izvršenoj rezervaciji za let Beograd San Francisko primićete na email instrukcije za plaćanje vaše rezervacije.

Kako da platim avio kartu Beograd San Francisko

Plaćanje vaše avionske karte Beograd San Francisko  možete izvršiti u bilo kojoj banci, pošti ili u nekim od payspot uplatnim mestima. Po izvršenoj rezervaciji primićete instrukcije za plaćanje kao i primer uplatnice za uplatu sa tačnim iznosom.

Za više informacija o plaćanju avionske karte Beograd San Francisko pogledajte link kako mogu da platim avio karte.

Let Beograd San Francisko centar
San Francisko Centar Image by neufal54 from Pixabay

Avio karta Beograd San Francisko promena i otkazivanje putovanja

Ukoliko želite da promenite vašu avio kartu Beograd San Francisko najbolje je da nas kontaktirate putem kontakt formulara na našoj kontakt strani ili putem telefona. Za pozive iz inostranstva dostupni smo preko aplikacija viber i whatsapp.

Ukoliko želite da otkažete već kupljenu avio kartu Beograd San Francisko potrebno je da nam pošaljete pismeni zahtev sa kontakt strane i pošaljete nam elektronsku avio kartu koju smo vam predhodno poslali na email ili sms najkasnije jedan dan pre putovanja. Naravno za sva dodatna pitanja ili eventualnu pomoć stojimo vam na raspolaganju.

Koje su avio kompanije dostupne za let Beograd San Francisko

Let Beograd San Francisko dostupan je preko naše nacionalne avio kompanije „Air Serbia“ kao i avio kompanija koje lete za Beograd kao na primer Turkish Airlines, Swiss, Lufthansa, Austrian Airlines, Air France, KLM, Croatia

Iz okruženja let Beograd San Francisko dostupan je preko avio kompanija KLM, Austian Airlines, Turkish Airlines, Lufthansa, Air Canada i druge.

Avio karte Beograd San Francisko ostvo Alkatraz
San Francisko ostvo Alkatraz Image by wnk1029 from Pixabay

Letovi za San Francisko SFO iz okruženja

Avio karte za San Francisko iz Zagreba

Najjeftinija cena avio karte za San Francisko iz Zagreba iznosi 685 €  za povratno putovanje sa uključenim ručnim prtljagom. Letovi za San Francisko iz Zagreba su najjeftiniji  preko avio kompanije KLM, sa presedanjem u Amsterdamu i trajanjem leta 14 sati i 20 minuta.

Avio karte za San Francisko iz Sarajeva

Najniža cena avio karte za San Francisko iz Sarajeva  iznosi 765 € za povratno putovanje, sa presedanjem u Cirihu preko kompanije Swiss, sa dužinom trajanja leta 28 sata i 55 minuta.

Avio karte za San Francisko iz Budimpešte

Najpovoljnija cena avio karte za San Francisko iz Budimpešte iznosi 510 € za povratno putovanje sa uključenim ručnim prtljagom, preko kompanija Lufthansa i Air Canada sa dva presedanjema i dužinom trajanja leta od 21h i 29 minuta.

Avio karte za San Francisko iz Podgorice

Najjeftinija cena avio karte za San Francisko iz Podgorice se kreće od 615 €, za povratni avionski let, sa uključenim 2 prtljaga od 23 kg i ručnim prtljagom. Let Podgorica San Francisko se odvija preko kompanije Turkish Airlines  sa jednim presedanjem u Istanbulu i traje 24h i 10 minuta.

Avio karte za San Francisko iz Skoplja

Najpovoljnija cena avio karte za San Francisko iz Skoplja kreće od 726 € za povratni let sa uključenim ručnim prtljagom preko kompanije Austian Airlines sa dva presedanja u Beču i Minhenu i trajanjem leta 23h i 40 minuta.

