avio karte
Avio karte Beograd Toronto

kalendar ikonica
kalendar ikonica

Avionske karte Beograd - TorontoOnline avio karte Beograd Toronto (YYZ)

Avionske karte Beograd Toronto su izuzetno tražene, te je potrebno znatno unapred izvršiti rezervaciju i kupovinu avionske karte, kako bi ste obezbedili najjeftinije avio karte Beograd Toronto.

Najpovoljnija cena avio karte Beograd Toronto iznosi 550 € za povratno putovanje sa uključenim ručnim prtljagom od 8 kg. Ova cena može da se dobije isključivo ukoliko se avio karte Beograd Toronto obezbede i nekoliko nedelja pre planiranog putovanja.

Na našem sajtu uvek možete napraviti besplatnu online rezervaciju avio karte Beograd Toronto.

Avio karte Beograd Toronto
Image by jplenio from Pixabay

Jeftine avio karte za Toronto (YYZ) iz okruženja

Do Toronta možete doći i letovima iz gradova iz regiona, kao što su: Zagreb, Sarajevo, Sofija, Budimpešta. Cene su slične kao i za avio karte Beograd Toronto.

Naš sajt takodje podržava online plaćanje tako da avio karte za sve pravce možete platiti online platnim karticama na našem sajtu.

Let do Toronta

Let iz Beograda do Toronta traje najkraće oko 12h. Let Beograd Toronto se odvija sa presedanjem, i avio kompanije koje imaju najpovoljnije cene su „Lufthansa“, „Austrian Airlines“, „KLM“, „Turkish Airlines“, „Air France“.

Najpovoljniji dan jeste nedelja dok su najpovoljniji meseci februar i decembar.

Toronto avio karte i hotel

Toronto je jedna od izuzetno popularnih turističkih i poslovnih destinacija sveta. Kao i avio karte, tako i hotel treba rezervisati dosta pre planiranog putovanja, kako bi se obezbedila i najpovoljnija moguća cena smeštaja u Torontu.

Preporučujemo Vam da u Torontu rezervišete hotele sa minimum 3*, i na liniji metroa koji u ovom gradu savršeno funkcioniše.

Preporučujemo Vam hotel The Novotel Toronto Center 3*, koji se nalazi na odličnoj lokaciji.

Na sledećem linku možete pogledati (kliknite ovde).

Šta videti u Torontu

Toronto se nalazi na samom jugu Kanade, na obali jezera Ontario. Kroz Toronto protiču dve veće reke Hamber i Don. Toronto je 4. grad po veličini u Severnoj Americi.

Radi se o bitnom finansijskom, poslovnom, kulturološkom i umetničkom središtu ne samo Kanade, već čitavog sveta. Industrijska četvrt je mesto koje treba posetiti u Torontu.

Prisutne su poslovne zgrade, uglavnom u centru Toronta, ali su očuvane i stambene zgrade iz doba viktorijanskog perioda po predgrađima.

Što se tiče oblakodera, Toronto ih brojčano ima skoro koliko i Čikago i Nju Jork. Poput drugih većih svetskih gradova, i Toronto je grad koji je budan 24 sata 365 dana u godini.

Avio karte Beograd Toronto soliteri u centru
Image by Lucas Wendt from Pixabay

Najprepoznatljiviji simbol Kanade je CN Tower koji ide 554 metara u visinu. Svečano otvaranje tornja je bilo 26. juna 1976. godine, i do izgradnje Burdž Kalife 2007. godine u Emiratima, je važio za najviši toranj i zgradu na svetu, sa ukupno 147 spratova.

ROM ili kraljevski muzej Ontarija je kombinacija prirodnjačkog i britanskog muzeja. Muzej je naročito poznat po izložbama skeleta dinosaurusa.

Najveći kanadski akvarijum – Ripley’s Aquarium of Canada je otvoren 2013. godine u Torontu. Akvarijum se nalazi u centru, nedaleko od CN tornja. Akvarijuma ima 16.000 morskih životinja.

Najpopularnija kuća u Torontu, od svih starih kuća, je Casa Loma urađena u neogotičkom stilu. Casa Loma je sagrađena 1914. godine kao letnja rezidencija kanadskog generala Henrija M. Pelata.

