avio karte
Avio karte Beograd Sangaj

kalendar ikonica
kalendar ikonica

Avionske karte Beograd - ŠangajOnline avio karte Beograd Šangaj (PVG)

Avio karta Beograd Šangaj (PVG) iznosi od 490€ za povratni let, sa uključenim svim aerodromskim taksama i prtljagom. Ovo je ujedno i najniža cena avio karte Beograd Šangaj.

Šangaj predstavlja jedan od najrazvijenijih gradova Kine, i jednu od svetskih poslovnih destinacija prve klase, stoga je izuzetno atraktivna i tražena destinacija. Potrebno je uraditi besplatnu rezervaciju uraditi bar 2 meseca pre planiranog putovanja.

Rezervacije avio karte Beograd Šangaj

U svakom trenutku možete besplatno online rezervisati avio karte Beograd Šangaj. Pored rezervacije online možete izvršiti i kupovinu avio karte Beograd Šangaj

Avio karte Beograd Šangaj
Image by SeanSheng from Pixabay

Jeftine avio karte za Šangaj (PVG) iz okruženja

Povoljne avio karte možete obezbediti iz našeg okruženja, promotivne cene koje su navedene važe za letove bilo iz Zagreba, Skoplja, Sarajeva ili Tivta.

Let do Šangaja (PVG)

Uz avio karte Beograd Šangaj se stiže letovima sa jednim presedanjem. Mi bi smo Vam savetovali let iz Beograda avio kompanijom „Qatar Airways“ preko Dohe sa nekim minimalnim čekanjem u Dohi. No, u ponudi su i letovi preko Istanbula, Abu Dabija, Dubaija…

Šangaj avio karte i hotel

Kupovinom najpovoljnije avio karte Beograd Šangaj, na Vaš zahtev dobijate i promotivnu ponudu za hotelski smeštaj različite kategorizacije u Šangaju. Preporučujemo Vam da birate hotele u centru grada sa minimalnom kategorizacijom 3*.

Avio karte Beograd Šangaj noćna panorama
Image by Design n Print from Pixabay

Šta videti u Šangaju

Šangaj je najveći grad Kine i morsko pristanište na ušću reke Huangpu u reku Jangce, neposredno uz obalu Pacifika. U samom gradu živi neverovatna 24 miliona stanovnika, a u širem području oko 34 miliona stanovnika.

Najveći je saobraćajni, trgovinski i industrijski centar zemlje, a po broju stanovnika, ovo je najveći grad na svetu.

Ime ovog grada se može prevesti kao “grad na vodi” i to najbolje opisuje položaj i sam izgled Šangaja.
Obavezno posetiti u Šangaju Nanjing Road ili ulicu Nanđing, dugačka skoro 6 kilometara, predstavlja glavnu trgovačku zonu grada.

Bund, priobalni bulevar je popularno gradsko šetalište na zapadnoj strani grada, neposredno uz reku Huangpu. Ako se nalazite u centru, najlakše mu je pristupiti iz glavne ulice Nanjinga. Pravo je arhitektonsko bogatstvo.

Avio karte Beograd Šangaj setalište uz reku huang pu
Image by Ferdinand Feng from Pixabay

Lujiazui poznat kao „kineski Vol Strit“, ekonomski je distrikt u Pudongu. Na njegovoj površini nalazi se više od četiri stotine, kako domaćih, tako i inostranih banaka i finansijskih institucija.

Trg naroda je gradski trg u samom srcu Šangaja, koji se nastavlja na ulicu Nanjing i ispod koga se nalazi najprometnija metro stanica na svetu. Znamenite građevine Parka naroda su: Šangajski muzej, Veliko pozorište, bivši Šangajski konjički klub i Šangajski hol urbanog planiranja.

Avio karte Beograd Šanhaj panorama danju
Image by Zen Lee from Pixabay

Yuyuan je bašta sreće i radosti, nastala je u 16. veku tokom dinastije Ming. Kompleks je izgrađen po nalogu kineskog zvaničnika Pan Yunduana, a u čast njegovog oca ministra Pan Ena.

Šangajski muzej jedan je od prvih modernih muzeja Kine. Nalazi se u Parku naroda. Poseduje jednu od najvrednijih zbirki kineske umetnosti.

Šangaj predstavlja čudesni, ekskluzivni i poslovni centar Azije. Zaista, spektakularan grad!  Kupovinom avio karte Beograd Šangaj stižete na samo korak do ovog sjajnog grada.

Avio karte Beograd Šangaj trg Yuyang
Image by woong hoe from Pixabay

Javni prevoz u Šangaju

Šangaj je izuzetno veliki grad, i gotovo da je nemoguće da ga obilazite a da ne koristite sredstva javnog prevoza. Sve je odlično organizovano, i na raspolaganju su Vam autobusi, tramvaji, metro, brod i taksi.
Na sledećem linku možete pronaći sve detaljne informacije o prevozu u Šangaju (Javni prevoz Šangaj).

Šangaj opšte i korisne informacije

Valuta: Juan (Y)
Vremenska zona: GTM +8 (6 sat u napred u odnosu na nas)
Struja: 220 Volti
Utičnica za struju: TIP F (kod nas se koristi TIP C)
Pozivni broj za zemlju: +21
Populacija: 34 miliona
Udaljenost aerodroma od centra grada: 30 km
Metro sa aerdorma: DA
Voz sa aerodroma: DA
Shuttle Bus: DA

Aerodrom Šangaj

Aerodrom Pudong je glavni međunarodni aerodrom, koji se nalazi 30 km istočno od centra Šangaja. Izuzerno je opremljen najmodernijim poslovnim centrima, restoranima, kafićima, bankomatima, agencijama i raznim drugim objektima.

Kako sa aerodroma do grada Šangaja

Sa aerodroma do centra Šangaja možete stići taksijem, autobusom, vozom i maglev vozovima. Sve informacije o prevozu do i od aerodroma možete pogledati na sledećem linku (PVG prevoz).

Sadrzaj: avio karte Beograd - Šangaj
Online avio karte Beograd Šangaj (PVG)
Jeftine avio karte za Šangaj (PVG) iz okruženja
Let do Šangaja (PVG)
Šangaj avio karte i hotel
Šta videti u Šangaju
Javni prevoz u Šangaju
Šangaj opšte i korisne informacije
Aerodrom Šangaj
Kako sa aerodroma do grada Šangaja

Promocija Avio karte Beograd Sangaj

Napomena: Dole prikazane avio kompanije imaju trenutno aktuelne ponude najjeftinijih avio karata na relaciji Avio karte Beograd Sangaj. Obratite pažnju prilikom ptregade na period prodaje kao i period putovanja za koji su navedene ponude aktuelne. Broj mesta po promotivnim cenama je ograničen. Želimo vam uspešnu pretragu.
Avio karte Kina
Polasci BeogradMagazin - Šangaj (PVG)

  Avio kompaije - Šangaj (PVG)  Pogledajte ostale ponde avio karata:

  Magazin

  Preporučujemo sledeće avio kompanije

  Aegean Airlines
  Aeroflot
  Air Baltic
  Air Cairo
  Air Canada
  Air France
  Air Serbia
  American Airlines
  Austrian Airlines
  British Airways
  Croatia Airlines
  Easyjet
  Emirates
  Etihad Airways
  Eurowings
  Fly Dubai
  ITA Airways
  KLM
  Lot
  Lufthansa
  Norwegian
  Qatar Airways
  Ryanair
  Sri Lankan Airlines
  Swiss Airlines
  Tarom
  Transavia
  Tunis Air
  Turkish Airlines
  Wizz Air