avio karte
Avio karte Beograd Vašington

kalendar ikonica
kalendar ikonica

Avionske karte Beograd - VašingtonSmešten na istočnoj obali, Vašington DC je glavni grad Sjedinjenih Američkih Država. Grad je poznat po tome štu su u njemu smešteni centri sve tri vlasti, zakondavne, sudske i izvršne za Ameriku. U centru grada smešten je američki kongres u zgradi Capitol. Svakako najveća atrakcija i jedna od najpoznatijih građevina je Bela kuća.

Ukoliko posetite Vašington DC primetićete da u njemu nema visokih gradjevina, jer su one zabranjene zakonom. Jedan od najlepsih delova grada svakako je Džordžtaun (Georgetown) koji nosi ime u znak sećanja na Džordža Vasingtona. U ovom delu grada nalaze se mnogobrojni sjani restorani i prodavnice za šoping.

Grad Vašington DC (okrug Kolumbija) dobio je ime po prvom predsedniku Sjedinjenih Država i po federalnom okrugu koji je nosio naziv Kolumbia (District of Columbia). Danas Vašington DC ili kraće Vašington je jedan od najposećenijih gradova Sjedinjenih Država.

Jeftine avio karte Beograd Vašington DC (WAS)

Da bi ste obezbedili avio karte Beograd Vašington DC u vreme sezone, tokom leta, potrebno je da Vaša avio karta Beograd Vašington DC bude rezervisana znatno pre putovanja, a preporuka je da se to uradi barem pet nedelja pre željenog leta .

Jeftina avio karta Beograd Vašington odnosno letovi za Vašington po najpovoljnijim cenama mogu se kupiti samo u promotivnom periodu.

Avio karte Beograd Vašington
Image by David Mark from Pixabay

Kolika je cena avio karte Beograd Vašington DC?

Avio karta Beograd Vašington po najpovoljnijoj ceni, odnosno najniža regularna cena se kreće od 560 € za povratno putovanje sa uključenim ručnim prtljagom, i jednim komadom predatog prtljaga težine do 23 kg. Tokom promotivnog perioda, letovi za Vašington, odnosno cena  avionske karte Beograd Vašington moze biti i ispod 500 €.

Promotivna cena avio karte Beograd Vašington DC

Avio karta Beograd Vašington, tokom promotivnog perioda kreće se od 480 € sa svim taksama i ručnim prtljagom. Preporučujemo da se prijavite na naš newsletter i tako na vreme dobijete informaciju o promocijama avio karata.

Broj mesta po promotivnim cenama dostupnih za let Beograd Vašington je ograničen, kao i period prodaje i period putovanja.

Da li postoji direktan let Beograd Vašington?

Trenutno ne postoji direktan let Beograd Vašington. U zavinosti od avio kompanije let Beograd Vašington se obavlja preko Amsterdama, Beča, Ciriha, Frankfurta, Londona, Lisabona i drugih.

Avio karte Beograd Vašington spomenik
Image by David Mark from Pixabay

Koliko traje let Beograd Vašington?

Najkraći letovi za Vašington su preko avio kompanija Air Serbia i Austrian Airlines sa presedanjem u Beču i iznosi 12 sati i 45 minuta.

Letovi za Vašington sa jednim presedanjem mogu trajati od 13 sati pa i više zavisno od avio kompanije koja obavlja let Beograd Vašington i vremena provedenog između dva leta. Letovi sa dva i više pesedanja na relaciji Beograd Vašington traju preko 16 sati.

U nastavku pogledajte dužine trajanja leta Beograd Vašington u zavinosti od avio kompanije i broja presedanja:

Let Beograd Vašington DC sa jednim presedanjem

Dužina leta: 14h 35m+ Avio kompanija: Austrian Presedanje: Beč

Dužina leta: 12h 45m+ Avio kompanija: Air Serbia, Austrian Presedanje: Beč

Dužina leta: 15h 5m+ Avio kompanija: Air Serbia, KLM Presedanje: Amsterdam

Dužina leta: 15h 30m+ Avio kompanija: Air Serbia, Delta Presedanje: Njujork

Dužina leta: 15h 35m+ Avio kompanija: Air Serbia, Air France Presedanje: Pariz

Dužina leta: 15h 45m+ Avio kompanija: Lufthansa, United Presedanje: Frankfurt

Dužina leta: 16h 0m+ Avio kompanija: Turkish Airlines Presedanje: İstanbul

Dužina leta: 16h 15m+ Avio kompanija: Lufthansa Presedanje: Frankfurt

Dužina leta:1 3h 50m+ Avio kompanija: Air Serbia, SAS Presedanje: Berlin, Kopenhagen

