avio karte
Avio karte Beograd Sejšeli

kalendar ikonica
kalendar ikonica

Avionske karte Beograd - SejšeliJeftine avio karte Beograd Sejšeli

Ako tražite egzotično mesto za Vaš odmor iz snova, sigurno ste pomislili na živopisnu i očaravajujuću lepotu dalekih tropskih ostrva koja će Vam oduzeti dah svojom nestvarno tirkiznom vodom, blistavim peskom, elegantnim palmama i najlepšim plažama na svetu,  koje možete zamisliti.

Ako je tako, vodimo  Vas do ostrva, koje će učiniti da se osetite preporođeno i  čijim prirodnim lepotama nećete odoleti  … Sejšeli.

Sejšeli ( Republika Sejšeli  ) pripadaju ostrvskoj istočno afričkoj državi u Indijskom okeanu i sačinjavaju ih ukupno 115 ostrva, na oko 450 kvadratnih kilometara, impresivne flore i faune.

Ostrva Sejšela Vam  nude bezbroj mogućnosti da se osetite posebno ako ste sa voljenom osobom na medenom mesecu, sa prijateljima ili pak, ako ste avanturista koji voli da istražuje prirodna bogatstva, znamenja rajskog ostrva, osamljene plaže, …Rezervišite Vaše avio karte Beograd Sejšeli i uživajte u odmoru iz snova..

Rezervacije avio karata Beograd Sejšeli

Sejšeli putovanje iz snova. Sejseli cena po top tarifama. Brza i laka online kupovina avio karte Beograd Sejšeli. Avionska karta Beograd Sejseli na 0800 400 104.

Na našem sajtu možete u svakom trenutku možete uraditi besplatnu online rezervaciju avio karte Beograd Sejšeli. Da bi obezbedili najpovoljniju cenu za vaše putovanje predlažemo da uradite online rezervaciju avio karte Beograd Sejšeli.

Pored online rezervacije avio karte Beograd Sejšeli imate i mogućnost online plaćanja odnosno kupovine. Avio karte Beograd Sejšeli kao i druge avio karte možete platiti online platnim karticama american express, visa i master card.

Avio karte Beograd Sejšeli
Sejšeli

Online avio karte Beograd Sejšel

Najpovoljnije avio karte Beograd Sejšeli se kreću od 550 € preko avio kompanije Qatar Airways. Cena avio karte Beograd Sejšeli je data sa uključenim prtljagom od 25kg i ručnim prtljagom. Cena avio karte Beograd Sejšeli je za povratni let sa aerodromskim taksama sa jednim presedanjem u Dohi.

Važno je napomenuti da jeftine avio karte Beograd Sejšeli možete kupiti i ako pratite promocije na našem portalu, ili  ako isplanirate Vaše putovanje na Sejšele nekoliko meseci unapred.

Jeftine avio karte za Sejšele ( SEZ ) iz okruženja

Najpovoljnija povratna avio karta Budimpešta Sejšeli iznosi 443 €, i ova cena je dostupna u kombinaciji letova kompanije Wizz Air i Israel Airlines. Cena najpovoljnije avio karte Zagreb Sejšeli iznosi 597 € sa kompanijom Lot i Israel Airlines, dok je najpovoljnija karta Sarajevo Sejšeli 644 € preko kompanije Pegasus i Israel Airlines.

Let do Sejšela

Let za avio karte Beograd Sejšeli  preko kompanije Qatar Airways se obavlja sa jednim presedanjem u Dohi, a ukupno vreme trajanja leta u odlasku traje 17h i 20 minuta sa čekanjem u Dohi oko 7h i 25min, dok u povratku let traje  12 h sa istim prevoznikom, sa presedanjem u Dohi od 1h i 30 minuta.

Letovi za avio karte Beograd Sejšeli  se obavljaju 2 puta nedeljno, ponedeljkom i petkom, dok je povratak sredom.

Hotelski smeštaj na Sejšelima

Cene hotelskog smeštaja na ostrvima Sejšela variraju u zavisnosti od sezone. Kako su zimski meseci najtraženji za putovanje na Sejšele, tako su cene smeštaja od kraja decembra pa do polovine januara najviše.

