Ručni prtljag za avion – Top 5 saveta za pakovanje ručnog prtljaga

Ručni prtljag za avion – Top 5 saveta za pakovanje ručnog prtljaga

Kako spakovati ručni prtljag za avion ? Saveti za ručni prtljag uz poštovanje svih propisa. Za ručni prtljag pravila i kako jednostavno spakovati saznajte ovde.

Koliko nam je zaista prtljaga potrebno na putovanju? Naravno da bih svi mi poneli vecinu stvari ali onda kada smo ograniceni samo na ručni prtljag za avion, neki od saveta su dobro dosli.

Danas su skoro sve avio kompanije su uvele opcije da možete putovati i samo sa ručnim prtljagom i uštedeti vreme prilikom čekiranja ali i novac posto su karte sadrže samo ručni prtljag povoljnije u odnosu na one sa predatim prtljagom.

Kako biste iskoristili maksimalno prostor u ručnom prtljagu, izdvojili smo 5 najboljih saveta za efikasno pakovanje ručnog prtljaga:

  1. Izaberite lakši kofer ili još bolje ranac jer je fleksibilniji i može više stvari stati.
  2. Napravite spisak stvari koje su vam neophodne i bez kojih apsolutno ne možete na put.
  3. Kupite bočice za tečnosti (za šampone, kupke) do 100 ml – ima ih u svakoj drogeriji. Neće vam zauzimati mnogo prostora a spakovaćete sve u skladu sa propisima.
  4. Iskoristite prostor u koferu na najbolji način-poslužite se tehnikama savijanja ( internet je prepun takvih tutorijala).
  5. Obratite pažnju na smeštaj i sav sadržaj u smeštaju u kom ćete odsesti- da li imaju fen, peškire… tako da takve stvari ne ponesete već da iskoristite prostor u koferu za nešto bitnije.

Ručni prtljag za avion

Samo ostaje još da lako zatvorite svoj ručni prtljag i spremni ste za putovanje!

Sadržaj članka:
Ručni prtljag za avion – Top 5 saveta za pakovanje ručnog prtljaga
Ručni prtljag za avion - Top 5 saveta za pakovanje ručnog prtljaga

Saznajte informaciju više

Najnovije u našem MagazinuNajčtaniji tekstovi u Magazinu