Dužina leta: 14h 15m+ Avio kompanija: Air Serbia, Croatia, United Presedanje: Zagreb, Cirih

Let za Vašington DC sa dva presedanja

Dužina leta: 16h 20m+ Avio kompanija: SWISS, American Presedanje: Cirih, Njujork

Dužina leta: 16h 40m+ Avio kompanija: SWISS, British Airways Presedanje: Cirih, London

Dužina leta: 16h 50m+ Avio kompanija: SWISS, Tap Air Portugal Presedanje: Cirih, Lisabon

Koliko aerodroma ima Vašington?

Vašington ima 3 medjunarodna aerodroma.

Ronald Regan Vašington nacionalni aerodrom koji ima aerodromski kod DCA

Aerodrom Dulles Međunarodni aerodrom sa aerodromskim kodom IDA

Aerodrom Baltimor Vašington međunarodni aerodrom sa aerodromskim kodom BWI

Avio karte Beograd Vašington spomenik Abraham Linkon
Image by Mark Thomas from Pixabay

Online rezervacija avio karte Beograd Vašington

Na našem sajtu u svakom trenutku možete uraditi besplatnu online rezervaciju avionske karte Beograd Vašington. Prilikom pretrage sistem će vam prikazati sve dostupne opcije za let Beograd Vašington. Rezervacija za Let Beograd Vašington je popuno besplatna.

Ukoliko želite vaša avio karta Beograd Vašington, za let Beograd Vašington može da se kupi online preko našeg sajta i izvrši plaćanje platnim karticama visa, mastercard i american express.

Telefonska rezervacija avio karte Beograd Vašington

Ukoliko želite da napravite rezervaciju za let Beograd Vašington možete da je napravite i telefonskim putem, pozivom na broj telefona 021 4243 34 ili na naš mobilni broj 069 4243 424. Preko mobilnog broja dostupni smo preko aplikacija Viber I Whatsapp.

Po izvršenoj rezervaciji za let Beograd Vašington primićete na email instrukcije za plaćanje vaše rezervacije.

Kako da platim avio kartu Beograd Vašington

Plaćanje vaše avionske karte Beograd Vašington možete izvršiti u bilo kojoj banci, pošti ili u nekim od payspot uplatnim mestima. Po izvršenoj rezervaciji primićete instrukcije za plaćanje kao i primer uplatnice za uplatu sa tačnim iznosom.

Za više informacija o plaćanju avionske karte Beograd Vašington pogledajte link kako da platim avio karte.

Avio karta Beograd Vašington promena i otkazivanje putovanja

Ukoliko želite da promenite vašu avio kartu Beograd Vašington najbolje je da nas kontaktirate putem kontakt formulara na našoj kontakt strani ili putem telefona. Za pozive iz inostranstva dostupni smo preko aplikacija viber i whatsapp.

Ukoliko želite da otkažete već kupljenu avio kartu Beograd Vašington potrebno je da nam pošaljete pismeni zahtev sa kontakt strane i pošaljete nam elektronsku avio kartu koju smo vam predhodno poslali na email ili sms najkasnije jedan dan pre putovanja. Naravno za sva dodatna pitanja ili eventualnu pomoć stojimo vam na raspolaganju.

Koje su avio kompanije dostupne za let Beograd Vašington

Let Beograd Vašington DC dostupan je preko naše nacionalne avio kompanije „Air Serbia“ kao i avio kompanija koje lete za Beograd kao na primer Turkish Airlines, Swiss, Lufthansa, Austrian Airlines, Croatia Airlines, Air France, KLM …

Iz okruženja let Beograd Vašington dostupan je preko avio kompanija Croatia Airlines i Austrian Airlines.

Avio karte Beograd Vašington bela kuća
Image by David Mark from Pixabay

Letovi za Vašington DC (WAS) iz okruženja

Avio karte za Vašington DC iz Zagreba

Najjeftinija cena povratne avio karte Zagreb Vašington DC iznosi 550 € sa uključenim ručnim prtljagom. Letovi za Vašington iz Zagreba su najjeftiniji preko avio kompanije Croatia Airlines.

Avio karte za Vašington DC iz Sarajeva

Najniža cena avionske karte Sarajevo Vašington DC iznosi 615 € za povratno putovanje, na direktnom letu koji saobraća svakodnevno sa sarajevskog aerodroma.

