avio karte
Avio karte Beograd Sangaj


Avionske karte Avio karte Beograd SangajOnline jeftine avio karte Beograd Šangaj (PVG)

Cena najjeftinije avio karte Beograd Šangaj (PVG) iznosi od 490€ za povratni let, sa uključenim svim aerodromskim taksama i prtljagom. Šangaj predstavlja jedan od najrazvijenijih gradova Kine, i jednu od svetskih poslovnih destinacija prve klase, stoga je izuzetno atraktivna i tražena destinacija. Potrebno je uraditi besplatnu rezervaciju uraditi bar 2 meseca pre planiranog putovanja.

Avio karte Beograd Šangaj
Image by SeanSheng from Pixabay

Jeftine avio karte za Šangaj (PVG) iz okruženja

Povoljne avio karte možete obezbediti iz našeg okruženja, promotivne cene koje su navedene važe za letove bilo iz Zagreba, Skoplja, Sarajeva ili Tivta.

Let do Šangaja (PVG)

Iz Beograda do Šangaja se stiže letovima sa jednim presedanjem. Mi bi smo Vam savetovali let iz Beograda avio kompanijom „Qatar Airways“ preko Dohe sa nekim minimalnim čekanjem u Dohi. No, u ponudi su i letovi preko Istanbula, Abu Dabija, Dubaija…

Šangaj avio karte i hotel

Kupovinom najpovoljnije avio karte Beograd Šangaj, na Vaš zahtev dobijate i promotivnu ponudu za hotelski smeštaj različite kategorizacije u Šangaju. Preporučujemo Vam da birate hotele u centru grada sa minimalnom kategorizacijom 3*.

Šta videti u Šangaju

Šangaj je najveći grad Kine i morsko pristanište na ušću reke Huangpu u reku Jangce, neposredno uz obalu Pacifika. U samom gradu živi neverovatna 24 miliona stanovnika, a u širem području oko 34 miliona stanovnika. Najveći je saobraćajni, trgovinski i industrijski centar zemlje, a po broju stanovnika, ovo je najveći grad na svetu.

Ime ovog grada se može prevesti kao “grad na vodi” i to najbolje opisuje položaj i sam izgled Šangaja.
Obavezno posetiti u Šangaju Nanjing Road ili ulicu Nanđing, dugačka skoro 6 kilometara, predstavlja glavnu trgovačku zonu grada.

Bund, priobalni bulevar je popularno gradsko šetalište na zapadnoj strani grada, neposredno uz reku Huangpu. Ako se nalazite u centru, najlakše mu je pristupiti iz glavne ulice Nanjinga. Pravo je arhitektonsko bogatstvo.

Lujiazui poznat kao „kineski Vol Strit“, ekonomski je distrikt u Pudongu. Na njegovoj površini nalazi se više od četiri stotine, kako domaćih, tako i inostranih banaka i finansijskih institucija.

Trg naroda je gradski trg u samom srcu Šangaja, koji se nastavlja na ulicu Nanjing i ispod koga se nalazi najprometnija metro stanica na svetu. Znamenite građevine Parka naroda su: Šangajski muzej, Veliko pozorište, bivši Šangajski konjički klub i Šangajski hol urbanog planiranja.

Yuyuan je bašta sreće i radosti, nastala je u 16. veku tokom dinastije Ming. Kompleks je izgrađen po nalogu kineskog zvaničnika Pan Yunduana, a u čast njegovog oca ministra Pan Ena.

Šangajski muzej jedan je od prvih modernih muzeja Kine. Nalazi se u Parku naroda. Poseduje jednu od najvrednijih zbirki kineske umetnosti.
Šangaj predstavlja čudesni, ekskluzivni i poslovni centar Azije. Zaista, spektakularan grad!

Javni prevoz u Šangaju

Šangaj je izuzetno veliki grad, i gotovo da je nemoguće da ga obilazite a da ne koristite sredstva javnog prevoza. Sve je odlično organizovano, i na raspolaganju su Vam autobusi, tramvaji, metro, brod i taksi.
Na sledećem linku možete pronaći sve detaljne informacije o prevozu u Šangaju (Javni prevoz Šangaj).

Šangaj opšte i korisne informacije

Valuta: Juan (Y)
Vremenska zona: GTM +8 (6 sat u napred u odnosu na nas)
Struja: 220 Volti
Utičnica za struju: TIP F (kod nas se koristi TIP C)
Pozivni broj za zemlju: +21
Populacija: 34 miliona
Udaljenost aerodroma od centra grada: 30 km
Metro sa aerdorma: DA
Voz sa aerodroma: DA
Shuttle Bus: DA

Aerodrom Šangaj

Aerodrom Pudong je glavni međunarodni aerodrom, koji se nalazi 30 km istočno od centra Šangaja. Izuzerno je opremljen najmodernijim poslovnim centrima, restoranima, kafićima, bankomatima, agencijama i raznim drugim objektima.

Kako sa aerodroma do grada Šangaja

Sa aerodroma do centra Šangaja možete stići taksijem, autobusom, vozom i maglev vozovima. Sve informacije o prevozu do i od aerodroma možete pogledati na sledećem linku (PVG prevoz).

Avio karte Kina
Polasci Beograd

Magazin

Preporučujemo sledeće avio kompanije

Aegean Airlines
Aeroflot
Air Canada
Air France
Air Serbia
Alitalia
Austrian Airlines
Belavia
Croatia Airlines
Easyjet
Emirates
Etihad Airways
Fly Dubai
KLM
Lot
Lufthansa
Montenegro Airlines
Norwegian
Qatar Airways
Ryanair
Swiss Airlines
Tarom
Transavia
Tunis Air
Turkish Airlines
Wizz Air