Pozovite nas
Avio Karta Beograd Firenca i magija počinje

Uostalom, za mnoge je Toskana najljepši deo Italije, pa se onda čini da je najbolje početi sa upoznavanjem njenog glavnog aduta, Firence.


Firenca je bukvalno grad spomenik, a na početku, za oko će vam zapeti slavna katedrala Santa Marija del Fiore, čija je impresivna kupola jedan od najčešćih motiva svih firentinskih razglednica. Nju je izradio renesansni umetnik Filipo Bruneleski. Ulaz u katedralu je besplatan, a poseta se naplaćuje 10 evra.

Avio Karte

avio

334

2019-10-26 11:25:14

Pogledaj
Slične objave

Jedan dan u Bangkoku

Tajlandska metropola Bangkok se možda ne može obići cela za jedan dan, ali uz dobar plan, uspećete da vidite glavne atrakcije.

Avio karte Beograd Katanija, Sicilijanski grad od vulkana

Oduvek Vas je privlačilo sunce božanstvene Sicilije? Ako želite da uživate u magičnim sicilijanskim lepotama, divite se arhitekturi, uživate u pogledu na Etnu i kupate se u kristalnom Mediteranu, odaberite Kataniju, gradić na Siciliji koji opija lepotom, a njegova okolina obiluje interesantnim gradićima i plažama… Kupite avio kartu Beograd – Katanija i zaplovite nebom ka čarima Sicilje.

Avio karte Beograd Drezden, Firenca na Elbi, grad kulture

Želeli biste da videti nešto novo, a ljubitelj ste umetnosti? Otkrite dragulj Istočne Nemačke, Drezden. Ovaj romantični gradić na reci Labi ili Elbi, sigurno će osvojiti Vaše srce svojim građevinama, umetničkim nasleđem, mističnim pričama i veoma ljubaznim domaćinima…

Avio karte Beograd Malaga- Pikasov i Banderasov grad, u srcu obale sunca

Ako volite da zimu provodite na suncu, a ne biste da idete na neku skupu, egzotičnu destinaciju, predlog za Vas je Malaga, grad sa preko tri stotine sunčanih dana godišnje, grad sa najvišim prosečnim januarskim temperaturama u čitavoj Evropi!

Prijavi se za newsletter

Planiranje putovanja je uvek lakše kada imate informacije o najnovijim vestima i specijalnim ponudama. Prijavite se za naš newsletter da biste bili u toku.

* Prijavom na newsletter prihvatate uslove koriscenja sajta avio.rs. Ovom prijavom saglasni ste sa tim da Fantast Tourist d.o.o iz Novog Sada moze da Vam na dostavljenu adreesu dostavlja informacije vezane za promotivn cene avio karata.

partneri
Naši partneri

Zajedno sa njima ka boljem putu turizma.