Kod nas je vrlo popularno ići na daleke tropske destinacije u februaru i martu, te ako tad planirate da putujete, vodite računa da rezervišete smeštaj dosta ranije, jer su hoteli u tom periodu prepuni.

U toku letnjih meseci cene smeštaja su najpovoljnije. Cene hotela variraju od 50 € po noćenju sa doručkom u hotelu sa 3*, 120 € hotel 4*, pa sve do 200 € za luksuzne hotele 5* po osobi za noćenje sa doručkom.

Ukoliko Vam je potrebna pomoć oko odabira hotela, obratite nam se prilikom kupovine avio karte Beograd Sejšeli, i mi ćemo Vam sa zadovoljstvom kreirati ponudu smeštaja u skladu sa Vašim zahtevima. Za više informacija o cenama hotela posetite fantast.rs

Za Vas smo izabrali deset najboljih ostrva za posetu  Sejšelima.

Mahe – je najveće i ujedno ekonomsko i kulturno središte svih drugih ostrva iz unutrašnjosti na Sejšelima. Obzirom da je turistički najrazvijenije, ono će Vam ujedno pružiti najbolje atrakcije Sejšela. Takođe je najpopularnije ostrvo među onima koji žele da otputuju na Medeni mesec, baš zbog toga što je njegovo okruženje romantično i oduzima dah svojom lepotom.

Mahe poseduje luksuzne hotele i odmarališta, sa izuzetno bogatim sadržajima u vidu spa tretmana i fantastičnim restoranima različitih kuhinja. Obavezno izdvojite jedan dan da posetite glavni grad Viktoriju, posetite pijacu i kupite po koji souvenir. Ako volite aktivan odmor, Mahe je pogodan za vodene sportove, ima odlično uređene plaže, i strme planine ako volite da planinarite.

Praslin– Pralen  je drugo po veličini ostrvo i upravo ovde se nalazi plaza Anse Lazio, koja je više puta odnela titulu najlepše na svetu. Ovo ostrvo je odličan izbor za ljubitelje ronjenja i snorklinga, ribolov, i skakanje jer je okruženo koralnim grebenima.

Ovde možete videti i neke retke vrste ptica, za koje niste znali i napraviti sjajne fotografije, a ovde i prirodno raste jedinstvena egzotična palma Coco de Mer, morski orah sa neobičnim plodovima. Iako postoje hoteli koji uglavnom odgovaraju turistima i mladencima, Pralen je odličan izbor ukoliko volite  lepu prirodu i  spokojnu atmosferu, na najlepšim belim plažama.

La Digue- Je malo i pogodno ostrvo za sve one koji su opušteni i treba im pravi odmor, jer na njemu  nema puno sadržaja. Do njega možete lako doći trajektom iz Mahe. Pejzaži ovog ostva su bajkovito lepi, i prosto će Vas mamiti  pogledi na okean oko koga se pružaju ružičaste granitne stene koje se prostiru po brojnim plažama, koje su inače baš na ovom ostrvu najslikanije među turistima..

La Digue možete istraživati pešice,jer je teren ravan, a motorni saobraćaj zabranjen, ali ako želite još ležerniji odmor, možete uživati u vožnji zaprežnim kolima ili biciklom. Možete uživati u spektakularnom zalasku sunca i toplim vodama Indijskog okeana čijoj blistavosti nećete odoleti..

Silhouette Island– Ostrvo Siluet zauzima treće mesto po veličini i prilično slabo je naseljeno. Dakle, ako Vam treba više privatnosti i intime, uz mirisno drveće tamjana, i društvo retkih biljaka i životinja, ostrvo Siluet je baš za Vas.

Ako volite da pešačite ili planinarite, ovde su staze prilično dobro uređene i održavane, a takođe je odlično mesto za ljubitelje ronioca, zbog koralnih grebena. Do ovog ostrva možete doći jedino helikopterom koji organizuje jedan od dva hotela koji postoje na ostvru.

Cousine Island– je specijalni rezervat prirode, sa bujnom vegetacijom i  jedno od najprijatnijih ekoloških mesta na svetu, sa gustim šumama,  močvarama, kamenitom obalom i prelepim peščanim plažama. Sadržaj izleta se uglavnom sastoji u šetnjama kroz šumu, posmatranje ptica, ribolov, ronjenje i skakanje. Ovde takođe možete probati najlepše i uvek sveže morske plodove.

