avio karte
Avio karte Beograd Stokholm

kalendar ikonica
kalendar ikonica

Avionske karte Beograd - StokholmOnline avio karte Beograd Stokholm (ARN)

Stokholm je jedna od najprodavanijih destinacija te je potrebno da Vaše avio karte Beograd Stokholm rezervišete nekoliko nedelja pre planiranog putovanja.

Najpovoljnija cena avio karte Beograd Stokholm iznosi 199 € za povratno putovanje sa uključenim ručnim prtljagom od 8 kg. Ova cena može da se dobije isključivo ukoliko se avio karte Beograd Stokholm kupe nekoliko nedelja pre planiranog putovanja.

Beograd Stockholm avion naše nacionalne avio kompanije „Air Serbia“ održava direktne letove koji  se obavljaju nekoliko puta nedeljno.

Rezervacija avio karte Beograd Stokholm

Najjeftinije avio karte Beograd Stokholm mogu se dobiti ako se rezervacija uradi znatno pre planiranog putovanja, i ukoliko se odabere let sa jednim presedanjem.

Preporučujemo da napravite besplatnu online rezervaciju avio karte Beograd Stokholm kako bi sačuvali najpovoljnije cene. Takoje na našem sajtu možete izvršiti i plaćanje avio karte Beograd Stokholm platnom karticom american express, visa i mastercard.

Pored avio karte Beograd Stokholm možete plaćati i sve ostale avio karte koje su dostupne na našem sajtu.

Avio karte Beograd Stokholm
Image by brightfreak from Pixabay

Jeftine avio karte za Stokholm (STO) iz okruženja

Najpovoljnija cena avionske karte Zagreb Stokholm iznosi 229 € sa uključenim ručnim prtljagom. Svakodnevni letovi Zagreb Stokholm su mogući sa minimum jednim presedanem u nekoj od evropskih metropola.

Najniža cena avio-karte Sarajevo Stokholm iznosi 189 € za povratno putovanje, na letovima sa jednim presedanjem, svakodnevno sa sarajevskog aerodroma.

Najniža cena avio-karte Budimpešta Stokholm iznosi 129 € za povratno putovanje sa uključenim ručnim prtljagom. Let je direktan, ili sa jednim presedanjem, svakodnevno.

Najjeftinija avio-karta Sofija Stokholm se kreće od 229 € za povratni avionski let, sa uključenim ručnim prtljagom. Let se obavlja sa jednim presedanjem preko jedne od evropskih metropola.

Najniža cena avionske karte Podgorica Stokholm iznosi 249 €, sa uključenim ručnim prtljagom i aerodromskim taksama. Ova cena se odnosi na let sa presedanjem u Beogradu, ili u nekoj od evropskih metropola.

Avio karte Beograd Stockholm kraljevska palata
Image by Arek Socha from Pixabay

Let avionom do Stokholma

Direktan let iz Beograda do Stokholma traje oko 2 sata. Naša nacionalna avio-kompanija „Air Serbia“ saobraća nekoliko puta nedeljno.

Letovi Beograd Stokholm sa jednim presedanjem su mogući svaki dan, i obavljaju se u prepodnevnim, podnevnim, popodnevnim ili večernjim časovima. Po pravilu cene avio karata na letovima sa jednim presedanjem su jeftinije.

U sve navedene cene avio karte Beograd Stokholm uključene su aerodromske takse i ručni prtljag težine do 8 kg. Redovni prtljag (kofer/torba) nisu uključeni u cenu avio-karte, a doplata iznosi od 55 eur za povratno putovanje.

Avio karte Beograd Stokholm nordiski muzej
Image by ykaiavu from Pixabay

Stokholm avio karte i hotel

Stokholm je milionski grad, i najveće turističko središte Švedske i Skandinavije. Obiluje kvalitetnim smeštajem, a shodno standardu ove zemlje, ne može se reći da je smeštaj u švedskoj prestonici jeftin.

Kategorizacija hotela u Švedskoj je odlična, tako da slobodno možete birati i hotele niže kategorije, recimo sa 2*, i ukoliko niste previše zahtevni, bićete zadovoljni.

No, naravno, izbor hotela sa 3* je uvek dobra odluka. Cena smeštaja u Stokholmu se kreće od oko 30 eur po osobi i jednom noćenju.

Naša preporuka za Vaš dobar smeštaj u Stokholmu je hotel „First Hotel Kingsbron“ sa 3* koji se nalazi u centru Stokholma, preko puta Železničke stanice do koje vozi voz „Arlanda Express“ koji povezuje Stokholm sa aerodromom „Arlanda“.

