Aviokarta.rs PREMIUM servis

Da li ima razlike gde kupujem avio karte?

Air Fantast tim svim klijentima brenda aviokarta.rs od sada pružati premium servis. Svaki kupac avio karte kao naš klijent dobice čitav niz pogodnosti kako bi omogućili korisnicima da uživaju u svom putovanju.

Air Fantast premium servis
Image by Jan Vašek from Pixabay

Naš premium servis omogućava Vam jedinstveno i neprocenjivo iskustvo planiranja i kupovine avio karata kao i podršku tokom i nakon putovanja od strane naših agenata koji Vam stoje na raspolaganju.
Kako bi se osećali posebno u svakom trenutku koristeći naše usluge i u komunikaciji sa našim ekspeditivnim agentima pažljivo smo kreirali naš premium servis koji podrazumeva:

Stalna podrška

• Jednostavno rečeno: naša usluga se ne završava kada kupite avio kartu kod nas. Tu smo da Vas saslušamo i rešimo svaki problem ili neprijatnost koju bi Vam se možda desila tokom ili nakon putovanja. Takođe, pored toga, u svakom trenutku pratimo Vašu rezervaciju avio karte kako bismo predvideli da do nelagodnosti ne dođe i da Vaše putovanje bude nezaboravno.

Besplatna rezervacija avio karte

• Putem našeg portala omogućili smo da Vi, kao naš klijent, proverite cenu i besplatno rezervišete avio kartu po Vašoj meri. Naš portal smo kreirali vrlo pažljivo osluškujući zahteve i predloge klijenata kako biste imali nesvakidašnje iskustvo u planiranju Vašeg putovanja.

Besplatnu rezervaciju avio karte možete napraviti i putem telefona kod naših agenata. Možete nas kontaktirati na sledeće telefone: +381 (0) 21 4243 34 ili putem našeg call centara na broj 0800 400 104 uz besplatan poziv.

Takodje za rezervacije avio karte kao i za sva ostala pitanja za Vas smo dostupni putem vibera i whats-a na broj +381 63 51 11 53

Vise informacija o našim kontakt podacima pogledajte na kontakt strani za avio karte.

Besplatne promene datuma i refundacije avio karata

• U skladu sa Vašim željama ili usled promena Vaših planova naši agenti Vam stoje na raspolaganju i sa promenom datuma putovanja ili refundiranjem Vaše kupljene avio karte kod nas. Poštujući i pridržavajući se uslova i pravila avio kompanije, agenti sa dugogodišnjem iskustvom učiniće sve da opravdaju Vaše poverenje i ove usluge ne naplaćujemo.

Pravi odnos cene i kvaliteta

• Pored vrhunske i kompletne usluge, omogućili smo Vam da do iste dođete po pristupačnim cenama. Konkurentnost na tržištu nas izdvaja i po pitanju cene avio karata. Za minimalnu naknadu dobijate kvalitetan servis uz dodatne usluge po izboru. Jedno od najpopularnijih usluga je svakako online check-in koji za Vas vršimo potpuno besplatno.

Specijalna podrška iz inostranstva

• Pored besplatnog broja za pozive iz Srbije, Vama koji ste započeli putovanje ili nas zovete za novu kartu iz inostranstva omogućili smo besplatne pozive putem skype-a, viber-a, whatsapp-a. Plaćanje iz inostranstva takođe nije problem, ukoliko ne želite da platite Vašu kartu kreditnom karticom, pružamo Vam mogućnost plaćanja putem Wester Uniona, Money Grama i Ria-e kao i deviznom uplatom. Više informacija vezano za uplatu možete pronaci na strani vezanoj za plaćanje avio karte

Uživajte u svakom koraku koji smo zajedno pažljivo isplanirali kako bi Vaše celokupno putovanje bilo fantastično!

Vaš aviokarta.rs / airfantast tim