Ovaj prirodni rezervat je pod zaštitom od strane lokalnih vlasti, i savršeno je mesto za odmor eko putnika obožavaoca životinja i avantura.

Denis Island – Za razliku granitnih, ostrvo Denis je koralno i ravno ostrvo. Poseduje neverovatne bele plaže i odlično je mesto za ronjenje. Pored ronjenja možete iskusiti vožnju kanuom ili kajakom ili surfovati. Idealno je ostrvo za sve koji žele da se vrate prirodi i netaknutim lepotama.

Društvo će Vam praviti morske kornjače, retke vrste ptica, sportski ribolov, a takođe je odlična prilika da se vratite svojoj voljenoj osobi i umesto internet i signala za telefon, koji nije moguć povežete se ponovo upravo sa dragom osobom. Zaboravite na svaki luksuz i uronite u svet na jednom od najosamljenijeg ostrva na planeti.

Fregate –je privatno ostvro, udaljeno oko 55 kilometara od Mahea i najudaljenije je granitno ostrvo iz unutrašnjosti. O očuvanju ovog ostrva brine čitav tim posvećenih ekologa, te će i Vas podstaći na brigu  i održavanje  ostrva, kako bi ostalo netaknuto.

Od smeštaja, Fregate nudi luksuznu eko-kuću najviše kategorije, sa luksuznim vilama tik uz obalu, koje će pružiti turistima izuzetan komfor. Sve su sa pogledom na more koji je ovde ne procenjiv. Zbog toga i ne čudi što je baš ovo ostrvo postalo omiljeno mesto za odmor brojnih holivudskih Zvezda. Pored retkih ptica i džinovskih kornjača ovde se odomaćila i jedinstvena džinovska buba tenebrionida.

Cerf Island- je ostrvo dugačko samo jedan kilometar, i sa svega nekoliko stanovnika. Ne postoje putevi, već samo nekoliko staza za šetnju i istraživanje svih čari Cerf-a. Ostrvo je sa  izuzetno bujnim morskim okruženjem na obronku brežuljka sa pogledom na more, zadivljujuće lepote, kako se to i očekuje od  Sejšela.

Pored netaknutog blaga i fascinantnog pejzaža, savršenih plaza, Cerf Vam nudi luksuzni smeštaj u prostranim vilama u mirnom ambijentu, i svaka od njih je uređena u visokom stilu i dizajnu kako bi se uklopila u ovaj pravi mali dragulj od ostrva. Uživajte u oazi blistavih plaza, ispijajući koktele uz zvuke talasa i živite svoj san..

Ostrvo Chauve Souris– Chauve Souris je privatno ostrvo i pripada grupi granitnih ostrva iz unutrašnjosti  i veoma  je zanimljivo ostrvo jer kad je oseka postaje poluostrvo, te će Vam se dopasti da prelazite sa jedne strane na drugu stranu ostrva. Nalazi se na samo stotinak metara od plaže Obala Slonovače na Praslinu.

Kako granitne gromade dominiraju ostrvom, očekivano je da je biljni svet sačinjen uglavnom od egzotičnog ukrasnog grmlja. Takođe je i ograničen životinjski svet, gde im ovo ostvro služi samo kao sklonište. Ovo ostrvo je savršeno mesto za izolaciju i intimu, gde ima par luksuznih soba, granitne stene, bujna vegetacija, predivno more, nebo, sunce…a i šta će te više..

Curieuse – je rezervat kojim upravlja Sejšelski centar za pomorsku tehnologiju i nalazi se na severozapadnoj obali susednog Pralina. Ovo ostrvo je uređeno isključivo za dnevne izlete koji se mogu organizovati preko lokalnih turoperatora. Ne postoje odmarališta, hoteli, restorani i  kao takvo predstavlja sjajnu turistička destinaciju isključivo za dnevne posete..

Poznato je po svojoj crvenoj zemlji, mangrovim šumama, bogatom faunom, i eko muzejom koji je napravljen od kuće kolonije gubavaca koja je nekad živela ovde. I na ovom ostrvu pored Pralina, raste prirodnim putem Coco der mer drvo, kao i endemska loza i razne vrste mangrove. Curieuse je takođe mesto gde se uzgajaju kopnene kornjače i  gnezde kornjače jastreba. Odvojite obavezno jedan dan za ovakav izlet, jer će te sigurno biti oduševljeni.

