Pozovite nas
Avio Karta Beograd Firenca i magija počinje

Uostalom, za mnoge je Toskana najljepši deo Italije, pa se onda čini da je najbolje početi sa upoznavanjem njenog glavnog aduta, Firence.


Firenca je bukvalno grad spomenik, a na početku, za oko će vam zapeti slavna katedrala Santa Marija del Fiore, čija je impresivna kupola jedan od najčešćih motiva svih firentinskih razglednica. Nju je izradio renesansni umetnik Filipo Bruneleski. Ulaz u katedralu je besplatan, a poseta se naplaćuje 10 evra.

Avio Karte

avio

290

2019-10-26 11:25:14

Pogledaj
Slične objave

Avio karte Beograd Bon, Betovenov grad u srcu Rajnske oblasti

Bon, nekadašnji glavni grad Zapadne Nemačke odavno je poznat kao Betovenov rodni grad, smešten je u pokrajini Severna Rajna – Vestfalija na samo 20km od Kelna.

Avio karte Beograd Barselona - Mistika grada starijeg od Rima

Malo je gradova u koje čim stupite pomislite da biste tu mogli zauvek ostati… Ali, mistična, prelepa, neobična Barselona izaziva baš takav osećaj…

Avio karta Beograd Keln, Nemačka prestonica karnevala

Vi ste mladi, ili više baš i niste, ali se osećat tako i gledate gde biste otputovali? Za ljubitelje dobrog provoda, na reci Rajni, smestio se grad Keln, nedaleko od Bona i Dizeldorfa i ovaj grad ima neke osobenosti koje privuku izuzetno velik broj turista.

Avio karte Beograd Zagreb, Elegantna prestonica na Savi

Mnogo je gradova u Evropi koji plene svojom lepotom i mnogo je destinacija na koje biste mogli da odete i uživate u njihovim lepotama. Jedna od tih destinacija je i Zagreb, sa habsburškim aristokratskim šarmom, dosta zelenila i fenomenalnim mestima za izlaske. Ako Vas zainteresuje put u Zagreb, uzmite avio kartu Beograd – Zagreb aviokompanije Airserbia.

Prijavi se za newsletter

Planiranje putovanja je uvek lakše kada imate informacije o najnovijim vestima i specijalnim ponudama. Prijavite se za naš newsletter da biste bili u toku.

* Prijavom na newsletter prihvatate uslove koriscenja sajta avio.rs. Ovom prijavom saglasni ste sa tim da Fantast Tourist d.o.o iz Novog Sada moze da Vam na dostavljenu adreesu dostavlja informacije vezane za promotivn cene avio karata.

partneri
Naši partneri

Zajedno sa njima ka boljem putu turizma.