Pozovite nas
Avio karta Beograd Diseldorf, Vrhunska moda na Rajni

VRHUNSKA MODA NA RAJNI

DISELDORF, CENTAR MODNE INDUSTRIJE


Želeli biste da se počastite odećom vrhunskih modnih brendova, a ne biste u Milano ili Pariz? Najbolji izbor za Vas je onda Diseldorf (Dusseldorf)!


 ŠOPING U DIZELDORFU

Armani, Versaće, Boss, Klein, Prada, Gucci i mnogi drugi Vas očekuju Dizeldorfu, najuticajnijem modnom centru Nemačke!


Kanal Ku-Graben prati liniju starog grada i tako okružuje svojevrsnisymbol Diseldorfa – Kengis aleju. Ono što su za Pariz Jelisejska polja, to je za Diseldorf Kenigsalee ili„Kö” strasse. Sigurno ćete uživati u vrevi ovog bulevara šetajući u hladu starih kestena i razgledajući impozantne butike…U brojnimpasažima u Starom gradu možete uživati u kupovini i po hladnom i kišnom danu. Na raspolaganju su Vamtržni centri Schadow Arkaden, Sevens, Kö Galerie, Stilwerk,  Kö Bogen... Za one koji traže nešto povoljnije cene, neka posete tržni centar Düsseldorf Arcaden. U Karlstadt-u možete pronaći brojne antikvarnice i umetničke radnje.


Naravno, najbolje vreme za šoping je oko Božića, jer su tada na snazi i brojni popusti…


 ŠTA OBIĆI U DISELDORFU

Kada se umorite od šopinga, osvrnite se oko sebe i uočićete da je ovaj grad na ušću reke Disel u Rajnu vrlo slikovit i interesantan. Spoj moderne i “stare” arhitekture ćete moći da sagledate tokom šetnje od luke do centra, Altstadt-a. A u starom gradskom jezgru ćete naći “najduži šank na svetu”, ili “Längste Theke der Welt”, odnosno lanac barova i pabova (oko 300) koji se nižu jedan za drugim. Taman da predahnete od kupovine i probate neki od lokalnih gastronomskih specijaliteta… Ako volite teletinu, obavezno naručite Sauerbraten, teleće meso iseckano na sitne komade sa slatkim sosom od suvog grožđa i badema. Jedan od lokalnih specijaliteta su svakako Reibekuchen,palačinke sa krompirom. Sve vo zalite lokalnim tamni pivom koga jednostavno zovu “Alt”, a zimi možete da se počastite i kuvanim vinom…Obavezno probajte Killepitsch, lokalno alkoholno piće crvene boje koje se spravlja od 90 voćki, bobica, začina i bilja. Ako niste znali, u Diseldorfu se pravi veliki broj različitih vrsta senfa koje možete naći u specijaliziranim prodavnicama u Altštatu. Tako ćete imati priliku da probate i senf od jagode!


Diseldorf nije samo raj za šoping i modu, on nudi mnogo i poklonicima umetnosti i kulture. U oktobru možete prisustvovati manifestaciji “Jesen u Starom gradu”, a tokom decembra ćete uživati u Božićnom market koji ovaj grad obuče u svečano ruho. Možda ćete se iznenaditi ako nabasate i na ponešto od japanske kulture i gastronomije, jer u Diseldorfu živi jedna od najvećih japanskih zajednica u Evropi…


KAKO STIĆI

AVIO KARTA BEOGRAD - DISELDORF

Međunarodni aerodrom Düsseldorf senalazi naoko 10 km od grada. Ovaj aerodrom je treći po veličini u Nemačkoj (posle Frankfurta i Minhena), koji ima preko 270 letova dnevno, a na njega sleće i poleće preko 70 aviokompanija, koje saobraćaju ka svim svetskim destinacijama. Istovremenom na aerodrom Düsseldorf može da sleti čak 107 aviona! Ovaj aerodrom je druga baza aviokompanije Lufthansa.


Avio karta Beograd – Diseldorf može da se bukira po ceni od 170 eura, a direktne letove obavljaju dve avio kompanije: Air Serbia i Lufthansa.


Avio karta Beograd – Diseldorf je prva stvar koju bi trebalo obezbediti, a posle toga potražite smeštaj. U hostelima su cene niže i kreću se od 20 eura po osobi…


Znači, ako želite da spojite lepo i korisno, a hoćete da obnovite garderobu, razmotrite putovanje u Diseldorf! Sigurno ćete uživati!


Pa, srećan put! 


Jelena Savić

Avio Karte

avio

389

2019-10-26 11:18:30

Pogledaj
Slične objave

Avio Karta Beograd Firenca i magija počinje

City break u Firenci - fenomenalna ideja! Posetite grad kulture, bogate istorije i izvrsne gastronomske ponude.

Avio karta Beograd Frankfurt, Zlatno srce Evropske unije

Ljubitelj ste automobila i želja Vam je da posetite najveći sajam u Evropi? Onda je Frankfurt na Majni pravo mesto za Vas! Održava se svake godine u septembru.

Avio karte Beograd-Rim, Večni grad

Niste prošetali ulicama Večnog grada nikada do sada ili biste evocirali uspomene na Vašu prethodnu posetu?

Avio karte Beograd Napulj, Život u ritmu tarantele

„Vedi Napoli e poi muori“! Dramatičnu poruku „Vidi Napulj, a potom umri“ ne trea shvatati ozbiljno, ali ako malo porazmislite o ovoj metafori, možda će Vas zaintrigirati šta je to tako jedinstveno, opijajuće i puno energije da kada doživite Napulj, posle toga će malo toga još moći da Vas impresionira... Na samo nekoliko sati putovanja od Beograda, leži ovaj jedinstveni grad. Kupite avio kartu Beograd – Napulj i uverite se sami u njegove draži!

Prijavi se za newsletter

Planiranje putovanja je uvek lakše kada imate informacije o najnovijim vestima i specijalnim ponudama. Prijavite se za naš newsletter da biste bili u toku.

* Prijavom na newsletter prihvatate uslove koriscenja sajta avio.rs. Ovom prijavom saglasni ste sa tim da Fantast Tourist d.o.o iz Novog Sada moze da Vam na dostavljenu adreesu dostavlja informacije vezane za promotivn cene avio karata.

partneri
Naši partneri

Zajedno sa njima ka boljem putu turizma.