Vise informacija o cenama hotela i samom smeštaju u Stokholmu možete da pogledate na ovom linku Fantast Tourist – Hoteli Stokholm

Šta videti u Stokholmu

U Stokholmu se možete sjajno provesti i uživati u njegovim sjajnim ambijentima i divnim ostrvcima, jer je ovaj grad izgrađen na čak 14 ostrva zbog čega ga nazivaju „Severna Venecija“.

Gamla stan je stari centar grada, jedan od najočuvanijih srednjevekovnih centara u Evropi. Ovaj deo se nalazi na nekoliko ostrva. Taj stari deo je prepun lepih starih zgrada, živopisnih boja, uskih kamenih ulica, ali i barova i mnogobrojnih suvenirnica.

Avio karte Beograd Stokholm zamak Grisholm
Image by Erich Westendarp from Pixabay

Odavde Vam preporučujemo da počnete sa upoznavanjem grada.

U Gamla stanu se nalazi i Kraljevska palata, rezidencija švedske kraljevske porodice. Divna barokna palata poseduje čak 600 odaja, od čega je jedan deo otvoren i za javnost i može se posetiti.

Preporučujemo Vam da posetite Nobelov muzej na glavnom gradskom trgu Stortogret gde se nalazi i divna Katedrala i Švedski parlament.

Treba obavezno da odete do ostrva Djurgarden na kojem se nalaze mnogobrojni muzeji, parkovi i zone za relaksaciju.

Ovde se nalazi i divni Vasa muzej koji obavezno treba da posetite. Tu se nalazi izložen stari brod iz 17. veka sa zanimljivom istorijom. Na ovom ostrvu se nalazi i Muzej „Abba“ posvećen ovoj megapopularnoj švedskoj pop grupi.

Avio karte Beograd Stokholm parlament panorama
Image by Erich Westendarp from Pixabay

Javni prevoz u Stokholmu

Stokholm je milionski grad, i baš kao što i razmišljamo o Švedskoj kao o jednoj „savršenoj“ zemlji, takav je i javni gradski prevoz u Stokholmu. Čini ga odlična mreža gradskih autobusa, tramvaja i metroa.

Sve informacije o javnom gradskom prevozu u Stokholmu možete dobiti klikom na ovaj link (kliknite ovde).

Stokholm opšte i korisne informacije

Valuta: Švedska kruna – SEK
Vremenska zona: GMT +2 (isto kao i kod nas)
Struja: 220 Volti
Utičnica za struju: TIP C (isto kao i kod nas)
Pozivni broj za zemlju: +46
Populacija: 2.3 mil
Udaljenost aerodroma od centra grada: 42 km
Metro sa aerodroma: NE
Voz sa aerodroma: DA
Shuttle Bus: DA

Avio karte Beograd Stokholm aerodrom
Image by Wilhelm Eder from Pixabay

Aerodrom Stokholm

Arlanda Airport (ARN) je najveći međunarodni aerodrom u Švedskoj. Udaljen je 44 km severno od centra Stokholma. Arlanda aerodrom je sediđte Scandinavian Airlines i Norweigan Air avio kompanija.

Kako sa aerodroma do grada Stokholm

Sa aerodroma do centra Stokholma možete doći taksijem, autobusom ili vozom.

Sadrzaj: avio karte Beograd - Stokholm
Online avio karte Beograd Stokholm (ARN)
Jeftine avio karte za Stokholm (STO) iz okruženja
Let avionom do Stokholma
Stokholm avio karte i hotel
Šta videti u Stokholmu
Javni prevoz u Stokholmu
Stokholm opšte i korisne informacije
Aerodrom Stokholm
Kako sa aerodroma do grada Stokholm

Promocija Avio karte Beograd Stokholm

Napomena: Dole prikazane avio kompanije imaju trenutno aktuelne ponude najjeftinijih avio karata na relaciji Avio karte Beograd Stokholm. Obratite pažnju prilikom ptregade na period prodaje kao i period putovanja za koji su navedene ponude aktuelne. Broj mesta po promotivnim cenama je ograničen. Želimo vam uspešnu pretragu.
Avio karte Evropa
Polasci BeogradMagazin - Stokholm (ARN)

  Avio kompaije - Stokholm (ARN)  Pogledajte ostale ponde avio karata:

  Magazin

  Preporučujemo sledeće avio kompanije

  Aegean Airlines
  Aeroflot
  Air Baltic
  Air Cairo
  Air Canada
  Air France
  Air Serbia
  American Airlines
  Austrian Airlines
  British Airways
  Croatia Airlines
  Easyjet
  Emirates
  Etihad Airways
  Eurowings
  Fly Dubai
  ITA Airways
  KLM
  Lot
  Lufthansa
  Norwegian
  Qatar Airways
  Ryanair
  Sri Lankan Airlines
  Swiss Airlines
  Tarom
  Transavia
  Tunis Air
  Turkish Airlines
  Wizz Air