Avio karta Beograd San Francisko
San Francisko Image by Adam Derewecki from Pixabay

Let Beograd San Francisko

Let Beograd San Francisko traje oko 15 sati i 20 minuta. U pitanju je let koji obavlja avio kompanija „Swiss’’ sa jednim presedanjem u Cirihu.

Da bi ste proverili trenutnu cenu  slobodno popunite formular u vrhu strane i pogledajte koji su trenutno raspoloživi letovi za San Francisko svih avio kompanija i cene avionske karte Beograd San Francisko.

Let Beograd San Francisko obavlja se avio linijom koja saobraća svim danima u nedelji, nekoliko puta dnevno zavisno od avio kompanije koja ga obavlja obzirom da nema direktnog leta Beograd San Francisko.

Od zavisnosti od avio kompanije koje vrše prevoz  nije obavezno da cena avionske karte za San Francisko uključuje i prtljag koji se čekira težine do 23 kg. U cenu avionske karte Beograd San Francisko uključen je i ručni prtljag težine do 8 kg.

San Francisko opšte i korisne informacije

Valuta: Američki Dolar – USD
Vremenska zona: GMT -7 (kod nas je GTM+1)
Struja: 120 Volti
Utičnica za struju: TIP A i TIP B (u Srbiji je tip C)
Pozivni broj za zemlju: ( +1 ) 628, 415
Populacija: oko 875.000
Udaljenost aerodroma od centra grada: 20 km
Metro sa aerodroma: DA
Voz sa aerodroma: DA
Shuttle Bus: DA
Direktan let: NE

Aerodrom San Francisko

San Francisko ima 3 međunarodna aerodroma : San Francisko international Airport, Norman Y. Mineta San José International Airport i Oakland International Airport

San Francisko international Airport SFO

San Francisko Međunarodni aerodrom SFO je najveći aerodrom u zalivu San Francisko i drugi po prometu. Aerodrom pruža najsavremenije usluge kao što su autopraonica, izgubljen / nađeno, medicinske usluge i još mnoge druge.

Aerodrom SFO poseduje 4 terminala : 1,2,3 i međunarodni terminal, uključujući sedam hala – ukrcajnih mesta od A do G. Terminali su povezani vazdušnim vozom. Za više informacija o samom aerodromu pogledajte ovaj link International Airport SFO

Avio karte Beograd San Francisko kuce
San Francisko panorama old town Image by ninjason from Pixabay

Norman Y. Mineta San José International Airport KSJC

Norman I. Mineta San Jose Međunarodni aerodrom KSJC je aerodrom koji se nalazi na samo par minuta od svih velikih tehnoloških kompanija.
Aerodrom Norman San Jose u San Francisku ima 2 terminala: A i B koji su međusobno povezani vazdušnom stranom. Aerodrom nudi razne usluge i sadržaje od tuševa, besplatnog interneta, bankomata poštanskih usluga, i raznih salona i prodavnica i restorana. Za više informacija o samom aerodromu pogledajte ovaj link International Airport KSJC

Oakland International Airport OAK

Međunarodni aerodrome Oakland OAK,  kojim upravlja luka Oakland, je na četvrtom mestu po veličini aerodrom, i drugi po veličini u zalivu Bai, i kao takav pruža  mnogobrojne usluge , uključujući lokalitete za turizam i zabavu, iz razloga što se nalazi najbliže stanovništvu.

Aerodrom se sastoji od 2 terminala (1 i 2 ). Sa oko 30 kapija, ovaj aerodrom ima sve osnovne usluge i odlične pogodnosti  za ishranu i šoping. Za više informacija o samom aerodromu pogledajte ovaj link International Airport OAK

Kako sa aerodroma do grada San Francisko

Sa aerodroma do grada možete doći taksijem, vozom / metrom ili autobusom. Na dolaznom terminalu postoji mogućnost rentiranja automobila.

Za više informacija o cenama taksi usluga kao i rent-a-car agencijama pogledajte na linkovima ispod.

