avio karte
Avio karte Beograd Varšava

kalendar ikonica
kalendar ikonica

Avionske karte Beograd - VaršavaOnline jeftine karte Beograd Varšava (WAW)

Vaše avio karte Beograd Varšava je potrebno barem četiri nedelje pre planiranog leta rezervisati, jer se radi o jednoj od najtraženijih destinacija za letove iz Beograda.

Najjeftinija cena avio karte Beograd Varšava iznosi 159 € za povratno putovanje sa uključenim ručnim prtljagom od 8 kg. Ova cena može da se dobije isključivo ukoliko se avio karte Beograd Varšava rezervišu, nekoliko nedelja pre planiranog putovanja.

Na direktnom letu Beograd Varšava saobraća poljska nacionalna avio-kompanija „Lot“, a moguće je iz Beograda do Varšave stići i letom preko jedne od evropskih metropola, najčešće preko Beča.

Rezervacija avio karte Beograd Varšava

Na našem sajtu možete rezervisati avio karte Beograd Varšava potpuno besplatno. Pored besplatne online rezervacije avio karte Beograd Varšava nasim klijentima nudimo mogućnost online plaćanja avio karte platim karticama american express, visa i mastercard.

Avio karte Beograd Varšava
Image by Skitterphoto from Pixabay

Jeftine avio karte za Varšava (WAW) iz okruženja

Najpovoljnija cena avionske karte Zagreb Varšava iznosi 199 € sa uključenim ručnim prtljagom. Održava se svakodnevni direktan avionski let između Zagreba i Varšave.

Najniža cena avio-karte Sarajevo Varšava iznosi 179 € za povratno putovanje, na direktnim letovima, svakodnevno sa sarajevskog aerodroma.

Najniža cena avio-karte Budimpešta Varšava iznosi 99 € za povratno putovanje sa uključenim ručnim prtljagom. Let je direktan, i održava se svakodnevno.

Najjeftinija avio-karta Sofija Varšava se kreće od 189 € za povratni avionski let, sa uključenim ručnim prtljagom. Let se obavlja sa jednim presedanjem.

Najniža cena avionske karte Podgorica Varšava iznosi 240 €, sa uključenim ručnim prtljagom i aerodromskim taksama. Ova cena se odnosi na let sa presedanjem u Beču.

Avio karte Beograd Vašava stari deo grada
Image by Rudy and Peter Skitterians from Pixabay

Let do Varšave

Beograd Varsava avio karta ima direktan let i traje oko 1 sat i 40 minuta. Na ovom letu saobraća svim danima u nedelji poljska avio-kompanija „Lot“.

Direktan let Beograd Varšava se obavlja svakodnevno, i to jednom dnevno sa popodnevnim letom iz Beograda i prepodnevnim povratkom iz Varšave.

Avio kompanija „Lot“ u svoje cene avionskih karata usključuje, pored aerodromskih taksi, samo ručni prtljag težine do 8 kg, dok se redovan prtljag (torba/kofer) dodatno naplaćuju (cena za povratno putovanje za prtljag iznosi od 55 eur).

Varšava avio karte i hotel

Varšava je odličan izbor za „city break“ destinaciju. Biće Vam dovoljno 3 noćenja u ovom gradu da ga na lep način obiđete i da uživate u zaista sjajnoj atmosferi Varšave.

U Varšavi bi ste trebali da rezervišete hotel sa minimum 3*, koji odgovara tzv. klasi „budžet“ hotela.

Najvažnije je da Vam hotel bude na liniji gradskog prevoza, ali u zavisnosti od sezone putovanja, možete za zaista pristojnu cenu pronaći i odličan hotel na odličnoj, centralnoj lokaciji.

Cena smeštaja u Varšavi se kreće od oko 22 eur po osobi i jednom noćenju u hotelu sa 3* na liniji gradskog prevoza. Cene smeštaja su nešto veće u vreme praznika i održavanja velikih kongresa i sajamskih manifestacija u gradu.

Za Vaš smeštaj u Varšavi, toplo Vam preporučujemo hotel „Castle Inn“ sa 3* koji se nalazi u centru grada, i na liniji gradskog prevoza.

Vise informacija o cenama hotela i samom smeštaju u Varšavi možete da pogledate na ovom linku Fantast Tourist – Hoteli Varšava ili nam se obratite prilikom kupovine avio karte Beograd Varšava kako bismo Vam napravili ponudu smeštaja prema Vašim zahtevima.

Avio karte Beograd Varšava Frederik Šopen spomenik
Image by lino9999 from Pixabay

Šta videti u Varšavi

Varšava je prestonica Republike Poljske, a nekada je bila njena kraljevska prestonica. Centar grada zaista odiše nekom specifičnom atmosferom i prepun je sjajnih ambijenata.