Javni prevoz na Sejšelima

Javni transport na Sejšelima čine autobusi, trajekti i taksi. Autobuske linije saobraćaju između dva od 3 najposećenija ostrva, Mahe-a i Praslina i to svakog dana od 05.30 – 20.30h. Cena vožnje je oko 40 centi, pa ako se odlučite za češće korišćenje autobusa, kupite Smart karticu koja će Vam omogućiti mnogo vožnji za malo novca.

Za treće glavno ostrvo La Digue Vam neće trebati prevoz pošto je malo i prilično ravno, i najbolje je koristiti bicikli, koji inače možete iznajmiti na bilo kom od ova 3 ostrva i dnevno iznosi oko 13 USD. Ukoliko želite da obiđete i ostala ostrva, za prevoz između ostrva možete koristiti trajektne linije koje su vrlo pouzdane. Taksi saobraća na sva 3 ostrva i cena starta je oko 1.60 USD, dok svaki pređeni kilometar oko 50 centi.

Ukoliko želite da iznajmite vozilo, ono će Vas koštati između 40-50 USD dnevno, ali vodite računa jer ima dosta skretanja i strmih ulica u Mahe-u, a vozi se levom stranom.

Više informacija o javnom transportu na Sejšelima  (kliknite ovde ) ili nam se obratite prilikom kupovine avio karte Beograd Sejšeli.

Sejšeli putovanje – opšte i korisne informacije

Valuta: Sejšelska rupija ( SCR )
Vremenska zona: GMT +4 ( + 3 sata u odnosu na Srbiju )
Struja: 240 Volti
Utičnica za struju: TIP G
Pozivni broj za zemlju: +248
Populacija: 96.700
Udaljenost aerodroma od centra grada: oko 8 km
Voz sa aerodroma: NE
Taksi sa aerodroma: DA

Aerodrom Sejšeli ( SEZ )

Međunarodni aerodrom Sejšela ‘’Victoria Seychelles’’ nalazi se na oko 8 kilometara južno od Viktorije, glavnog grada ostrva Mahe, do kojeg se lako stiže autoputem.

Kako sa aerodroma do centra grada

Od aerodroma do centra grada možete stići autobusom ili taksijem ili ako iznajmite auto ( rent a car ).

 

Sadrzaj: avio karte Beograd - Sejšeli
Rezervacije avio karata Beograd Sejšeli
Online avio karte Beograd Sejšel
Jeftine avio karte za Sejšele ( SEZ ) iz okruženja
Let do Sejšela
Hotelski smeštaj na Sejšelima
Javni prevoz na Sejšelima
Sejšeli putovanje - opšte i korisne informacije
Aerodrom Sejšeli ( SEZ )
Kako sa aerodroma do centra grada

Promocija Avio karte Beograd Sejšeli

Napomena: Dole prikazane avio kompanije imaju trenutno aktuelne ponude najjeftinijih avio karata na relaciji Avio karte Beograd Sejšeli. Obratite pažnju prilikom ptregade na period prodaje kao i period putovanja za koji su navedene ponude aktuelne. Broj mesta po promotivnim cenama je ograničen. Želimo vam uspešnu pretragu.
Avio karte Azija
Polasci BeogradMagazin - Sejšeli (SEZ)

  Avio kompaije - Sejšeli (SEZ)  Pogledajte ostale ponde avio karata:

  Magazin

  Preporučujemo sledeće avio kompanije

  Aegean Airlines
  Aeroflot
  Air Baltic
  Air Cairo
  Air Canada
  Air France
  Air Serbia
  American Airlines
  Austrian Airlines
  British Airways
  Croatia Airlines
  Easyjet
  Emirates
  Etihad Airways
  Eurowings
  Fly Dubai
  ITA Airways
  KLM
  Lot
  Lufthansa
  Norwegian
  Qatar Airways
  Ryanair
  Sri Lankan Airlines
  Swiss Airlines
  Tarom
  Transavia
  Tunis Air
  Turkish Airlines
  Wizz Air