Avio karte Beograd Toronto Casa loma
Image by freebie from Pixabay

Kuća je popularna među mladencima koji hrle da se u njoj venčaju. Takođe je poznata i među filmskim umetnicima koji vole da snimaju u ovoj neobičnoj kući.

Na desetak minuta vožnje brodićem od kopna se nalaze mirna ostrva. Atmosfera je više seoska nego gradska na ostrvima. Zabranjena je vožnja automobila, tako da je bicikl neophodan za obilaženje ostrva.

Bez obzira koliko vam vožnja bicikla ili pešačenje teško pali, ovo treba da bude mesto koje ćete obavezno posetiti u Torontu.

Nijagarini vodopadi se ubrajaju u svetska čuda. Nalaze se na manje od dva sata vožnje od Toronta.

Avio karte Beograd Toronto vodopadi Nijagara
Image by Jeff Leonhardt from Pixabay

Preko dana je vreme najbolje provesti u nekom od mnogobrojnih parkova koji se nalaze u Torontu. Preko leta su otvoreni bazeni, preko zime su aktuelna klizališta.

Ukoliko želite da se uverite da postoje gradovi, kao što je Toronto, u kojima sve veće svetske religije mogu živeti u miru, jer je stanovnicima cilj harmonija življenja a ne sukob.

Javni prevoz u Torontu

Toronto ima odličan gradski prevoz kojeg čini mreža metroa i gradskih autobusa.
Sve informacije o javnom gradskom prevozu u Torontu možete dobiti klikom na ovaj link (kliknite ovde).

Avio karte Beograd Toronto metro
Image by Andy Leung from Pixabay

Toronto opšte i korisne informacije

Valuta: Kanadski dolar
Vremenska zona: GMT -4 (6 sati iza nas)
Struja: 110 Volti
Utičnica za struju: TIP A/B (kod nas se koristi tip C)
Pozivni broj za zemlju: +1
Populacija: 6 mil
Udaljenost aerodroma od centra grada: 23 km
Metro sa aerodroma: DA
Voz sa aerodroma: DA
Shuttle Bus: DA

Aerodrom Toronto

Međunarodni aerodrom Pirson (YYZ) u Torontu je najveći i najprometniji aerodrom u Kanadi i spada u top 30 najprometnijih aerodroma u svetu po broju putnika. Aerodrom je udaljen je 23 km severozapadno od centra Toronta.

Kako sa aerodroma do grada Toronto

Sa aerodroma do centra Toronta možete doći taksijem, limuzinom, autobusom, metroom ili ukoliko iznajmite auto.

Sadrzaj: avio karte Beograd - Toronto
Online avio karte Beograd Toronto (YYZ)
Jeftine avio karte za Toronto (YYZ) iz okruženja
Let do Toronta
Toronto avio karte i hotel
Šta videti u Torontu
Javni prevoz u Torontu
Toronto opšte i korisne informacije
Aerodrom Toronto
Kako sa aerodroma do grada Toronto

Promocija Avio karte Beograd Toronto

Napomena: Dole prikazane avio kompanije imaju trenutno aktuelne ponude najjeftinijih avio karata na relaciji Avio karte Beograd Toronto. Obratite pažnju prilikom ptregade na period prodaje kao i period putovanja za koji su navedene ponude aktuelne. Broj mesta po promotivnim cenama je ograničen. Želimo vam uspešnu pretragu.
Avio karte Severna Amerika
Polasci BeogradMagazin - Toronto (YYZ)

  Avio kompaije - Toronto (YYZ)  Pogledajte ostale ponde avio karata:

  Magazin

  Preporučujemo sledeće avio kompanije

  Aegean Airlines
  Aeroflot
  Air Baltic
  Air Cairo
  Air Canada
  Air France
  Air Serbia
  American Airlines
  Austrian Airlines
  British Airways
  Croatia Airlines
  Easyjet
  Emirates
  Etihad Airways
  Eurowings
  Fly Dubai
  ITA Airways
  KLM
  Lot
  Lufthansa
  Norwegian
  Qatar Airways
  Ryanair
  Sri Lankan Airlines
  Swiss Airlines
  Tarom
  Transavia
  Tunis Air
  Turkish Airlines
  Wizz Air