avio karte
Avio karte Niš Beč

kalendar ikonica
kalendar ikonica

Avionske karte Niš - BečOnline jeftine avio karte Niš Beč (VIE)

Avio karte Niš Beč su izuzetno tražene, te je potrebno znatno unapred izvršiti besplatnu rezervaciju i kupovinu avionske karte, kako bi ste obezbedili i najjeftiniju ili najpovoljniju tarifu.

Najpovoljnija cena avio karte Niš Beč iznosi 49 € za povratno putovanje sa uključenim ručnim prtljagom. Ova cena može da se dobije isključivo ukoliko se avionska karta kupi i nekoliko nedelja pre planiranog putovanja. Radi se o direktnom letu low cost avio kompanije „Wizz Air“.

Avio karte Niš Beč

Jeftine avio karte za Beč (VIE) iz okruženja

Najjeftinije cene avio karata za Beč iz Zagreba, Beograda, Podgorice, Budimpešte, Sarajeva, Sofije kreću se od 79 do 99 €. Svakodnevno se odvijaju direktni letovi iz ovih destinacija.

Let do Beča

Nis Bec avion prevoznika Wizz Air obavlja let u trajanju od oko 1 sat i 30 minuta. Avio karte Niš Beč, odnosno let se odvija na relaciji sa aerodroma u Nišu Konstantin Veliki do aerodroma u Beču Šehvat. Prevoznik je low cost avio kompanija „Wizz Air“.

Avio karte Niš Beč odnosno Wizz air Nis Bec let na ovoj relaciji se obavlja direktnom linijom koja saobraća svim danima sem sredom i nedeljom.

Hotelski smeštaj u Beču

Beč je jedna od najpopularnijih turističkih i poslovnih destinacija Evrope. Kao i Nis Bec letovi tako i hotel treba rezervisati dosta pre planiranog putovanja, kako bi se obezbedila i najpovoljnija moguća cena smeštaja.

Preporučujemo Vam da u Beču rezervišete hotele sa minimum 3* sa uslugom ND ili BB (noćenje sa doručkom), i na liniji metroa koji u ovom gradu savršeno funkcioniše. Cena se kreće oko 30 € po osobi i po danu.

Našu sjajnu ponudu za smeštaj u Beču možete pogledati klikom na sledeći link (kliknite ovde) ili nam se obratite prilikom kupovine avio karte Niš Beč kako bi smo kreirali ponudu smeštaja prema Vašim zahtevima.

Avio karte Niš Beč katedrala Štefan Dom
Image by andreas N from Pixabay

Šta videti u Beču

Predivni i neodoljivi Beč, leži na lepom plavom Dunavu, zahteva određeni vremenski period da ga obiđete i doživite, ali, znamo da svi koji putuju imaju ograničeno i vreme, ali i finansije, te se i za malo vremena u ovom gradu može dosta videti.

Glavne turističke znamenitosti se nalaze oko poznatog kružnog bulevara „Ring-štrase“. Sa ove ulice možete videti Rathaus, Parlament, Palatu pravde, brojne parkove i spomenike i druge zanimljivosti.

Ukoliko imate malo više vremena, obavezno Vaš obilazak grada započnite pešačenjem ovim kružnim bulevarom izgrađenim po želji i volji austrijskog cara Franje Josipa.

U samom gradu se nalazi veliki broj trgova, ali najveći od njih je Trg Junaka ili Heldenplaz. Na trgu se nalazi veliki broj spomenika, muzeja, fontana. Poznat je i po događajima koji su tokom istorije predstavljali prekretnicu, pripajanje Nemačke Trećem Rajhu.

Jedan od dva Bečka Parka, Volksgarten, nalazi se u samom centru grada, prvobitno otvoren samo za Carsku elitu, da bi kasnije početkom XIX veka bio otvoren za javnost. Prepoznatljiv po predivnom zelenilu, fontanama, spomenicima, divnim klupicama. Svakako najlepši i najinteresantniji mesta u parku su Tezejev Hram, Stari Paviljon i Elizabetin memorijal.

Prošetajte se divnim Gradskim parkom u kojem dominira pozlaćena statua kralja valcera, Johana Štrausa.

Neizostavno morate posetiti dvorac Belvedere, nekadašnju rezidenciju princa Eugena Savojskog. Ovaj fantastični barokni kompleks se sastoji od dve palate (Gornji i Donji Belvedere), i divnih vrtova.

Avio karte Niš Beč palata Belveldere
Image by Gerhard Bögner from Pixabay

U palati Gornji Belvdere se nalazi Austrijska Nacionalna galerija sa izloženim delima slavnih bečkih modernista, među kojima su najpoznatiji Kokoška, Klimt i Šile.

Šenbrun palata je barokna palata iz 18. veka u kojima su boravili Marija Terezija i Franc Jožef, sadrži 1441 prostoriju, od kojih je 45 prostorija otvoreno za turiste. Vrtove možete obići i bez ulaska u palate.