Avio karte za Vašington DC iz Budimpešte

Najpovoljnija avio karta Budimpešta Vašington DC iznosi 505€ za povratno putovanje sa uključenim ručnim prtljagom.

Avio karte za Vašington DC iz Podgorice

Najjeftinija avio karta Podgorica Vašington DC se kreće od 785 € za povratni avionski let, sa uključenim prtljagom do 23 kg. Let podgorica Vašington je sa dva pesedanja.

Avio karte Beograd Vašington nacionalna biblioteka
Image by Pierre Blaché from Pixabay

Let Beograd Vašington

Let Beograd Vašington traje oko 12 sati 45 minuta. U pitanju je let koji obavlja avio kompanija „Air Serbia“ zajedno sa nekim od prevoznika poput KLM / Air France, Aistrian Airlines …

Da bi ste proverili trenutnu cenu  slobodno popunite formular u vrhu strane i pogledajte koji su trenutno raspoloživi letovi za Vašington svih avio kompanija i cene avionske karte Beograd Vašington.

Let Beograd Vašington obavlja se avio linijom koja saobraća svim danima u nedelji, nekoliko puta dnevno zavisno od avio kompanije koja ga obavlja obzirom da nema direktnog leta Beograd Vašington.

Od zavisnosti od avio kompnije koje vrše prevoz  nije obavezno da cena avionske karte Beograd Vašington uključuje i prtljag koji se čekira težine do 23 kg. U cenu avionske karte Beograd Vašington uključen je i ručni prtljag težine do 8 kg.

Avio karte Beograd Vašingron kineska četvrt
Image by suetaylor-owens from Pixabay

Vašington opšte i korisne informacije

Valuta: Američki Dolar – USD
Vremenska zona: GTM -4 (kod nas je GTM+1)
Struja: 120 Volti
Utičnica za struju: TIP A i TIP B (u Srbiji je tip C)
Pozivni broj za zemlju: +1
Populacija: 689.545 (Vašington DC)
Udaljenost aerodroma od centra grada: 10 km
Metro sa aerodroma: DA
Voz sa aerodroma: DA
Shuttle Bus: DA
Direktan let: NE

Aerodrom Vašington – WAS

Vašington ima 3 aerodroma, aerodrom Dulles, aerodrom Ronald Regan i aerodrom Baltimore / Washington International.

Washington Dulles International Airport – IDA

Aerodrom Dulles predstavlja glavni aerodrom za internacionalne letove tako da ukoliko iz Evrope dolazite direktno u Vašington, ovo će verovatno biti vaš aerodrom. Aerodromski kod je IDA. Za više informacija o samom aerodromu pogledajte ovaj link Aerodrom Dulles

Ronald Reagan Washington National Airport – DCA

Aerodrom Ronald Regan je više orijentisan za letove unutar Sjedinjenih Država. Ukoliko do Vašingtona iz Evrope dolazite preko još nekog grada u Americi kao na primer ako imate avio kartu Beograd – Njujork – Vašington verovatno će vaš let doći na aerodrom Ronald Regan.

Aerodromski kod je DCA. Za više informacija o letovima i samom aerodromu pogledajte link Aerodrom Ronald Regan.

Baltimore / Washington International Thurgood Marshall Airport

Za više informacija o aerodromu Baltimore / Washington International Thurgood Marshall Airport pogledajte zvaničan sajt aerodroma na adresi bwiairport.com. Aedromski kod je BWI

Avio karte Beograd Vašington DC metro stanica
Image by StockSnap from Pixabay

Kako sa aerodroma do grada Vašington

Sa aerodroma do grada možete doći taksijem, vozom / metrom ili autobusom. Na dolaznom terminalu postoji mogućnost rentiranja automobila.

Za više informacija o cenama taksi usluga kao i rent-a-car agencijama pogledajte na linkovima ispod.

Aerdrom Dulles instrukcije za dolazak i odlazak sa aerodroma

Aerdrom Ronald Regan instrukcije za dolazak i odlazak sa aerdroma

Ukoliko Vam trebaju dodatne informacije za putovanje Beograd Vašington avionom, slobodno nas kontaktirajte na besplatan broj 0800 400 104. Dostupni smo i putem vibera i whatsapp-a.

Avio karte Beograd Vašington DC Georgetown
Image by Robson Machado from Pixabay

Šta videti u Vašingtonu

10 stvari koje ne biste trebali da propustite kad ste u Vašingtonu.

