Pozovite nas
O nama

O nama


Turistička agencija “Fantast tourist” je osnovana u aprilu 2005. godine. Ideja o nastanku je proistekla iz ljubavi prema putovanjima, upoznavanjem novih predela, otkrivanjem drugih kultura i običaja, i želji da se ova pasija podeli sa drugim ljudima.

I tako, korak po korak, mesec za mesecom, godinu za godinom, trudili smo se, rasli i razvijali se motivisani potrebom da putovanje svakom našem putniku učinimo što lepšim, uz nadu da će ponovo doći u našu kuću kada poželi da se upusti u novu putnu avanturu.

Imajući u vidu potrebe i želje naših klijenata, uvek smo se trudili da proširimo asortiman svojih usluga i sačinimo aranžmane koji će biti barem malo drugačiji, neobičniji, intereantniji… Od standardnih ponuda za letovanja i zimovanja, preko onih za mladu populaciju, pa sve do proputovanja za koje možemo sa ponosom da tvrdimo da su se prvi put u Srbiji pojavljivali kao Fantastovi… Apulija sa Kalabrijom, Sardinija i Korzika, Umbrija, Lorena i Šampanja, Putopis sa Rajne, “Romanitsche Strasse”, Svarovski – svet kristala, Čudesna jezera Austrije, Putevima junaka serbskih, Tajanstvena Istra… i mnogi mnogi drugi. Ove lepe ture u kombinaciji sa pouzdanim i kvalitetnim ino partnerima i elokventnim, obrazovanim vodičima čine to da nam mnogi naši putnici poklanjaju poverenje više od decenije!

Više od dvanaest godina smo posvetili i razvoju softvera za pretragu i prodaju avio karata. Sa ponosom možemo da istaknemo da smo i u ovom segment poslovanja veoma uspešni i da je “Fantast Avio” danas prepoznatljivo ime na tržištu avio karata u Srbiji.

Naš tim čine mladi, školovani kadrovi, čiji je zadatak da svakoj osobi koja im se obrati za savet, sugestiju, predlog ili pomoć, izađu u susret i daju sve od sebe da je posavetuju i pomognu u donošenju odluke. Zainteresovani ljudi mogu da nas posete u nekoj od naših poslovnica, pozovu telefonom ili nam upute mail, bez razlike, potrudićemo se da uvek uradimo sve što je u našoj moći da vam otklonimo nedoumice i pružimo željene informacije.

O našoj profesionalnoj orijentaciji i težnji da održimo kvalitet svedoče i članstva u brojnim strukovnim udruženjima, kao i diplome i priznanja kojima se danas ponosimo.

Misija “Fantast tourista” je da svakom svom putniku pruži nezaboravan doživljaj novih ambijenata, price bogate istorijom i mistikom, divno druženje i pregršt lepih uspomena sa putovanja.

Naša vizija je da budemo agencija koja je postavila nove standarde po pitanju sadržaja i kvaliteta putovanja, drugačija, inovativna i uvek okrenuta ka putniku.

Zahvaljujemo se svim našim vernim klijentima i pozivamo sve vas koji do sada niste imali priliku da nas upoznate, da nam poklonite poverenje i pođete sa nama na putešestvije! Jer, mi nismo dovoljno veliki da bismo dozvolili sebi da budemo osrednji!

 

Vaš Fantast tourist team.


partneri
Naši partneri

Zajedno sa njima ka boljem putu turizma.

Prijavi se za newsletter

Planiranje putovanja je uvek lakše kada imate informacije o najnovijim vestima i specijalnim ponudama. Prijavite se za naš newsletter da biste bili u toku.

* Prijavom na newsletter prihvatate uslove koriscenja sajta avio.rs. Ovom prijavom saglasni ste sa tim da Fantast Tourist d.o.o iz Novog Sada moze da Vam na dostavljenu adreesu dostavlja informacije vezane za promotivn cene avio karata.

Pogledaj
Najčešća pitanja

Pogledajte sva najčešca pitanja od strane korisnika.

Kako mogu da dobijem asistenciju na aerodromu, slabo se krećem i treba mi pomoć?

Prilikom pravljenja online rezervacije avio karte na našem sajtu, možete dodati u specijalnim zahtevim da su Vam potrebna kolica ili ih možete naručiti pozivajući naš kontakt centar.

Da li moram da štampam elektronsku kartu?

Elektronsku kartu nije potrebno štampati, ali je potrebno da imate odštampanu bording kartu. U nekim slučajevima postoji mogućnost da carinske službe traže kartu na uvid, zbog toga je bitno da imate štampanu verziju elektronske karte.


 

Kako da znam da li je rezervacija avio karte uspela?

Ukoliko ste uspešno završili online rezervaciju avio karte na našem sajtu, na email koji ste ostavili u rezervaciji stići će Vam potvrda rezervacije avio karte kao i šifra Vaše rezervacije. Ako potvrdu rezervaije niste dobili ni posle 15 minuta od završene rezervacije, kontaktirajte naš kontakt centar da proverimo rezervaciju i ispravnost upisanog e-maila.

Šta ako rezervaciju pravim vikendom, a kartu moram da kupim za jedan dan?

Ukoliko pravite online rezervaciju avio karte vikendom, najbolji način plaćanja je kreditnom karticom, odmah po pravljenju rezervacije. Ukoliko želite da platite avio karte u gotovini ili preko računa, učinićemo sve da produžimo rok uplate do ponedeljka, u tom slucaju je neophodno da nas putem e-maila kontaktirate.Ukoliko to nije moguće, na email ćemo Vam poslati informaciju da je rok za plaćanje avio karte odmah.