Preporuka je da se ide ipak kada je lepše vreme i kada je bujnija priroda, jer tada vrtovi dođu do izražaja. Ogromni su i gotovo da ceo dan može da se provede tamo, plus to je i zbog blizine zoološkog vrta celodnevna animacija za one sa decom.

Prater park je predivna zelena površina, sa velikim zabavnim parkom i čuvenim “točkom”. Idealno je za klince jer ima veliki broj atrakcija, kao i za šetnju, sport i izlete. Prava oaza u centru grada. Odlično za nedelju kada su prodavnice zatvorene.

Avio karte Niš Beč prater točak
Image by EM80 from Pixabay

Dunavski toranj (Donauturm) poznat je i pod nazivom Betonska igla i predstavlja vrlo popularnu turističku atrakciju sa godišnjom posetom od gotovo pola miliona posetilaca. Toranj je visok 252 m i sa njega se pruža izvanredan pogled na grad Beč. Podignut je 1964. godine.

Nalazi u Dunavskom parku (Donaupark) u modernom delu Beča između 21. i 22. bečkog okruga. Dva brza lifta posetioce voze do platforme za posmatranje na 150m visine za 35 sekundi. Sa platforme se vidi čitav Beč.

Avio karte Niš Beč dunvski grad ma dunavu
Image by Michael Kleinsasser from Pixabay

Nabrojali smo neke najpopularnije i najposećenije atrakcije u Beču, ali postoje mnoge druge, kao što su brojni muzeji, zoološki vrtovi, kafići restorani, parkovi, palate, kuće, trgovi, ulice, šoping centri…

Izdvojite vreme za planove, obezbedite avio karte Niš Beč i ne sumnjamo da ćete provesti Vaš boravak u Beču savršeno…

Javni prevoz u Beču

Iako je Beč milionski grad, u njemu javni gradski prevoz savršeno funkcioniše. Veoma je frekventan, i nema niti jednog dela grada koji nije gustom mrežom javnog gradskog prevoza spojen sa centrom grada, ali i sa bečkim predgrađima. Gradski prevoz čine tramvaji, autobusi i metro linije.

Sve informacije o javnom gradskom prevozu u Beču možete dobiti klikom na ovaj link (kliknite ovde) ili nam se obratite prilikom kupovine avio karte Niš Beč

Beč opšte i korisne informacije

Valuta: Evro – EUR
Vremenska zona: GMT +2 (isto vreme kao i kod nas)
Struja: 220 Volti
Utičnica za struju: TIP C (kao kod nas)
Pozivni broj za zemlju: +43
Populacija: 2 mil
Udaljenost aerodroma od centra grada: 23 km
Voz sa aerodroma: DA
Shuttle Bus: DA

Avio karte Niš Beč aerodrom Beč VIE
Image by Martin Winkler from Pixabay

Aerodrom Beč (VIE)

Međunarodni aerodrom u Beču (VIE) je glavni i najveći aerodrom u Austriji. Nalazi se 18 km jugoistočno od Beča, u mestu Švehat po kome i nosi ime. Na aerodromu se nalazi sedište avio kompanije „Austrian Airlines“.

Kako sa aerodroma do centra Beča

Sa aerodroma do grada možete doći taksijem, autobusom ili vozom…

Sadrzaj: avio karte Niš - Beč
Jeftine avio karte za Beč (VIE) iz okruženja
Let do Beča
Hotelski smeštaj u Beču
Šta videti u Beču
Javni prevoz u Beču
Beč opšte i korisne informacije
Aerodrom Beč (VIE)
Kako sa aerodroma do centra Beča

Promocija Avio karte Niš Beč

Napomena: Dole prikazane avio kompanije imaju trenutno aktuelne ponude najjeftinijih avio karata na relaciji Avio karte Niš Beč. Obratite pažnju prilikom ptregade na period prodaje kao i period putovanja za koji su navedene ponude aktuelne. Broj mesta po promotivnim cenama je ograničen. Želimo vam uspešnu pretragu.
Avio karte Evropa
Polasci NišMagazin - Beč (VIE)

Avio kompaije - Beč (VIE)Pogledajte ostale ponde avio karata:

Magazin

Preporučujemo sledeće avio kompanije

Aegean Airlines
Aeroflot
Air Baltic
Air Cairo
Air Canada
Air France
Air Serbia
American Airlines
Austrian Airlines
British Airways
Croatia Airlines
Easyjet
Emirates
Etihad Airways
Eurowings
Fly Dubai
ITA Airways
KLM
Lot
Lufthansa
Norwegian
Qatar Airways
Ryanair
Sri Lankan Airlines
Swiss Airlines
Tarom
Transavia
Tunis Air
Turkish Airlines
Wizz Air