San Francisko international Airport SFO instrukcije za dolazak i odlazak sa aerodroma

Norman Y. Mineta San José International Airport KSJC instrukcije za dolazak i odlazak sa aerdroma

Oakland International Airport OAK  instrukcije za dolazak i odlazak sa aerdroma

Ukoliko Vam trebaju dodatne informacije za putovanje Beograd San Francisko avionom, slobodno nas kontaktirajte na besplatan broj 0800 400 104. Dostupni smo i putem vibera i whatsapp-a.

Avio karte Beorad San Francisko palata lepih umetnosti
San Francisko palata lepih umetnosti Image by Adam Derewecki from Pixabay

Šta videti u San Francisku

Pogledajte 9 stvari koje ne smete propustiti u San Francisku

Golden Gate Bridge – simbol grada, najpoznatiji viseći most, za više informacija pogledajte link Golden G.Bride

Golden Gate Park – mesto za relaksaciju sa pregršt atrakcija, za više informacija pogledajte link Golden G. park

Alcatraz – ostrvo Alkatraz i bivši legendarni zatvor, za više informacija pogledajte link Alcatraz

ChinaTown – kineska četvrt – restorani, prodavnice, muzeji, za više informacija pogledajte link China Town

Union Square –  prestižni trg za luksuzni šoping, za više informacija pogledajte link Union Square

North Beach- četvrt u italijanskom duhu, prepun kafića, restorana, mostova, za više informacija pogledajte link North Beach

Fisherman’s Wharf – popularan okrug sa atrakcijama i tržnicom, za više informacija pogledajte link Fisherman’s Wharf

Redwood- najlepši Nacionalni park, za više informacija pogledajte link Redwood

The palace of Fine Arts- Palata lepih umetnosti, za više informacija pogledajte link The palace of Arts

 

Sadrzaj: avio karte Beograd - San Francisko
Jeftine avio karte Beograd San Francisco 
Kolika je cena avio karte Beograd San Francisko
Promotivna cena avio karte Beograd San Francisko
Da li postoji direktan let Beograd San Francisko?
Koliko traje let Beograd San Francisko ?
Koliko aerodroma ima San Francisko?
Online rezervacija avio karte Beograd San Francisko
Telefonska rezervacija avio karte Beograd San Francisko
Kako da platim avio kartu Beograd San Francisko
Avio karta Beograd San Francisko promena i otkazivanje putovanja
Koje su avio kompanije dostupne za let Beograd San Francisko
Letovi za San Francisko SFO iz okruženja
Let Beograd San Francisko
San Francisko opšte i korisne informacije
Aerodrom San Francisko
Kako sa aerodroma do grada San Francisko
Šta videti u San Francisku

Promocija Avio karte Beograd San Francisko

Napomena: Dole prikazane avio kompanije imaju trenutno aktuelne ponude najjeftinijih avio karata na relaciji Avio karte Beograd San Francisko. Obratite pažnju prilikom ptregade na period prodaje kao i period putovanja za koji su navedene ponude aktuelne. Broj mesta po promotivnim cenama je ograničen. Želimo vam uspešnu pretragu.
Avio karte Severna Amerika
Polasci BeogradMagazin - San Francisko (SFO)

  Avio kompaije - San Francisko (SFO)  Pogledajte ostale ponde avio karata:

  Magazin

  Preporučujemo sledeće avio kompanije

  Aegean Airlines
  Aeroflot
  Air Baltic
  Air Cairo
  Air Canada
  Air France
  Air Serbia
  American Airlines
  Austrian Airlines
  British Airways
  Croatia Airlines
  Easyjet
  Emirates
  Etihad Airways
  Eurowings
  Fly Dubai
  ITA Airways
  KLM
  Lot
  Lufthansa
  Norwegian
  Qatar Airways
  Ryanair
  Sri Lankan Airlines
  Swiss Airlines
  Tarom
  Transavia
  Tunis Air
  Turkish Airlines
  Wizz Air