 1. United States Capitol and Capitol Hill – više informacija na ovom linku aoc.gov
  Adresa: Capitol Hill, Washington, D.C
 2. Lincoln Memorial
  Adresa: 2 Lincoln Memorial Cir NW, Washington, DC

 3. National Mall and Veterans Memorials
  Lokacija: Između Constitution Avenue i Independence Avenue, Washington, D.C.

 4. Bela kuća, više informacija na ovom linku nps.gov/whho/
  Adresa: 1600 Pennsylvania Avenue NW, Washington, D.C.

 5. The Washington Monument
  Adresa: 15th & Constitution Avenue NW, Washington, D.C.
 6. National Air and Space Museum, više informacija na ovom linku nasm.si.edu
  Adresa: 600 Independence Avenue SW, Washington, D.C.

 7. National Gallery of Art, vise informacija na ovom linku nga.gov
  Adresa: 600 Constitution Avenue NW, Washington, D.C.

 8. National Museum of Natural History, više informacija na ovom linku si.edu/Museums/natural-history-museum
  Adresa: Constitution Avenue NW, Washington, D.C.

 9. National Museum of American History, više informacija na ovom linku americanhistory.si.edu
  Adresa: 14th Street NW at Constitution Avenue NW, Washington, D.C.

 10. National Museum of African American History and Culture, više informacija na ovom linku nmaahc.si.edu
  Adresa: National Mall at Constitution Avenue, N.W., between 12th and 14th Streets

 11. Jefferson Memorial and Tidal Basin
  Adresa: 900 Ohio Drive SW, Washington, D.C

 12. The John F. Kennedy Center for the Performing Arts, više informacija na ovom linku kennedy-center.org
  Adresa: 2700 F Street NW, Washington, D.C.

 13. National Zoological Park, vise informacija na ovom linku nationalzoo.si.edu
  Adresa: 3001 Connecticut Avenue NW, Washington, D.C

 14. International Spy Museum, više informacija na ovo linku spymuseum.org
  Adresa: 800 F Street NW, Washington, D.C.

 15. Arlington National Cemetery, više informacija na ovom linku arlingtoncemetery.mil

 16. Washington National Cathedral, više informacija na ovom linku cathedral.org
  Adresa: Massachusetts & Wisconsin Avenues NW, Washington, D.C.

 17. Georgetown Historic District

 18. Smithsonian American Art Museum and National Portrait Gallery, više informacija na ovim linkovima americanart.si.edu i npg.si.edu
  Adresa: 8th and G Streets NW, Washington, D.C.

Sadrzaj: avio karte Beograd - Vašington
Jeftine avio karte Beograd Vašington DC (WAS)
Kolika je cena avio karte Beograd Vašington DC?
Promotivna cena avio karte Beograd Vašington DC
Da li postoji direktan let Beograd Vašington?
Koliko traje let Beograd Vašington?
Koliko aerodroma ima Vašington?
Online rezervacija avio karte Beograd Vašington
Telefonska rezervacija avio karte Beograd Vašington
Kako da platim avio kartu Beograd Vašington
Avio karta Beograd Vašington promena i otkazivanje putovanja
Koje su avio kompanije dostupne za let Beograd Vašington
Letovi za Vašington DC (WAS) iz okruženja
Let Beograd Vašington
Vašington opšte i korisne informacije
Aerodrom Vašington - WAS
Kako sa aerodroma do grada Vašington
Šta videti u Vašingtonu

Promocija Avio karte Beograd Vašington

Napomena: Dole prikazane avio kompanije imaju trenutno aktuelne ponude najjeftinijih avio karata na relaciji Avio karte Beograd Vašington. Obratite pažnju prilikom ptregade na period prodaje kao i period putovanja za koji su navedene ponude aktuelne. Broj mesta po promotivnim cenama je ograničen. Želimo vam uspešnu pretragu.
Avio karte Severna Amerika
Polasci BeogradMagazin - Vašington (WAS)

  Avio kompaije - Vašington (WAS)  Pogledajte ostale ponde avio karata:

  Magazin

  Preporučujemo sledeće avio kompanije

  Aegean Airlines
  Aeroflot
  Air Baltic
  Air Cairo
  Air Canada
  Air France
  Air Serbia
  American Airlines
  Austrian Airlines
  British Airways
  Croatia Airlines
  Easyjet
  Emirates
  Etihad Airways
  Eurowings
  Fly Dubai
  ITA Airways
  KLM
  Lot
  Lufthansa
  Norwegian
  Qatar Airways
  Ryanair
  Sri Lankan Airlines
  Swiss Airlines
  Tarom
  Transavia
  Tunis Air
  Turkish Airlines
  Wizz Air