Sve što ćete videti u istorijskom centru grada obnovljeno je nakon Drugog svetskog rata, jer je po povlačenju iz ovog grada Nemačka vojska bukvalno srušila grad do temelja.

Preporučujemo Vam da obilazak grada započnete od prelepog Lazienki parka koji se prostire na ogromnoj površini i čini zeleno srce Varšave.

U parku se nalazi monumentalni spomenik Frederiku Šopenu, veštačko jezero, amfiteatar, nekoliko umetničkih paviljona i divnih palata. Kraj samog parka nalazi se palata Belvedere, danas sedište poljskog predsednika.

Takozvanim Kraljevskim putem se prošetajte od parka Lazienki do Starog trga na kojem se nalazi srednjovekovni Kraljevski dvorac. Nedaleko se nalazi gradska katedrala, i niz prelepih trgova sa brojnim restoranima i barovima.

Avio karte Beograd Varšava dvorac
Image by jacqueline macou from Pixabay

Predlažemo Vam da posetite fantastični Kopernikus naučni centar, posvećen nauci sa interaktivnim sadržajima koji će Vam približiti nauku. Svakako, centar je posvećen velikom poljskom naučniku Nikoli Koperniku.

Magične fontane su nešto posebno. Proverite njihovo radno vreme, jer se razlikuje zimski i letnji period. Pale se u večernjim časovima, a vodoskoci i brojni bazeni su obogaćeni neverovatnim zvucima, plesom vode, hologramskim projekcijama i laserskim svetlima.

Zaista jedan neverovatan doživljaj.

Avio karte Beograd Varšava Nikola Kopernikus
Image by Karl-Heinz Karisch from Pixabay

Javni prevoz u Varšavi

Varšava ima odličan gradski prevoz kojeg čini gusta mreža tramvajskih i autobuskih linija, kao i dve linije metroa.

Sve informacije o javnom gradskom prevozu u Varšavi možete dobiti klikom na ovaj link (kliknite ovde).

Avio karte Beograd Varšava javni prevoz
Image by jacqueline macou from Pixabay

Varšava opšte i korisne informacije

Valuta: Zlot – PLN
Vremenska zona: GMT +2 (isto vreme kao i kod nas)
Struja: 220 Volti
Utičnica za struju: TIP C (isto kao i kod nas)
Pozivni broj za zemlju: +48
Populacija: 1.7 mil
Udaljenost aerodroma od centra grada: 9 km
Metro sa aerodroma: NE
Voz sa aerodroma: DA
Shuttle Bus: DA

Aerodrom Varšava

Aerodrom Frederik Šopen Varšava (WAW) je međunarodni aerodrom Poljske prestonice Varšave. Smešten je 10 km južno od centra grada. Najvažniji i najprometniji je aerodrom u Poljskoj.

Kako sa aerodroma do grada Varšava

Za prevoz sa aerodroma do grada Varšave putnicima su na raspolaganju vozne i autobuske linije, taksi, rent-a car službe.

Sadrzaj: avio karte Beograd - Varšava
Online jeftine karte Beograd Varšava (WAW)
Jeftine avio karte za Varšava (WAW) iz okruženja
Let do Varšave
Varšava avio karte i hotel
Šta videti u Varšavi
Javni prevoz u Varšavi
Varšava opšte i korisne informacije
Aerodrom Varšava
Kako sa aerodroma do grada Varšava

Promocija Avio karte Beograd Varšava

Napomena: Dole prikazane avio kompanije imaju trenutno aktuelne ponude najjeftinijih avio karata na relaciji Avio karte Beograd Varšava. Obratite pažnju prilikom ptregade na period prodaje kao i period putovanja za koji su navedene ponude aktuelne. Broj mesta po promotivnim cenama je ograničen. Želimo vam uspešnu pretragu.
Avio karte Evropa
Polasci BeogradMagazin - Varšava (WAW)

Avio kompaije - Varšava (WAW)Pogledajte ostale ponde avio karata:

Magazin

Preporučujemo sledeće avio kompanije

Aegean Airlines
Aeroflot
Air Baltic
Air Cairo
Air Canada
Air France
Air Serbia
American Airlines
Austrian Airlines
British Airways
Croatia Airlines
Easyjet
Emirates
Etihad Airways
Eurowings
Fly Dubai
ITA Airways
KLM
Lot
Lufthansa
Norwegian
Qatar Airways
Ryanair
Sri Lankan Airlines
Swiss Airlines
Tarom
Transavia
Tunis Air
Turkish Airlines
Wizz Air